RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. märts 2011

NSBLOGI: Siis, kui rikkaks saan

Saates “Foorum” arutlusel olnud uus koalitsioonileping pakkus asjaosaliste suust pidevalt “siis, kui” tüüpi lauseid, millega hulgi lubadusi põhjendati. Koalitsioonileping pakub võimueliidile mugavaid “eelarvevõimaluste avanemisel” fraase, mis võimaldavad massile mistahes lollusi ette tuua.
Sedasi võiks kasvõi kõige rikkama riigi sekka jõudmist lõputult lubada.
Kaitsepoliitikast. Oma arvmuse kinnitamiseks kontorikindralite(tihti võhikutest ametnikud) mõjust riigijuhtidele sain kinnitust järgnevas kaitsepoliitikat puudutavas osas:
b. taotleme NATO Balti õhuturbemissiooni muutmist alaliseks;
Mulle ei mahu pähe, miks sedavõrd kramplikult üritatakse lennuväe loomist vältida, kuigi praegu on parim aeg saada täiesti kaasaegseid hävituslennukeid oma õhuruumi turvamiseks. Selle asemel makstakse pikki aastaid hiigelsummasid nn. liitlastele pooliku õhuturve eest ja renditakse L-39 tüüpi lennukeid.
Stenbockis kõlab pidevalt me oleme “liiga väikesed ja vaesed õhujõudude omamiseks” jutt, mis on täiesti vale arvestades, et käkerdiseks osutunud võidusambale läinud kulutuste eest oleks saanud juba mõne F-16 MLU(tõsi mitte uued aga päris uusi pole enamikel NATO maadel) tüüpi hävitajaid ja meeskonna koolitus pluss muud kulud oleksid kokkuvõttes väiksemad pidevalt “liitlastele” makstavatest miljonitest.
Loodame, et ei tule korrata olukorda, nagu 1939. aastal, kus tuli tõdeda, et maapeal saaks vastu hakkama, aga õhus täitsa kaitseta.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP