RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. märts 2011

Tagasivaade: USA-le soovitatakse sõja alustamist suurriigiga

Hiina suure uudisteagentuuri Sohu.com teatel on Pentagonile hiljuti soovitatud alustada sõda mõne suurriigiga, et stimuleerida USA majandust ja vältida majanduslangust.

Soovitajaks on RAND Corporation, tulu mittetaotlev globaalpoliitika ajutrust, mis algselt loodi uurimuste ja analüüside koostamiseks USA relvajõududele, vahendab Black Listed News.
Hiinas on nüüd alanud äge debatt selle üle, kes see suurriik võiks olla, kellega sõda alustada tahetakse. Agressiooni objektiks pakutakse Hiinat ennast, Venemaad ja isegi Jaapanit.
Hiinlased tsiteerivad Prantsuse meedia allikat, kes on avastanud, et RAND on teinud ettepaneku kasutada Wall Streeti ja raskustes pankade päästmiseks eraldatav 700 miljardit dollarit uue sõja rahastamiseks, mis omakorda elustaks aktsiaturud.
RAND on kurikuulsalt mõjuvõimas valitsusväline organisatsioon, millel on tihedad sidemed USA sõjatööstuskompleksiga ning Fordi, Rockefelleri ja Carnegie fondidega.
RAND-i praeguste direktorite hulka kuuluvad endine USA kaitsesekretär ja Luure Keskagentuuri (CIA) asedirektor Frank Charles Carlucci III, välissuhete nõukogu liige ja endine tööminister Ronald L. Olson ning Bilderbergi klubi liige ning endine Rootsi pea- ja praegune välisminister Carl Bildt.
RAND-i ettepanek kutsub teadete kohaselt jultunult üles majandusliku kasu eesmärgil uut sõda alustama, kuid selles rõhutatakse, et sihtmärgiks olev riik peab olema mõjuvõimas suurvõim, mitte väikeriik nagu Iraak või Afganistan.
RAND-i soovitus klapib hästi kokku demokraatide asepresidendikandidaadi Joe Bideni, endiste riigisekretäride Colin Powelli ja Madeleine Albrighti ning teiste avaldustega, mille kohaselt on kindel, et Barack Obama seisab varsti pärast ametisse astumist silmitsi „suure rahvusvahelise kriisiga”.
Allikas
Allikas: http://prison.planet.ee/index.html
____________________
See on maailmavalitsejate ja vabamüürlaste tüüpiline käekiri. Ka 2. maailmasõja alustamises oli vabamüürlaste käsi mängus! 
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP