RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 24. märts 2012

Uue nime saanud Rahvaliit: parlamendierakonnad tegelevad manduva ja kõlbeliselt hukutava euroliidu väärtuste propageerimisega



Eestimaa Rahvaliidu ja Eesti Rahvusliku Liikumise liitumisel tekkinud Eesti Konservatiivne Rahvaerakond võttis täna vastu poliitilise avalduse, milles teatab, et Eesti riik on sisuliselt ummikus ja Eesti rahva
kestmajäämine, heaolu ja omariiklus on küsimärgi all.

"Vaja on leida pääsetee, kuidas säilitada meie riik ja rahvas, peatada üldine vaesumine, massiline väljaränne ja kõlbeline laostumine. Selle eest vastutavad parlamendierakonnad, kes iseseisva riigi heaperemeheliku valitsemise asemel on tegelenud oma võlgade silumisega, poliitiliste liitlaste jaoks soodsate ametikohtade loomisega, manduva ja kõlbeliselt hukutava euroliidu väärtuste propageerimisega. Puudub sisuline valik koalitsiooni ja opositsiooni vahel, võimu iseloomustab aineline ja moraalne laostumine, suuna puudus," märgitakse avalduses.
"Puudub erakond, kes esindaks eesti rahvast, meie rahvuslikke huve ja traditsioonilisi püsiväärtusi. Klassikalises poliitikas mõistetav rahvuslik-konservatiivne tiib on tühi. Riigikogus ja valitsuses on esindatud parem- ja vasakliberaalsed, samuti sotsialistlikud ideed, mille kohaselt kodanik on vaid statistiline ühik või maksumaksja, parimal juhul
teenuse tarbija. Ühiskond pole mitte kiivas paremale või vasakule, vaid ultraliberalismi.
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond annab valijale, kes on tüdinud
sundvalikust Ansipi ja Savisaare, ida ja lääne, vasaku ja parema vahel, väljapääsu sellest võltsvalikust. Rahvuskonservatiividena näeme Eestit tervikuna, mõistame vajadust ühiskonna tasakaalustatud ja stabiilse arengu järgi, välistamata seejuures vajalikke uuendusi või eitades vajadust olla avatud maalimale. Eriti mõistame aga, et rahvast koos tema kultuuriga kannab edasi terve ja tugev perekond ning jõukuse ja heaolu aluseks on
kodumaine majandus.
Mõistame, et selle kõige saavutamine nõuab ränka tööd ja pühendumust, imelahenduste pakkujaid ei saa võtta tõsiselt. Kutsume kõiki eestimeelseid inimesi meiega liituma ja selles töös kaasa lööma.
Eesti taasiseseisvumist peeti hullumeelsuseks ja võimatuks
ettevõtmiseks...
Ka täna püüavad mõned jõud meid veenda kaasa minema ja leppima
paratamatute protsessidega üleilmastumisest tingitud väikerahvaste ja riikide kadumisega. Meie sellega ei lepi!"


See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=64124549 

_________________
Äsja asutatud kodulehe aadress: http://ekre.ee/ 
M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 24. märts 2012, kell 20:32  

Vaadates seda blondi sinimustvalget hiiglast tekib tunne, et tegemist on koomikserakonnaga. Njahh ja tekst ise on ka ajast ja arust. Kui maailm on hakanud taielikult teises suunas vaatama siis see erakond siin on kyll suht pimeda maailmavaatega. joudu:)

Anonüümne 24. märts 2012, kell 23:07  

Eelnevale kommenteerijale, ütleks, et maailm just seda moodi ja tekst on vägagi tasemel. Vaadakse Põlis Soomlaste erakonda - ma arvan, et see on edulugu. Ja vägagi vajalik tuksi keeratud Eestile.

Anonüümne 25. märts 2012, kell 01:24  

Seal, kus tehakse juttu "traditsioonilistest püsiväärtustest", haistan ma kanget ristiusu lehka. Valik morniilmelise kroonukristluse ja pidetu turufundamentalismi vahel on samuti sundvalik, mis jätab enamuse teie üritusest eemale.

Kus on erakond või liikumine, mis tõstaks ausse Vabariigi algusaastate aated, sealhulgas kõigi usutunnistuste võrdse kohtlemise? Kardan väga, et kui täna oleks tarvis mõisnikelt ja kirikutelt nende kokkuröövitud maad rahvale tagasi võtta, siis "konservatiivid" sellega hakkama ei saaks.

Üleüldse on kummaline, et otsustasite sellise nime kasuks. Mida on meie riigis praegu konserveerida ehk alal hoida? Kas jokk-skeemitamist, ametkondade parteistamist, korporatiivset sahkerdamist? Võibolla ülbet teerullipoliitikat? Hoopis muutusi, suuri muutusi on vaja selleks, et riik saavutaks põlisrahva silmis mingigi usaldusväärsuse.

Muide, kui jutt juba põlissoomlastele läks: kas olete kursis, et nende majandusprogrammi üks alustalasid on astmeline tulumaks? Põlissoomlased nähtavasti teavad ja teadvustavad, et rahvusliku ühtsuse esmane eeldus on varandusliku ebavõrdsuse silumine. Teil, kes te seate neid vist eeskujuks, ma programmis aga astmelise tulumaksu nõuet ei märganud. Äkki jä lihtsalt kahe silma vahele?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP