RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. detsember 2012

Anonüümne surm: CIA droonirünnakud Pakistanis ja Jeemenis

Adrian Bachmann - 21.12.2012

Viiskümend ühe kohta. Allviidatud uudise väitel on just selline suhe, mis kehtib USA robotlennukite poolt tapetud süütute inimeste ning rünnakus surmatud väidetavate "terroristide" vahel. Seda vähemasti Ameerika Ühendriikide riigidepartemangu endise "mässuliste" vastaste operatsioonide peastrateegi kinnitusel.

Olgu siinkohal öeldud, et nn "terroristide" süülisus on peaaegu alati tõestatud üksnes salajastes dokumentides, mida laiemale üldsusele "julgeoleku kaalutlustel" ja "demokraatia kaitse huvides" kunagi ei näidata. Ülal tsiteeritud uudises kajastatu toob (RT'le omase taotluslikkusega) esile olukorra grotesksuse, mis aitab järjekordselt rebida maski, mis on kinnitatud varjamaks maailmas domineerivate jõudude tegelikku eetilist palet – palet, mida masside maailmavaate vormimise ning tähelepanu hajutamise eesmärki täitvas peavoolu meedias kunagi selle naturalistlikus eheduses ei näidata.
See on olukord, kus kõikide maailma "progressiivsete jõudude" kaitsja peab sõda üha enam kasutades selleks tehnoloogiaid, mis rüvetavad kõige rüvedamal viisil sõjapidamise aukoodeksit. Põhimõtteliselt kujutab see endast katset pesta oma käed süütute ohvrite verest, lisades surmaotsuse langetaja ning täideviija vahele võimalikult palju automatiseeritud tehnoloogiatasandeid.

Seevastu naturalistlik realiteet, mis peitub meediaveergudel igapäevaselt lahti rulluva "Koalitsiooniväed neutraliseerisid Waziristani erioperatsioonis terroristliku rühmituse juhi" taga on tegelikkuses umbes järgmine...

Kusagil Virginias (või Floridas) istub konditsioneeritud ruumis hoolikalt triigitud GAP särgis keegi ametnik. Larry. Larry rüüpab hilisel hommikutunnil värskelt röstitud kohvi ning küsib vahetusest lahkuvalt kolleegilt kõige südamlikumal kombel... "Bill, kuidas Janetil läheb? Kas homme keeglit ka teeme? Mul on ranne nüüd märksa parem, usun, et teen sulle peagi tuule alla. Küllap olen varsti 200 mees. OK, you have a good one..."

Olles jätnud Billiga hüvasti, süveneb Larry taas kord pikslitemängu, mis tema silme ees vedelkristall ekraanilt avaneb. Larry on sõjamees. Waziristani helesinises taevas suriseva RQ-9 drooni elektro-optiliste sensorite pakett on tuvastanud midagi kahtlast. Larry kooskõlastab sihtmärgi ning... ning 11 023 kilomeetri kaugusel Larry  armastatud keegliklubist detoneerub AGM-114 tüüpi raketi PBXN-112 termobaariline lõhkepea, pihustades kiiresti oksüdeeruva alumiinimuipuru väikese majadekompleksi ümber. Edu! Militant on tapetud...

Ent tapetud on ka väike Abbas, Khalid, Delisha, Alia, Shuja, Nazar ja Farida. Nende nimesid ei mainita kunagi New York Timesi veergudel. Ja mõistagi oleks nende surnukehade eksponeerimine barbaarsuse tipp. Seda vähemasti arenenud riikide seast kõige arenenuma jaoks, mis on õppinud tapma kõige arenenumal viisil. 

Larry tööpäev on tänaseks korraks lõppenud. Ees ootab Jessica, Thomas, kalvinistlik piibliring ja... keegel. Larry on veendunud, et ta on hea mees.

Vt seonduval teemal:

4 kommentaari:

Anonüümne 22. detsember 2012, kell 10:13  

Hiljutise kooli tulistamise järel valas Obama pisaraid, hukkunud inimete pärast. Samas mitte keegi ei nuta ega igatse taga inimesi,kes iga nädal hukkuvad trooni rünnakutes.
Meediale ei lähe nad korda.
Seega:
Teadmatus on jõud

Matti Ilves 22. detsember 2012, kell 10:41  

Nii see on.

Anonüümne 22. detsember 2012, kell 13:39  

Nad teevad mis nad tahavad! Neil on suva kas keegi saab aru nende sigadustest. Nad on koolitanud üles paar generatsiooni uskujaid, kes neile alati pöialt hoiavad ja raha maksavad. Neil on isegi omad tõerääkijad, kes ütlevad rahvale otse kuidas asi on, sest nad teavad et midagi sellest ei muutu. Lumpen jääb lumpeniks. Siga sööb kõike, peaasi et midagi ees on.. Ja mida rohkem nad söövad (loe tarbivad), seda parem nende omanikele!

Metsamati

Anonüümne 29. märts 2015, kell 18:06  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP