RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. detsember 2012

NATO raketikaitsekilp ja kliimasõjad (HAARP)

KaitseOmaTervist.ee on varem sellest temaatikast hoidunud, kuna enamus inimeste jaoks liigitub see rohkem kas ulme- või fantaasiamaailma, kuid kuna HAARP’i teemalisi küsimusi on hakanud meie e-postkasti laekuma aina enam, on see märk sellest, et teema on järjest rohkem huvipakkuv.
Miks ulme?
Mis tundeid see Sinus tekitaks, kui ühel päeval selgub, et üks suurriik on valmis ehitanud masina, millega on võimalik manipuleerida planeedi Maa kliimat tervikuna – tekitada mõne tülika või vaenuliku riigi territooriumil maavärinaid, põhjustada seal üleujutusi, põudasid, orkaane jne, ning muuhulgas tõrjuda ka vaenlase poolt tulistatud tuumarakette, mis saadetud teele suures meeleheites? Miks on nüüd Jaapan ühtäkki USA nõudmiste suhtes vägagi leplik ja kõiges rohkem kui vastutulelik, ning miks ähvardas Venemaa selle kuu alguses (3. mai 2012) anda ennetava löögi NATO raketibaasile, kuhu uut raketikaitsekilpi kavandatakse? Miks on erinevad riigid juba mõnda aega nii ärevil ja hirmu täis? Vastus: Selline kliima muutmise masin on olemas ja kannab nime HAARP.

HAARP antennid Alaskas
HAARP antennid Alaskas
Kuidas kõik alguse sai?
On avalik informatsioon, et esimene HAARP ehitati Alaskale 1992. aasta veebruaris. Tegemist on ulatusliku, 180 antennist (igaühe kõrgus 21 meetrit) koosneva kompleksiga, kust ülitugevad kõrgsageduslikud signaalid (miljard vatti [W]) otse taevasse saadetakse, täpsemalt ionosfääri. See on atmosfääri ülemine kiht, mis kaitseb meie planeeti päikeselt tuleva kiirguse eest. Tänu ionosfäärile saame me siin elada.
Ionosfäär
Ionosfäär
Kuigi ametlikult uurib Ameerika sõjavägi selle aparaadi abil meteoroloogiat ja kliimamuutusi, on tehnikainimestele selge, et tegelikult kuumutatakse atmosfääri, mille tulemusena toimuvad ilmamuutused. Kuigi HAARP pole võimeline atmosfääris olevaid õhuhoovusi otseselt suunama, on ta siiski võimeline neid vajalikul määral manipuleerima. Seda tehakse nii: ionosfääri kihti „tulistatakse“ ehk ioniseeritakse tugeva elektromagnetkiirega, mis tekitab ionosfääri sisse suure augu. Tekkinud tühimikku asub nüüd täitma varem ionosfääri all olnud stratosfäär. Aga stratosfääri liikumine sinna, kus varem oli ionosfäär, mõjutab otseselt ka õhuhoovuseid ja seda, kuidas vesi atmosfääris liigub. Varieerides signaali tugevust ja sagedusi, on võimalik päris täpne tulemus saavutada.
Viidatud on sellele, kuidas oli võimalik, et 2007 sattus Jaapani Niigata linna tuumajaam järjestikku kahe maavärina epitsentrisse, millede tugevus oli ka täpselt 6.8 palli. Väidetavalt enne maavärinaid oli taevas olnud näha kollakat-roosat valgust, mis nagu viitaks ionosfääriga manipuleerimisele. Kummaline olevat olnud ka Indoneesiat tabanud tsunaami (2005), mis tuli kohe pärast seda, kui valitsus oli keeldunud Malaka väina avamisest terrorismiga võitlevatele liitlasvägedele. Peale „looduskatastroofi“ avati väin koheselt. Veider on ka see, et Birma torm (2008) toimus vahetult enne valimiste päeva ning oh-näe-imet, liitlasvägede toiduabilaevad olid kenasti reidil juba ootamas. Samal aastal tabas maavärin ka Hiina tuumarelvade ladu Sichuan provintsis.

HAARP'i pilved
HAARP'i pilved
HAARP’e on ameeriklastel ametlikult kolm, kaks tk Alaskal ja üks Puerto Ricos. Venelastel on üks, asub Vasilsurskis ja Euroopa Liidul ka üks, asub Norras. NATO poolt Euroopasse plaanitav raketikilp on ilmselt ka HAARP, sest miks muidu oleks Venemaa nõudnud, et ka teda sellesse projekti kaasataks. See aga pole võimalik, sest nii saadaks ju teada, kuidas USA ja tema liitlaste HAARP’id töötavad. Pealegi, HAARP’ide strateegiline paigutamine paistab viitavat sellele, et Läänemaailm püüab ülejäänud riike oma mõjuvõimu alla haarata. Sellele püüavad aga vastu hakata BRIC riigid ehk Brasiilia, Venemaa, India ja Hiina, kes investeerimisfirma Goldman Sachs arvutuste kohaselt peaksid aastal 2050 olema majanduslikult kõige võimsamad riigid.
HAARP ja NATO raketikaitsekilp
Ionosfääris on meeletus koguses energiat. Igal ajahetkel on üle maakera umbes 8000 äikesetormi - kokku miljoneid amperaastaid voolu. Kasutades HAARP’i, tõstetakse Maa magnetvälja jõujoontes liikuvate elektronide kiirus valguse kiiruse lähedale. Kuna magnetväli ulatub kaugele kosmosesse, on võimalik blokeerida satelliitside ja hävitada kõik raketid, mis magnetvälja läbida üritavad. Teine meetod on kuumutada ionosfääri selliselt, et tekib plasma (aine neljas olek, ülejäänud: tahke, vedel ja gaasiline). Iga lennuk või rakett kokkupuutel plasmaga hävineb.
Maa magnetvälja jõujooned
Maa magnetvälja jõujooned
Eesti ja raketikaitsekilp
Avalikul leheküljel http://riigikaitse.lehed.ee on Kaitseministeeriumi NATO ja ELi osakonna juhataja asetäitja Siim Alatalu 10. mail 2012 selgitanud raketikilbi toimemehhanisme. KaitseOmaTervist.ee mõistab, et selline on valitsusasutuste ametlik versioon, mida inimestele räägitakse ning lisab oma kommentaarid alla:
Lihtsustatult on raketikaitse eesmärk tabada kuuliga kuuli, ainult et palju suuremas mõõtkavas. Vaenlase poolt välja tulistatav ballistiline rakett avastatakse satelliitide ja radaritega, selle arvatav trajektoor ja sihtmärk arvutatakse välja reaalajas ning seejärel tulistatakse see sobivaimal positsioonil oleva NATO püüdurraketi poolt alla. Ehkki rakettide kokkupõrkel tekkinud rusud põhjustavad alla kukkudes kahju, on see kahju tõenäoliselt väiksem sellest, mida ründaja soovib tekitada. Ja tekitakski, kui raketti ennetavalt alla ei tulistataks.
KaitseOmaTervist.ee kommentaar: Püüdurraketi asemel kasutatakse HAARP’i. Mingisugust kuuli kuuliga püüdmist ei toimu.
NATO süsteemi üks eelis (ja ühtlasi ka heidutus vaenlasele) on võimalus see väga lühikese ajaga paindlikult ümber paigutada, vastavalt sellele, kust oht ­NATOt varitseb.
See tähendab, et NATO raketikilp ei ole suunatud eksklusiivselt ühest või teisest riigist lähtuva ohu vastu, vaid on kavandatud Euroopa liitlaste turvalisuse suurendamiseks iga riigi vastu, kes tahab mõnele liitlasele kurja teha.
KaitseOmaTervist.ee kommentaar: Midagi pole vaja ümber paigutada, sest HAARP’i antennide all on mootorid, mis võimaldavad kiiri suunata sinna, kuhu parajasti vaja. Pealegi, sõjaajal ei ole kellelgi seda aega, et asju paindlikult ümber paigutada.
Lingid:
http://www.haarp.alaska.edu/
http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program
Soovitame Googeldada sõna: HAARP
VIDEO:

Allikas: http://blog.kaitseomatervist.ee/nato-raketikaitsekilp-ja-kliimasojad-haarp
__________________
Muide, venelased on kindlad, et ülemöödunudaastane meeletu põud, tulekahjud, ning Moskva ümbruse rabade põlengud - mistõttu linnas oli pea võimatu elada olid USA HAARPi põhjustatud.
M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 4. detsember 2012, kell 11:13  

Kahju, et Ameeriklased selle suurepärase masinapargiga kuidagi oma laastavatest orkaanidest lahti ei saa. Oluliselt rohkem saaks kulutada vastava pargi laiendamiseks, kui purustuste kulud jääks olemata.

Anonüümne 5. detsember 2012, kell 22:53  

Te ei näe asja sisu. See HAARP ongi esmajoones ameerika endi kodanike töötlemiseks ettenähtud läbi Satanistliku- vabamüürlasliku võimu, kelle eestkostja on hetkel Osama bin Obama. Kuna juhtumisi tuleb "raju" tormine aasta, siis kodanikud jooksevad nn. manmade tormi eest ise FEMA laagritesse näiteks.

Metsmati

Anonüümne 29. märts 2015, kell 18:27  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP