RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. detsember 2012

Iraan ja teised sarnased riigid olgu Eestile eeskujuks


Ei ma ei pea silmas seda, et Iraanis puuakse avalikult homosid. Ega ka seda, et seal valitseb islamistlik valitsus. Märkimisväärne on hoopis Iraani tohutult suur ja kiire populatsiooni kasv läbi positiivse iibe. Just selle pärast võiks Eesti suhelda rohkem Iraani ja tesiste sarnase iibega riikidega, et leida see, mis paneb inimesed üsna raskes majanduslikus olus siiski sünnitama. Muidugi võib öelda, et sellistes riikides paneb sünnitama see, et ilma riikliku toeta on vanematele toeks vaid ta lapsed. See võib olla üheks põhjuseks, kuid kindlasti mitte peamiseks. Kas 100. a tagasi oli majanduslik olukord nii hea, et pidanud niimoodi iivet tõstma? Kindlasti mitte ja seegi näitab, et see ei saa olla peamine põhjus. Inimene peab millegipärast tahtma sünnitada ka pealtnäha vaeses riigis. Kuid ehk on seal siiski mingi inimlik mõõde, mis vaid raha tagaajavas Läänes on ammu kadunud. Oluline on ka tradistsioonilise, aastatuhandetega väljakujunenud peremudeli juurutamine. Vot see ongi see, mida Eesti peaks õppima, mitte tooma omale eekujuks mingeid paduliberastlikke, kõikelubavuse, multikulti ja immigratsiooni mädasohu vajunud Skandinaavia jms riike. Sealt pole meil midagi õppida. Seal on kohalikud ammu loobunud sigimast. Mis eeskujud nad meile on? Õpetavad meile enesetappu või rahvuslikku genotsiidi põlisrahva kallal? Kas seda me vajamegi? 
 
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

4 kommentaari:

Anonüümne 22. detsember 2012, kell 13:22  

"Maailmalõpp" oli küll - looduslik nähtus. Planeetide asend ja energiväljad, millest me aru ei saa midagi..Aga valitsev eliit saab aru - nad teavad et inimesed on vastuvõtlikud sel perioodil. Selleks need koolitulistamised ja muu korraldatu promomine. Tänane inimene mõtleb et teab kõike. Tegelikult olid maiad ikkagi targemad ja neil omad põhjused miks nad kalendri sedasi sättisid. Tänane inimene lihtalt ajupestud psühholoogilise sõja ohver. Kes rohkem, kes vähem. Sellest ka vähene sigimine - oleme vigastatud! Igaüks omamoodi.

Enn Kaljo 22. detsember 2012, kell 14:30  

Kahtlemata on Iraanist vaja eeskuju võtta puhtalt ka seepärast, et tegelikkuses on Iraan teinud läbi tugeva tehnoloogilise arengu isesesivalt - nojah, Venemaa on aidanud tuumatehnoloogiat edendada, kuid omal ajal aitas isegi USA Iraani tehnoloogiaga, kuid nüüd on neil olemas kaugelt etem tehnoloogia, mida on tutvustanud Iraani päritolu tuumafüüsik Mehran T. Keshe, kelle Keshe Foundation tegutseb Euroopas 4s riigis edukalt ja millise kaudu on võimalik omandada vaba energia tehnoloogiaid ja seadmeid - isegi riiklikul tasandil. Lisaks on neil olemas kosmosereiside tehnoloogia ja seda kasutab juba ka Iraan. Kuna see on samm ees USA ja tema liitlaste sõjardlikust tehnoloogiast, siis pakkus Keshe Obamale seda tehnoloogiat tasuta, kingituseks...peale pikka jonnimist lõpuks USA võttis pakkumise vastu - Keshe poolsel eeldusel, et USA seda iial sõjaliselt ei kasuta. Võime olla uhked selle kõige üle, sest ka Eestis on varsti võimalik neid energiaseadmeid, aga ka tervise taastamsie lahendusi omandada.

Aleksander Kaasik 23. detsember 2012, kell 08:33  

Meie eelistame istuda võitja poolel ja mõelda kuidas talle meeldida, mitte oma peresidemete tegevdamisesele.Kui tarvis, siis on üks vend ühelpool Emajõge ja teine seal, kus eelmises sõjas. Mees parseldab maha oma kodu, ilma et pere teised liikmed seda teavad.Küla kogukonna mõju on olematu,mis peresid liidaks. Iraani asemel leiame küla mõju lähemalt - Venemaalt, kuigi seal on urbaniseerumine.Pere algab kodukasest, mitte Mustamäelt.

Anonüümne 29. märts 2015, kell 18:06  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP