RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. november 2013

EKRE noored protestisid sotsiaalministeeriumi ees kiirabireformi vastu


Ligi kakskümmend Konservatiivsete Noorte liiget Tallinnast ja nende toetajat kogunesid reede õhtupoolikul sotsiaalministeeriumi ette, et avaldada meelt plaanitava kiirabireformi vastu. Protestiks süütasid noored rahvuskonservatiivid tõrvikud ja jätsid valvelauda minister Rõivasele üle andmiseks kingituse - paki plaastreid.
Noori ajendas protestima kiirabiarst Mare Liigeri pöördumine sotsiaalministri poole ja nii ministri kui ka ametnike ignorantne suhtumine avalikkuse muresse.
Konservatiivsed Noorte kinnitusel on reedene pikett on alles algus nende aktiivses tegutsemises Eesti rahvusriigi säilimise nimel.
«On hea meel, et vaid mõne päevaga suutsime koondada piketile meie noorte tuumiku, kes on ühiselt vastu teostatavale kiirabireformile,» ütles aktsiooni organiseerinud Tallinna noortepiirkonna esimees Jaak Madison. «Olen veendunud, et see on vaid alguseks meie organisatsiooni tugevnemisele, mis paneb ka võimu juures olijaid arvestama meie eesmärkidega.»
Konservatiivse Rahvaerakonna juhatusse kuuluv Ruuben Kaalep rõhutas oma kõnes, et valitsus peab hakkama täitma Eesti põhiseaduse ülimat eesmärki.
«Ministeeriumi vastus meile oli puhas ülbus. Ja see näitab jälle, kuidas poliitikud teevad maksimaalselt plaane oma võimuperioodi lõpuni. Aga Eesti riigi mõte on üks - tagada meie rahvuse, keele ja kultuuri säilimine - ning see on eesmärk sajaks aastaks, tuhandeks aastaks. Ma ei näe praeguses valitsuses sellist mõtlemist.»

1 kommentaari:

Anonüümne 18. november 2013, kell 00:30  

https://vk.com/wall-42051921?own=1&offset=0
http://vk.com/wall180960783#/wall180960783?w=wall180960783_849%2Fall
balticum und ukraine kaputt!!!!!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP