RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. november 2013

Täna, 50 aastat tagasi mõrvati John F. Kennedy

Tõlge:
"Ühel päeval, kui ma olen ammu läinud, mäletate mind ja ütlete, peaksime olema lõpetanud Iisraeli tuumaprogrammi, kaotaud Föderaalreservi ja sulgema salajased okultistlikud ühendused, mis on usurpeeritud selles kaunis riigis sionistide poolt, seda teha pole kunagi liiga hilja, pidage seda meeles!"
John F. Kennedy

Täna, 50 aastat tagasi mõrvti Jonn F. Kennedy, USA 35. president. See mõrv on jäänud siiani saladuseks, igatahes pole selgunud, kes seisid selle mõrva taga?
Kennedy oli üks väheseid USA presidente kes polnud vabamüürlane ja ainult 10 päeva enne oma surma pidas ta mälestusväärse kõne, kus muuhulgas kutsus kogu rahvast teda toetama võitluses salaorganisatsioonidega.
Nüüd pole sugugi raske arvata, et nii või teisiti oli mõrva juures mängus massoonide karvane käsi.

Käisin sellel ajal Ambla Keskkoolis, järgmisel päeval peale neid traagilisi sündmusi kutsuti õpilased saali kokku ja räägiti meile president Kennedy´st ja tema surmast. Nõukogude aega arvestades oli selline kooli juhtkonna käitumine üpris kummaline.

M. Ilves






1 kommentaari:

Anonüümne 22. november 2013, kell 18:48  

Kui vaatad tollaseid lehti, siis oli kaastunne valdav ka N-Liidu ladviku helgemas osas. Kennedy ärakoristamine andis kindlasti Brežnevile ja tema kambale paleepöördeks indu juurde.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP