RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. november 2013

Naisliikumine kui Uue Maailmakorra ideoloogide vandenõu?

0276 300x225 Naisliikumine kui Uue Maailmakorra ideoloogide vandenõu?Kanadast pärit vandenõuteoreetik ja raamatu “Cruel Hoax: Feminism & the New World Order” autor Henry Makow selgitab, kuidas Uue Maailmakorra ideoloogid kasutavad massimeediat ühiskonna kontrollimiseks. Makowi sõnul on viimase neljakümne aasta jooksul paljud naised kaotanud sideme oma armastava loomusega. Selle tulemusena valitseb perekondades korratus, vohavad seksuaalsed pahed ning sündimus on langenud. Avaldame ülevaate Makowi kodulehel ilmunud selleteemalisest mõttekäigust.

Henry Makow juhib tähelepanu sellele, et armastus on naiste jaoks instinktiivselt eneseohverdus. Naine annab end oma mehele ja lastele, rahuldub nende edust ning nendelt armastuse, austuse ning tänu saamisest. Selle ülima ohverduse toob naine vaid ühele mehele, kes seda hinnata oskab ning kes vastutasuks oma peret üleval peab. See on kohustus, mida mehed loomuldasa täita tahavad. Selline on ka heteroseksuaalse lepingu (abielu) sisu: naiselik võim meheliku vastu, mille väljenduseks on armastus.

Me armastame neid, kes meid armastavad
Heteroseksuaalse sideme sümboliks on seks. Ja ehkki abielu ja pere ei pruugi olla kõigi jaoks esmatähtis, on see siiski enamikule inimestele loomulikuks sammuks.
Feminism on õpetanud naisi sellest “vanamoelisest, alandavast stereotüübist” lahti ütlema, isegi kui see vastandub nende loomulike soovidega. Makow aga leiab, et mehed ei peaks naistega võitlema. Naised peaksid olema toetavad, nõustudes meestega ja neisse uskuma. Kui naised pidevalt meestele väljakutseid esitavad, võib juhtuda, et mehed hakkavad vältima abielu ja pereelu vastutust. Ning kui juba armastuse ja abielu põhimõtted on kahtluse alla seatud, ei olegi naistel muud armastuse vastu vahetada kui seksi.
Sellest tulenevalt pööravad paljud naised ebanormaalselt suurt tähelepanu oma välimusele, lausa haletsusttekitavalt pakuvad nad oma keha kõigile ja kellele iganes. Püsiv armastus ei saa aga põhineda naise seksuaalsel külgetõmbel, isegi mitte tema isikupäral või saavutustel. Lõppude lõpuks seisneb see eneseohverduses. Me armastame neid, kes meid armastavad.

Naisliikumine kui keskpankurite vandenõu
Inimesed ei mõista, et feminism on massimeediast läbiimmutatud, sest nad ei suuda tuvastada, kes on selle taga või mis võib olla mõjutamisvahendiks või motiiviks. Aaron Russo, Hollywoodi filmide ja dokumentaalfilmide režissöör, filmi “Ameerika: vabadusest fašismini” (America: From Freedom to Fascism) autor, jõudis sellele jälile. Kui Nicholas Rockefeller kutsus Russot ühinema Välisasjade Nõukoguga (Council on Foreign Relations – CFR), tunnistas ta Russole, et tema perekonnale kuulunud ettevõte kasutas massimeediat, et algatada naiste vabastuskäik.
Rockefeller paljastas Russole kaks peamist põhjust, miks naisliikumine algatati. Kõigepealt seetõttu, et enne naisliikumist ei olnud võimalik pankuritel maksustada ligi poolt elanikkonnast ning teiseks seetõttu, et naisliikumise abil oli võimalik saata lapsed kooli varasemas eas, õpetades neid pidama riiki oma peamiseks perekonnaks. See omakorda lõhub traditsioonilist peremudelit. Naiste vabastamise eesmärgiks on seega pikaajaline plaan orjastada inimkond. Lisakasuna saab loetleda rahvaaru vähenemise ning maksubaasi laiendamise. Meeste kui peamiste perekonna ülalpidajate rolli kahandamine lõhub samuti perekonna stabiilsust.
Praeguse maailma mõistmiseks on vaja läbi teha äärmuslik paradigma muutus. Rockefellerid on osa eraõiguslikust maailma keskpanga kartellist, mille kontrolli alla kuulub muu hulgas meedia-, kaitse-, farmaatsia- jt kartellid. Oma krediidi- ja rikkusemonopoli kaitsmiseks rajavad nad maailma politseiriigi (maailmavalitsuse), kasutades ettekäändeks 9/11 rünnakut ja lõputut sõda. Sellist plaani jagas Rockefeller Russoga juba ligi aasta enne 9/11 sündmusi. Rockefeller tunnistas ka, et tema eesmärgiks on inimesi kiibistada.

Mitte jumal, vaid inimene määrab reaalsuse
Poeet Charles Peguy on öelnud: “Kõik algab usu ja lõpeb poliitikaga.” Panganduskartell vajab filosoofiat, mis õigustaks inimkonna aheldamise plaani. Selleks filosoofiaks on satanism. Kartell kontrollib maailma salajaste võrgustike kaudu, mis on seotud vabamüürluse, kommunismi, Vatikani ja organiseeritud juutidega (B’nai Brith, ADL, AJC, sionism). Neist kõrgemal asuvad veel illuminaadid. Vabamüürlus on osa kaasaegsest lääne kultuurist.
Saanud alguse luciferianismist, õpetab see, et mitte Jumal, vaid inimene määrab reaalsuse. (Loomulikult tuleb vabamüürlastel enda kontrolli maksmapanemiseks ümber lükata loodusseadused ja vaimsus.) Vabamüürlased on märganud, et inimesed on ebakindlad, vormitavad olendid, kes eelistavad uskuda pigem seda, mis neile on öeldud, kui uskuda omaenda mõistust ja tajusid. Seega reklaamib meedia näiteks üsna edukalt homoseksuaalseid väärtusi, mis tegelikkuses on vastuolus meie loomuliku eluviisiga.

Meedia hävitab armastuse
Massimeedia igat vormi (filmid, televisioon, ajakirjad, muusika, reklaamid, uudised) kasutatakse ideoloogia ja sotsiaalse kontrolli vahendina, eesmärgiga orjastada ühiskond. Kommunistliku Venemaa ja tänaste Ameerika Ühendriikide sündmuste vahel on otsene seos, mõlemal juhul tõestab keskpanga kartell oma totalitaarset kontrolli. Massimeedia eesmärgiks on inimeste tähelepanu sellelt hajutada, samuti Iraani sõjalt ja NATO-lt. Ka globaalse soojenemisega seotud kära on praegusel ajal heaks tähelepanu hajutamise vahendiks.

Uue Maaulmakorra mantrad
Peremudeli lõhkumiseks on meedia sisendanud naistele, et nad ei saa toetuda heteroseksuaalse lepingu mudelile. Makow toetub ameerika kirjanikule Myrana Blythile, et tuua välja põhilised laialt levinud väärarusaamad, mida naistele meedia kaudu sisendatakse. Blyth oli ajakirja Naiste Koduajakiri (Ladies Home Journal) peatoimetaja aastatel 1981–2002. Oma 2004. aastal välja antud raamatus “Spin Sisters” kirjutas ta, et meedia on naistele ideed karjäärist müünud samal moel kui ideed õnnelikust koduloojast omal ajal nende vanematele. Uue Maailmakorra loojad on õõnestanud naistele omast armastavat loomust, kasutades järgmisi mantraid:
1. Mehi ei saa enam usaldada;
2. Naised on oma soo tõttu ohvrid;
3. Naised peaksid olema isekad;
4. Seks ei ole ainuüksi armastuse ja abielu osa;
5. Eneseteostus seisneb edukas karjääris, mitte kooselu ja pereelu väärtustes.
Paljud naised püüavad üsna skisofreeniliselt leida tasakaalu oma loomulike soovide ja pidevate hoiatuste vahel käituda sellele vastupidiselt. Selle balansseerimise riismed – lõhutud perekonnad ja düsfunktsionaalsed inimesed – on nähtavad kõikjal. Samal ajal suunab näiteks Playboy Magazine‘i sarnast sõnumit ka meestele. Seksimiseks ei ole vaja abielluda. Abielu ja lapsed on lihtsalt tüütud.

Organiseeritud ajupesu
Makow on veendunud, et meedia pidev trummeldamine on organiseeritud ajupesu. Ta väidab, et ühiskond on täielikult allutatud keskpanga kartellile, kes kasutab satanistlikku kulust – vabamüürlust – oma peamise töövahendina. Enamik vabamüürlastest ehk ei teagi täit tõde, kuid massimeedia omanikud teavad seda kindlasti.
Kunagi oli selline ütlus “nii ameerikalik nagu emadus ja õunakook”. Makovi arvates võivad ainult satanistid selle emaduse hävitada. Feminism mitte ei anna naistele võimu, vaid on, vastupidiselt, paljud sootuks muutunud. Feminism on naistelt röövinud kindlustunde ja austatuse ning sundinud nad seksiobjektide ja asendatavate tööliste rolli.
Vaata videot “Kas feminism on Uue Maailmakorra loojate vandenõuteooria?”:
Allikad: Save The Males, Prison Planet
Foto: conspiraciesnow.com
Toimetas Ksenia Kask

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/naisliikumine-kui-uue-maailmakorra-ideoloogide-vandenou#.UnykJltLH7N

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP