RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. november 2013

MATTI ILVES: 1/4 ROOTSI NAISI ON VÄGISTATUD JA SEKSUAALKURITEOD ON SUURENENUD 500%

Kunagi oli monoetniline Rootsi kuritegude väikese arvu poolest üks kõige turvalisemaid maid maailmas ja seksuaalkuriteod puudusid peaaegu täielikult. Nüüd on see aga minievik, tänu sotsialistide ja liberaalide pingutustele, ning alustas multikultuurse ühiskonna loomist juba omaaegne peaminister Olof Palme.

Rootsi on toodud suur hulk immigrante (ümmarguselt 10% rahvastikust), peamiselt Afganistanist, Iraagist ja Somaaliast, see on kuritegevusele kasvule avaldanud katastroofilist mõju.  Rootsi rahvaarv kasvas aastatel 2004...2012 500 000, peamiselt tänu sisserändele. Tööhõive sisserändajate seas on ka madal: 54 protsenti. Rootsi on nüüd teisel kohal maailmas vägistamistamiste arvu poolest peale Lõuna-Aafrikat. Statistika väidab, et üks iga neljast Rootsi naisest on vägistatud. Ainult moslemid saadavad korda 77% vägistamistest.
Stockholmis oli sel suvel vähemalt 5 vägistamist päevas. Pealinna elanikest on 1/3 immigrante ja nendest 1/5 kuni veerand on moslemeid.
Vägistatute arvu tõus graafiliselt:
Paraku praegu E Liidu tingimustes peavad lääneriigid leppima moslemite immigratsiooniga, kuid see ei tohi enam nii jätkuda.

Eestis teevad kõik 4 Riigikogu erakonda koostööd selleks, et ka meie saaksime tõeliselt euroopalikult multikultuurseks riigiks (olenemata sellest, et isegi kantsler Merkel on ütelnud - multikultuursus ja integratsioon on läbikukkunud), 30. protsendist immigrantidest 192. rahvusest ei piisa, vaja on rohkem ja veel rohkem värvilisi, soovitavalt araablasi ja neegreid. Selle "ülla" eesmärgi täitmiseks lahkelt nõustuti üleeuroopalise immigrantide jaotamise kvootidega. Ilmselt on meie naiste elu liiga rahulik ja järgi on vaja jõuda Euroopa eesrindlastele isegi selles vallas.

Kasutatud allikas: http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/1-in-4-swedish-women-will-be-raped-as-sexual-assaults-increase-500/
________________
Olukorrast Rootsis lugege veel SIITSIIT ja SIIT.

2 kommentaari:

Anonüümne 27. märts 2014, kell 18:58  

palun saada selle blogi link isiklikult iga riigitegelase e-mailile, kes meedias immigrantide teemal positiivselt sõna võtab.

sest tavaliselt kahjuks vasturääkijad on need "lollid", kes toovad halbu põhjendusi, miks sisserändajaid vaja pole, et "mulle ei meeldi neegrid, ärme lase neid sisse", ja seega ei võta keegi vastulauseid tõsiselt. aga sellised statistikad aitaksid tõsiseid probleeme diskussioonile tuua, mis sisseränne endaga kaasa tooks.

Anonüümne 30. juuli 2015, kell 23:53  

Pehmoriigid, kes lubavad seda oma rahvaga teha ongi määratud hukule. Esmatähtis peaks ju olema enda rahva püsimajäämine.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP