RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. november 2013

Kurgihooajal iga paari päeva tagant pommuudis ehk Rahvalt pole kombeks küsida

Keegi ei märka, et meie kauni MAA „PARANDUS“ hävitab sadu väärisliike nii taimede kui metsaelanike hulgast. Rääkimata juba kahjust puhtale põhjaveele, mille tase seetõttu pidevalt langeb.
Just hiljuti võttis õhku ahmima uudis NATO lennukitele lubatud madaltreeninglendudest meie metsade ja rabade kohal, kui juba järjekordne uus teade Riigi Metsamajanduse Keskuse (lüh. RMK) börsilesuunamise ettevalmistamisest paitab metsarahva kõrvu...
Ajastus on suurepärane: rahvas puhkab, isegi Riigikogu puhkab... Otsuseid teevad - „riigi ja rahva hüvanguks“ - ainult mõned väljavalitud.
Maarahvas, kellele need uudised kõige suuremat mõju avaldavad, töötab aga palehigis, et rikkalikud loodusannid kogutud saaks.
Rahvahääletusel öeldi jah EUROtotrustele
Kirjutasin kaheksa aastat tagasi ühest paadimatkast, kuidas iga jõekääru tagant avanevad uued taevad ja maad, uued valguse ja varjude mängud, enneolematult kaunid peegeldused ja looduse hääled... ainukesed RAHURIKKUJAD NATO lennukid taeva all. Kuna sel ajal ilmusid meie taevasse esmakordselt need nelja tossureaga lennukid.
Umbes samal ajal küsiti rahvalt: kas keegi soovib Euroopa Liiduga liituda? Ning osa, kes JAH ütles, ütles kohe JAH ka EUROrahale, EUROtotrustele ja EUROkuristikele meie teede ääres, mida mahavõetud alleede asemele usinalt on kaevatud, nagu Eesti asuks allpool merepinda.
Nüüd on aga selgunud, et EL-iga liitujad - JAH ütlejad - ütlesid ühe JAH-iga ka veel JAH Lõuna-Euroopa riikide pankade abistamisele jpm. Referendumid pole orjarahval kombeks. Ja pole vist orjarahval vahet, missuguse riigi pangad meie metsi valitsevad; kes meie metsatalude õuedest järjekordselt läbi ratsutavad/lendavad ning ütlevad, et nüüd me „kaitseme“ teid.
Maa „paranduse” hukatuslik mõju liikidele ja põhjaveele
RMK-d ju alles hiljuti järjekordselt rapiti... Kohapealsed vastutajad likvideeriti!
Nüüd siis on paras aeg Eesti kroonide tagatiseks olnud riigimetsade riismed börsil maha mängida, et saaks „vaeseid” soojamaa rahvaste panku abistada.
Suured reformatsioonid vabastavad eelmised käkikeerajad vastutusest. Kõige lihtsam on liiga teha loodusele. Tänapäevaselt, üha raskema rauaga üle sõita ning nimetada seda näiteks METSAUUENDUSEKS. Rahvas tunneb seda lageraiena. Isegi metsarahva Maaülikooli metsanduse õppetool õpetab, et kui me tänapäeval kõiki metsi ei uuenda, siis meil saja aasta pärast polegi saja-aastaseid metsi!
Ainult keegi ei ole karudele/huntidele/metsistele/vaskussidele/öökullidele/lendoravatele/lagritsatele/kuldkingadele/vareskollale jne. jne. öelnud, et need on RMK tulundusmetsad, kus kasvatatakse 4-5 liiki tüvesid, teie ärge siia tulge! Ka RMK tööstusmetsades-puupõldudel ja maaparandusobjektidel liiguvad näiteks karud, kelle arvukus meie riigis on maailma parimate rahvusparkide tasemel.
Keegi ei märka, et meie kauni MAA „PARANDUS“ hävitab sadu väärisliike nii taimede kui metsaelanike hulgast. Rääkimata juba kahjust puhtale põhjaveele, mille tase selle tõttu pidevalt langeb. Suitsusauna asemele me võime ju ehitada sanatooriumi ning nimetada seda renoveerimiseks või remondiks. Kuid kraavihallide kaevatud kraavide asemele rabade servades kümneid kordi sügavamate veesüsteemide rajamine ei ole renoveerimine, vaid on kuritegevus PUHTA VEE VARUDE vastu, mille eest tuleb tulevaste põlvede ees veel selgitusi jagada.
Eks paljud E. Liidu poolt hääletajad lootsid, et läänest tuleb VÕIB-OLLA vajalikku tarkust, kui omadele võim pähe lööb... Kuid meie metsade majandamise ja looduse osas on selline lootus naiivsus ja kurjast.
EHA METSALLIK
Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 10. numbris (juuli-august 2012) ilmunud kirjutis.
__________________
"Rahvuslikku Teatajat" saate tellida kui võtate ühendust levijuhtidega

Levijuhid:
Tallinnas ja mujal Põhja-Eestis: Johanna Ranne (e-post: johanna.ranne.armane [ät] gmail.com; telefon: 59037103).
Lääne- ja Kesk-Eestis: Jaan Hatto (e-post: stuvsta [ät] hot.ee; telefon: 51903374).
Tartus ja mujal Lõuna-Eestis: Osvald Sasko (telefon:55542270).
Levijuhtidelt saab ka varasemaid „Rahvusliku Teataja“ numbreid.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja
Telefon: 55900564

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP