RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 5. märts 2011

JUHTKIRI: Rahvas, näita võimule jõudu!

Saada sõbrale

Kui rahvas on poliitikute ülemus ja tööandja, siis kuidas ta saab halvasti töötavad alluvad lahti lasta? Ainult ühel moel: valimistel neid maha hääletades. Aga kui see tähendab, et asemele tuleb hääletada veel hullemad, kas siis saab rääkida valikuvabadusest ja vabadest valimistest? Muidugi mitte. Õnneks on seekord valijatel olemas valikuvõimalus võimu karistada, ilma veel hullemaid võimule aitamata. Tuleb hääletada võimalikult ulatuslikult sõltumatute ehk üksikkandidaatide poolt.

Neil valimistel on kõigil inimestel vaja endalt küsida üks lihtne küsimus: kas nad on rahul sellega, kuidas Eestit valitsetakse. Kõik, kes leiavad, et olukorraga võib rahul olla või et probleemid on väheolulised, omavad vähemalt nelja parteid, kelle hulgast endale meeldivaim välja valida. Nendes kandideerivad poliitikud, kes on kõik viimased 20 aastat suunanud Eesti arengut ja sõltumata sellest, kes neist suurema osakaalu parlamendis saab, nende tagasi valimise puhul ei muutu Eestis põhimõtteliselt mitte miskit. Vähemalt mitte paremuse poole.

Kõik need aga, kes leiavad, et Eesti riik on halvasti valitsetud, käest lastud, et rahvaga ei arvestada ja rahvast ei hoolita omavad ainult ühte võimalust: anda oma hääl oma ringkonnas kandideerivale üksikkandidaadile. Hääl üksikkandidaadi poolt tähendab häälekat nõudmist muutuste järgi.

Tähendab isegi siis, kui valija poolt toetatud üksikkandidaat sisse ei saa. Tugev toetus üksikkandidaatidele näitab, et kriitiline mass valijaist ei ole enam nõus taluma seda, et tal pole võimalik võimureid karistada. Et me ei lähe kord nelja aasta tagant, kõrvad lontis, andma uut mandaati ja legitiimsust inimestele, kes on meile valetanud, meid petnud, meie raha raisanud ja peente skeemidega varastanud. Kes on eesti rahvuslikke huvisid reetnud ja meie väärikust lörtsinud. Tugev toetus üksikkandidaatidele on selgeks ja mõjuvaks hoiatuseks võimudele, et eesti rahva kannatus pole lõputu ning isegi ebaõiglase ja ebademokraatliku valimissüsteemiga ei saa nad end võimul hoida igavesti. Tugev toetus üksikkandidaatidele näitab, et võim ei tähenda karistamatust.

Eestlane! Neil valimistel on sul võimalik anda hääl poliitika ja oma riigi paremaks muutmise poolt või siis sama vana jama jätkumise poolt. Ära siis oma häält võimulolijate toetusle raiska vaid näita sellega võimudele jõudu. See on ainus keel, mida nad mõistavad!
Allikas:  http://www.syndikaat.ee/index.php

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP