RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 25. juuni 2011

AIVAR KOITLA: TTÜ-ST, HOMPROPAGANDAST JA TTÜ TEADUSLIKKUSEST - AVALIK KIRI!

Tõin välja lingi, mille abil antakse võimalus kõigil jälgida sel konverentsil räägitavat gei, lesbi, bi ja transseksuaalide õigustest ja olukorrast. Sel moel olen varem jälginud mõistlikke haridustemaatilisi arutelusid ja konverentse. Nüüd aga on ületatud minus teatud taluvuse piir kui tutvusin veel ka selle konverentsi programmi ja esinejatega. Seda enam, et analoogne konverents 2010.a.-l kujunes inimväärtuste vastase vihkamise, künismi ja viha manifestatsiooniks.
Sellega seoses tekib minul kui TPI vilistlasel 1985.a. rida küsimusi:
1. Kas TTÜ ei edasta enam ainult teadmisi ega tee uurimistööd seoses tehnikaerialadega Eestis?
2. Kas TTÜ on hakanud tegelema ka teatud laadi psühhiaatriliste ja sotsiaalsete probleemidega sotsiaal-poliitilises kontekstis?
3. Milline on TTÜ pädevus ja professionaalsete teadustöötajate olemaolu antud valdkonnas?
4. Kas nimetatud valdkonnaga tegeletakse TTÜ-s eurorahade saamise nimel või on sellel ka tõsiteaduslikud kaalutlused?
5. Kuidas seostub teatud seksuaalse orientatsiooniga seltskonna õiguste ja olukorra küsimus TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI põhitegevuse ning eesmärkidega?
6. Miks selliseid konverentse peetakse TTÜ egiidi all?
7. Kas on TTÜ juhtkonnas ja personalis niivõrd suur osakaal homoseksuaalidel jt, et ka tudengid vajavad juba „valgustamist“?
Neid küsimusi on veelgi kuid omalt poolt tahan veel lisada, et olen nimetatud temaatika ja valdkonna uurimisega tegelenud juba 2000.a-te algusest peale kui sellest Eestis avalikult meedias ka rääkima hakati. Pean möönma, et antud konverentsil pole teaduslikkusega mitte midagi ühist, sest puudub sisuliselt analüüsiv ja tõsistele uurimustele tuginev esinejate koosseis, kes oleks võimeline esitama ka vastupidiseid seisukohti ilma poliitilise surveta. Pea 100% on esinejad kas ise kõnealuse valdkonna propagandistid, apologeedid või eestvedajad.
Reeglina kuulub inimkonna ja loomariigi seksuaalse käitumise uurimine kultuurantropoloogia valdkonda ning paraku ma ei näe sel konverentsil vastava valdkonna esindajaid.
Seega kuna TTÜ on võtnud käsile niivõrd teaduskauge ja küsitava haridustasemega konverentsi korraldamise, näitab see olulisi puudujääke Eesti KÕRGhariduse kujunemisel. Haridus ja teadus eeldavad emotsioonidevabasid ja poliitiliselt sõltumatuid käsitlusi ning uuringuid inimelu erivaldkondade arenguteedest ning suundumustest.
Seetõttu teen ettepaneku korraldada TTÜ-l tõsiseltvõetav konverents inimelu käsitlevate arengute põhiväärtustest ja tulevikuperspektiiividest selleks kaasates vastava valdkonna teadustöötajaid, psühholooge, psühhiaatreid, teolooge ja sotsiaalteadlasi ka rahvusvahelisel tasandil.
Lisan veel, et üsna heal järjel olevate geide, lesbide, bide ja transseksuaalide olukord ei lahenda Eesti ühiskonnas valitsevat sotsiaalselt katastrofaalset olukorda ja lõhesid ega ka Eesti perede ega kodutute laste probleeme. Peaksime lõpetama ka manduva sekulaarse Euroopa rumaluste ja väärarengute sabas sörkimise. Inimeste eristamine seksuaalse kuluvuse järgi on üsna arulage ja harimatu tegevus.
Lugupidamisega

Aivar Koitla
Majandusjuhataja
Tallinna Teeninduskool

Märkus Aivar Koitlalt: TTÜ Vilistlaskogult sain vastuse , et seda arutatakse ning koos nende küsimustega on edastatud ka TTÜ juhtkonnale. Neid hakkas nimelt häirima see, et TTÜ Õiguse instituudi egiidi all peetava konverentsi tõttu hakkasid Vilistlaskogust paljud liikmed välja astuma.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP