RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. juuni 2011

ASI POLE VAID NAHAVÄRVIS

Posted in Teadus ja müstika on 5. juuni 2011 by TAAVI.R.
Hea veri loob tugeva riigi.Hiljutises kirjutises küsis Delfi kust tuleb võõrrassilisete vastu suunatud viha. Miks vihatakse inimest vaid nahavärvi pärast? See ongi enamus sallivuslaste kodutöö tegemata jätmisest tulenev arvamus, et võõrrassilise elemendi sisserändevastased on automaatset kitsa silmaringiga vihkajad, kes põlgavad isikut vaid nahavärvi tõttu. Tegelikkuses see nii pole.
Absoluutselt iga intelligentsusuuring(vabalt kontrollitav fakt) näitab nt. neegrite madalamaid keskmisi tulemusi võrreldes europiidsetega(eriti põhja-eurooplastega) ja see ei olene sellest, kas uuritav isik elab USAs, Kanadas, Jamaical, Aafrikas vm – tulemused on samad. See on vabalt kontrollitav fakt, mida isegi paadunud marksist eitada ei suuda, kuigi nad proovivad seda agaralt vabandada keskkondlike tingimustega. Keskkonna teooriast jääb aga väheks olukorras, kus ainuüksi Lääne-Euroopas on võrdsustav haridussüsteem ja hiigeldotatsioonid vaestele, mis muudab geneetilise reaalsuse ilmsikstuleku veelgi selgemaks.
Kogu meie sotsiaalne käitumine põhineb sellel, et nad on sama intelligentsed kui meie, kuigi kõik testid näitavad, et tegelikult see nii ei ole.
Nobeli preemia laureaat ja DNA-uuringute pioneer James Watson
Hea veri st. suur intelligentsete hulk populatsioonis on iga eduka riigi alus, see on tegelik rikkuse kindlustaja. Halb veri/madal intelligentsete hulk võrdub aga pideva sotsiaalse ja majandusliku kaosega.
Asi pole nahavärvis ega vihkamises, vaid sotsiaalses ja majanduslikus pragmatismis, mis seisneb antud juhul ka oma etnilise ja kultuurilise eripära kaitses ja seda isegi siis, kui see on emotsionaalsel tasandil raskesti akepteeritav.
Ja jumal kuulutab esimese põhimõttena valitsejatele, et pole midagi teist, mida nad peaksid innukamalt kaitsma, kui rassi puhtust.
Aristokles(Platon), Politeia

2 kommentaari:

Anonüümne 6. juuni 2011, kell 15:49  

Minu arvates tegemist on oma etnilise, kultuuripärase ja religioose eripärade kaitse,säilitada oma järglastele rassiline kuuluvus. Meenub brittide ütlus, et gentlemanniks saadakse 100 aastat enne oma sündi. Mis puudutab aga paadunud marksiste, siis nad on oma ilmavaates pahuksi oma loogikaga: arendasid tõuloomakasvatust. Inimesed olla kõik võrdsed, aga loomad??? Mina ei tahaks näha oma lapselapse nägu, kui ta oma lastelaste hulgas leiab neegrikese. Oleg Burov

Matti Ilves 6. juuni 2011, kell 16:47  

Oleg, väga hea kommentaar!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP