RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. juuni 2011

VEIKO RÄMMEL: RIIGI ESIMESED PEAVAD HÄBENEMA VABADUSSÕJA SANGARITE VAIMUDE EES!

Keegi ei kahtlegi, et kallilt võidetud vabadust tuleb hoida pr.Ergma. Ainult, miks siis selle ühegi püssipauguta meilt ära võtsite ja meid uue Euroopa Impeeriumi valitsemise alla andsite? Mitte ei saa aru? Nagu näha see euroutoopia juba vangub ja kägiseb ning vaid Jumal annab, et me selle kukkuvarisemise ajal rahvana lõplikult ei hävine rusude all.

On kurb, kui riigi esimesed inimesed nagu Riigikogu esimees ja President on nii silmakirjalikud, mida sellest riigist siis loota - ise meid maha müüsite! Vabadus on Teie suust vaid sõnakõlks ja Vabadussõja sangarite vaimude ees peaks Teil olema piinlik ning häbi.

Riigikogu esimees Ene Ergma rõhutas täna hommikul võidupüha puhul peetud kõnes, et eestlaste saavutatut tuleb uhkusega meeles pidada ning vabadust hoida ja kaitsta iga päev.
"Vabadussõda on Eesti riigi ajaloos üks tähtsamaid sündmusi ja kuigi sõda ei lõppenud Võnnu lahinguga, viis võit Landeswehri üle 23. juunil 1919 meie rahva iseseisvusele tublisti lähemale," vahendavad ERR Uudised Ergma sõnu Tartu vabadussamba Kalevipoeg juures.
"Eesti inimesed on oma vabaduse eest võidelnud ja võitnud. Saavutatut tuleb uhkusega meeles pidada, vabadust hoida ja kaitsta iga päev," märkis ta.
"Vabadussõja võitmine sai sündida tänu isamaa-armastusele ja rahva ühtehoidmisele, ent vähetähtis polnud ka oskus kaasaegselt võidelda," lausus Ergma.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP