RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 11. juuni 2011

Karmimad seadused

Posted in Immigratsioon kriminaliseerida! on 10. juuni 2011 by TAAVI.R.
Probleemid, mis on omased läbikukkunud Schengeni süsteemile on ammu tuttavad USA lõunaosariikidele, kus igal aastal sadu tuhandeid illegaale üle piiri läheb, hiljem uues asukoha riigis kuritegusid korda saadavad ja õiguseid nõuavad.
Sellistes üha väljakannatamatutes oludes on Arizona osariik juba varem võtnud vastu erinevad varasemast rangemaid illegaalse immigratsiooni vastu suunatud meetmed. Nüüd on uue reeglistikuga lagedale tulnud ka Alabama.
Uue seadustiku järgi võib politsei isikut kinni pidada, kui tekib kahtlustus, et isik pole riigis seaduslikult, Alabama tööandjad ei tohi aga kasutada illegaalset riiki tunginud tööjõudu ja peavad kontrollima riiklikust anmebaasist isiku seadusliku riigis viibimise kohta.
Analoogne olukord on kujunenud Euroopas, kus Paneuroopa liikumise hullustuses ametnike tõttu on muutnud kontrollimatuks riiki sisstulvavate inimeste hulk ja on näha paljudes piirkondades kuritegevuse märgatavat kasvu. Taani on selle tõttu kehtestanud taaskord piirkontrolli. Kui Eestis kajastub see seni Skandinaavia illegaalide vabas ligipääsus riiki ja seksturismides, siis võib kindel olla, et kontrollimatu ELi lekkiv piir tõotab ka siia tulevikus lisaprobleeme.
Tuleviku meetmena tuleks tühistada täna automaatselt rakenduv õigus keelt, kultuuri ja riiki mitte tundval ega kaitsval välismaalasel saada kodakondsus kodanikuga abiellumisel. Senine seadustik on peamine fiktiivabielude põhuseid ja illegaalide äri teenimisviis. Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP