RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. juuni 2011

Venemaa vibutab USA suunas näpuga - ärge sekkuge meie ja naabrite vaidlusse

                                   Vastulöök ajalele "Moskovski Komsomolets Estonia"

    Neljapaev, 23 juuni 2011 14:48 Dialoogi venemaaga ei saa pidada, sest ainuüksi soov dialoogi arendada on dialoogi takistavaks teguriks. Selline on venemaa arvamus.

Kui sa isegi mõtled probleemküsimusele, mis võib sul olla venemaaga ning arutad seda oma sõpradega, siis sellest venemaa jaoks piisab täielikult, et rikkuda atmosfäär probleemi ümber ja sellega välistad dialoogi alustamise venemaaga. Selline pikk, pisut utreeritud ja keeruline algus uudisele, mis sisult lihtne kuid, mille venemaa oskab tavapärasel moel ülikeerukaks mõelda. Seda seetõttu, et misiganes probleemiga parasjagu tegemist venemaal on oma naabritega, siis mida keerukam ja segasem see samaaegselt on, seda meeldivam on see imperialistliku uusvene riigi jaoks.

Üleeile toimusid Washingtonis USA-Jaapani läbirääkimised välispoliitilistes küsimustes ning tulevikku suunatud sammude kooskõlastamine, mille käigus arutati ka Kuriilide probleemistikku. Kuriilide küsimusega seonduvalt otsustasid partnerid, et nad püüavad koostöös saavutada "vene-Jaapani suhete täieliku normaliseerimise Põhjaterritooriumite (venemaa poolt okupeeritavate Jaapani saarte - BHR) küsimuse lahendamise teel".

Venemaa läks sellise teate peale marru ja teavitas täna läbi välisministeeriumi, et Kuriilide probleem on kahe maa - venemaa ja Jaapani probleem, millesse USA'l ei tasu sekkuda.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/                    

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP