RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 5. juuni 2011

Venemaa moderniseerib oma ründerelvastust

                                 Vastulöök ajalehele "Moskovski Komsomolets Estonia"

Venemaa moderniseerib oma ründerelvastust. Hetkel on muuhulgas töös uue põlvkonna põhitank, milline Vene pressi andmetel jõuab relvastusse juba aastal 2015. Uus soomusrusikas kannab ajutist nime "Armada", teab Delfi.ee. Vene kaitseministeeriumi endine soomusvägede osakonna asejuht kindralleitnant Juri Kovalenko sõnul saab Armadast tulevikus Vene armee põhiline lahingtank. ”Aastast 2015 saavad relvajõud uue põhitanki, millel on fundamentaalselt uued taktikalised ja tehnilised parameetrid.”
„Independent Military Review” ekspert Viktor Litovkin ütles usutluses The Voice of Russia’le, et Armada saab olema erinev praegusest põhilahingtankist T-90st. Uuel tankil saab olema uus elektrooniline varustus ning uus mootor, mis teeb ta kergemini juhitavamaks.
Muudatused teevad väidetavalt ArmadAst konkurentsivõimelise tanki võrreldes praeguste lääneriikide analoogidega nagu prantslaste Leclerk, sakslaste Leopard, ameeriklaste Abrams ja juutide Merkava.
Samas muidugi peaksid venelased arvestama, et püüdes järele jõuda tänapäeva lääne tehnoloogiatele tuleb eeldada, et lääne tehnoloogiad oma arengus samal ajal teps mitte kohapeal ei seisa. Juhul kui seda silmas ei peeta võib vene tanki"Armadat" oodata sama kurb saatus kui kunagist hispaanlaste õnnetut, "Võitmatut armaada" nime all kuulsusetult hukka saanud sõjalaevastikku.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 6. juuni 2011, kell 10:56  

Ei saa suurriikide tegevusest aru: nad ju kõik väga rahumeelsed (sõnades) Aga jah, poliitika eeldab, et mõeldakse ühte, räägitakse teist ja tegutsetakse kolmandat moodi. Mina, kui oleksin agressiivse riigi juht, looksin diversantide grupi, mis oleks suuteline 24 tunni jooksul õhkima kõik elektrijaamad ja jätta rünnatav riik elektrita ja siis tee temaga mis tahad. Kujutage ette, et pole elektert: kaovad side, veevarustus ja kanalisatsioon, toiduvalmistamise võimalus, igasugu transport, seiskub pangandus ja mis kõik veel. Burov



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP