RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 7. juuni 2011

MATTI ILVES: LIIBÜA SÕJAST JA OHTLIKEST ARENGUTEST MAAILMA POLIITIKAS

Tuletan meelde, et NATO sai ÜRO loa kehtestada Liibüa kohal lennukeelu tsoon. Nüüd on aga NATO saadud volitusi ületanud ja alustanud täismõõdulist õhusõda Liibüa vastu. Viimati võttis NATO appi ka ründekopterid, väidetavalt Kaddafi vägede paremaks leidmiseks ja kaugel ei ole enam ka aeg maavägede sisseviimiseks. Ajaleht "Uusi Suomi" kirjutab, toetudes BBC-le, et liitlased on Liibüas tapnud juba 700 tsiviili. NATO selline operatsioon  algatatigi - volitusi ületades - seepärast, et kaitsta rahulkku elanikkonda. Kaddafi NATO teatel keskenubki millegipärast tsiviilide ründamisele, mitte aga ralvastatud mässulistele, äärmiselt huvitav taktika, aga need teated ei ole muidugi usaldusväärsed.
Tahan ütelda, et ma ei toeta ühtegi diktatuurset režiimi, ka Kaddafi sotsialismi mitte. Kuigi seal oli enne sõda elanikkonnale paljud teenused, näiteks arstabi ja haridus tasuta kättesaadavad, ning rahva elatustase ületas kõiki piirkonna riike. Põhimõtteliselt peaks iga rahvas kukutama diktaatorid ise, ilma välise sekkumiseta.
Tänapäeva maailmapoliitika on võtnud väga ohtliku pöörde, sekkumine riikide siseasjusse on juba täiesti tavaline. Võtame või Austria, EL-ule ebamugava poliitiu Jörg Haideri pärast kehtestati riigile sisuliselt blokaad! Nii võidakse käituda ka Eestiga, kui meil võimule peaks saama multikultuursuse vastased ja iseseisvust pooldavad rahvuslased. Arvan, et siin on tegemist mitte kellegi poolt valitud ja volitatud maailmavalitsuse sammudega. Euroopa Liidu Ülemkogu president Herman van Rompuy ühes kõnes ütles, et 2009 oli juba esimene maailmavalitsuse aasta, ju ta teab millest räägib. Selline riikide siseasjusse sekkumine on eriti ohtlik maailma rahule ja ärgitab iga vähegi võimekat, veel iseseisvat, ning maailmavalitsejatele vastupanevat riiki omama tuumarelvi.
____________________
Lugege lisaks ka siit: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/04/matti-ilves-moningad-andmed-liibua.html

2 kommentaari:

Paul 26. juuni 2011, kell 01:37  

Vabamüürlaste plaani järgi ongi neil aega uue keisririigi loomiseks 7 aastat. Algas see 2009. aastast ja peab valmima 2016. aastaks nagu on kirjas ameerika iseseisvusdeklaratsioonis jne( http://www.youtube.com/watch?v=lEsVPFdNju4&feature=player_embedded#at=145 ).
2012 peab olema saavutatud neil teatud kontroll ja edasine on keisri impeeriumi kindlustamine saatanismi ja hirmu abil. Tore, et inimesed seda NWO plaani läbinäevad!

Matti Ilves 26. juuni 2011, kell 08:41  

Paul, tänan hea kommentaari eest!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP