RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 17. juuni 2011

Rämmel: Raadi punamiitingu soosimine võib olla seotud politseijuht Kohvi huvidega

17. juuni 2011 SI-223
Teatavasti vahistati Lõuna politseiprefektuuri juhi Tarmo Kohvi isiklik autojuht seoses salajase relvaäriga, mis on seotud Venemaaga, http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/krimi/kapo-vahistas-louna-prefekti-autojuhi.d?id=47898963
“See paneb küsima - Raadi punamiitingute jätkumise taga on Kohvi Vene-suhted?” mõtiskleb Raadi punamiitingute vastu visalt, ent tagajärjetult võidelnud MTÜ Kristlik Hoolekanne ja Haritus juhataja Veiko Rämmel.
Tarmo Kohv on kogu ametisoleku aja vältel paistnud silma igasugust normaalset loogikat ületava soosinguga Raadi punamiitingusse.
Teatavasti on just prefekt Kohv see mees, kes lahkelt lubab igal aastal 9. mail punasabatit Raadil, mõrvarite pidutantsu mõrvatute luudel. Võõrvallutajate järeltulijaid käivad tervitamas ka okupeerinud riigi esindused – Pihkva oblasti ametlikud delegatsioonid.
Samal ajal keelab seesama mees järjekindlalt Eesti rahvuslaste vastudemonstratsioonid. Käesoleval aastal ei saanud luba punamõrvarite ohvrite mälestusteenistus, mida soovis Raadil korraldada MTÜ Kristlik Hoolekanne ja Haritus. Seda kõike vaatamata asjaolule, et vastudemonstratsiooni ei soovita korraldada samal ajal, vaid paaritunnise nihkega pärast punasabatit.
"On soovitatud, te lugege avaliku koosoleku seadust ja korraldage selline koosolek, kus ei ole vaja liiklust ümber korraldada, sest sel juhul ei pea te politseilt luba küsima. Püha naiivsus! Seadus küll, aga nagu Orwell kirjutas: "Mõned loomad on lihtsalt võrdsemad!" Meie pärast ei ole kordagi vaja olnud liiklust ringi korraldada. Kuid sa ei saa linnavalitsuselt lihtsalt registreeringut, sest nemad küsivad politseilt," räägib Rämmel.
Ta lisab, et põhiseadus sätestab rahulike demonstratsioonide vabaduse, mingit mõistlikku põhjendust politsei aga ei esita.
Allikas: Veiko Rämmel
Kontakt: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com
Allikas: http://si.kongress.ee/
______________________
Lugege lisaks ka siit: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/06/matti-ilvesmatti-ilves-probleemid-soja.html
M.I

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP