RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 13. juuni 2011

Hullud on lahti

Posted in nsblogi@politician.com on 12. juuni 2011 by TAAVI.R. “Liberaalses ideoloogias ellu viidud poliitikad on teinud Eesti majandusest läinud kümnendi ühe maailma kiiremini kasvava majanduse. Ning prognoosid kinnitavad kiire kasvu jätkumist,” märkis Ansip erakonnakaaslaste ees. ”On vaid üks tingimus – jätkuma peab reformierakondlik majanduspoliitika. Siis liigume sihikindlalt oma eesmärgi suunas, lähemale põhjamaisele heaoluriigile,” täpsustas ta.
Kust sarnast udu veel kuuldud on? Utoopiate lubamine pole siinsele rahvale midagi uut. Seda tehti suurema osa NSVLi aegsete juhtide poolt.
Hruštšov lubas oma visiidil USAsse viia NSVLi USAst ettepoole ja hiljem neile lehvitada. Õnnis kommunism(nende järgi võrdsusel põhinev, riigita, rahata, jõukas ühiskond) pidi saabuma aastaks 1984. Hiljem seda daatumit kord Brežnevi, kord mõne teise vanamehe poolt muidugi pikendati ja lõpuks sellest loobuti, kuid kõik oli ütluste järgi ikkagi parimas korras, Nõukogude teadus ja majandus pühkis teised eest jms.
Seda riiki enam pole, on uus, liberaalutoopiatele ülesehitatud riik, kus ühes majanduslikust äärmuslusest astuti teise, kus endiste karjäärikommunistide klass kehtestab end ülejäänute suhtes. Mitmed ideed jäeti aga ka alles ja selles osas oli muutus pigem kosmeetiline.
Ansipi sugused roosaprillid ei mõistagi(ei taha mõista), et just liigliberaalne majanduspoliitika, valimatu  erastamine, so varade ümberkantimine kohati kommiraha eest kahtlastele ärimeestele, tekitas töötuse kasvu, hüperinflatsiooni jpm nähtused, mida siiani näeme. Ka suur osa tänagi ringi kakerdavaid 50+ vanuses heidikuid, kes järsku 1990-date esimesel poolel koondati ja ümberkoolitamata jäeti, alustasid oma vaikset allakäigukarjääri tänu liigliberaalsele majanduspoliitikale.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP