RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. juuni 2011

USUSEKTI LIIKMED PEAVAD PUTINIT PÜHAKUKS

 Peterburis on kohe-kohe algamas suurürituste sari, mis on pühendatud "Peterburi Päevale". Linna päeva peetakse ta asutamise päeval elik sünnipäeval. Tänavu saab Peterburg 308 aastaseks. Linna päeva raames telliti linnavalitsuselt tänavate kaunistamiseks plakateid, millel on kujutatud inglit sinise taeva taustal. Ja oh imet - plakatil kujutatud Petropavlovski kindluse inglil on ees Putin'i nägu. Vähemalt nii saavad aru inimesed, vahendab "Фонтанки.ru".
Muuhulgas on teada fakt, et venemaal eksisteerib emakese Fotinja poolt asutatud ja juhitav ususekt, kes palvetab Putini ikooni poole ning mille liikmed peavad Putin'it pühakuks.
"Piiblist teame, et ka apostel Paulus oli algselt väeülem ning kristlaste tagakiusaja, ometigi sai temast Evangeeliumi kuulutaja. Nii ka Putiniga, kes KGB's tegeles väga mittepuhaste asjadega, kuid kui temast sai president, siis sisenes temasse Püha Vaim ja temast sai apostel", ütles emake Fotinja.
Teatavasti sündis ka Vladimir Putin Leningradis (nüüd taas Peterburi nime kandev linn) ning leningradlaste pitserit on tunda tugevalt ka vene poliitilises elus (nn Peterburi koolkonna poliitikud, Putini võitluskaaslased). Iseasi muidugi, kas Putin on niiväga ingellik?
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP