RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 26. juuni 2011

Aldo Roomere: Sündida surnult

Iidne maiade kalender paneb paika maailmalõpu – see saabub juba tuleval aastal! Paraku tundub, et lõpp on juba ammu alanud – lõpp meie mõistuses, usus, veendumustes, tõekspidamistes, aususes, loovuses, ülluses – millised kaunid sõnad, kuid kuhu on kadunud nende sügav sisu?
Meeletu ja sisulage müra meie ümber kogub iga sekundiga tuhandeid detsibelle juurde, kurdistava lärmi tõttu pole enam võimalik eristada ilmselgeid fakte libedatest valedest, sest viimaseid pillutakse meile hommikust õhtuni koormakaupa näkku klantskartellimeedia oksekollastelt lehekülgedelt. Meile söödetakse päev-päevalt piiramatuis kogustes valesid täpselt sama edukalt, nagu röögatutes annustes rämpstoitu, mille rõõmsalt ruigavad reklaamid peksavad silmi ja kõrvu kogu möliseva ja pilti pritsiva meedia ulatuses.
Kogu see rõve kampaania on suunatud eelkõige lastele ja noortele – kõige vastuvõtlikumale ja kergemini mõjutatavale sihtgrupile, sest laste kaudu on võimalik nende vanematelt lõpmatult raha välja lüpsta. Kuidas sa keelad oma kallile võsukesele meeletut hinda maksvat vidinat, mida reklaamitakse kui maailma parimat ja enimostetut ja kõige-kõige-kõige-tont-teab-mida veel sisaldavat imeasja, mis tegelikult hävitab lapses veel viimasegi allesjäänud fantaasiakübeme, sest ta isegi mõtleb lapse eest! Aga sa lähed hullusega kaasa ja ostad selle ära! Laps nokitseb sellega tunnikese ja seejärel jääb imelelu nurka või sahtlipõhja tolmama, kümnete omasuguste sekka.
Samas, sooritades selliseid mõttetuid oste hulgi, muutub ka lapsevanem ise lapsemeelseks, uskudes eufooriliselt vahutavat reklaami ning hakates ise samuti totraid ja kasutuid sisseoste tegema. Absurdi tipp on kaasajal klienditeeninduseks muudetud tervishoid, mis hoiab patsiendi rahakoti farmaatsiafirmade range kontrolli all, tagades pideva tervise halvenemise, et müüa üha rohkem ja kallimaid „ravimeid“.
Globaalne ajupesu ja mõrvarlik pangandus, mida juhib käputäis ülilurjustest illuminaate, on muutnud kogu planeedi ühiskonna sügavalt haigeks, sest nende salakavalad skeemid on seni püsinud varjus ja lontkõrvseks uinutatud massid pole üritanudki väärnähtuste põhjusi endale selgeks teha. Normaalset ja perekeskset ühiskonnamudelit hävitatakse täie jõu ja kõikvõimalike vahenditega, pressides peale haigeid seadusi ja väärakatest vähemusgruppide „inimõigusi“. Kuid pole ka midagi imestada, kui väärakad juhivad ühiskonda, siis see väärastubki! Tõsielusarjad, kus osalejaid kihutatakse oma madalaid instinkte üles küttes võitu saavutama, mõnitades saates osalejaid kümnete miljonite vaatajate ees korraga, haige homopromo ja igasuguste vähemusgruppide tahte pealepressimine – need on kõik vaid killukesed suurest ja hukatuslikust plaanist, millega soovitakse hävitada kõik senised tõekspidamised ja mõisted aust, väärikusest ning inimlikkusest. Odavad ja ajuvabad hinged tõstetakse kartellimeedia altarile ja näidatakse neid kangelastena – jobudest tankistid lähevad loomulikult otsekohe orki ja hakkavad oma peremeeste noodist kõigest kõrist kisama.
Jooksis ka meil, vist TV 3-s see seriaal autodega suguelu harrastavatest segastest, pilvelõhkujakeppijatest ning Eiffeli torni dildona kasutavatest naispöörastest. Siin tõbises maailmas polegi vist nii värdjalikku asja, mida mitte uskuda, kuid siinkohal hakkab mu mõistus siiski tõrkuma, sest ma ei suuda kuidagi mõista, kuidas võib auto või mingi hoone inimest seksuaalselt erutada? Selline inimene tuleks koheselt üliintensiivravile saata – kuid ei – teda näidatakse tervele maailmale kui väga erilist ja huvitavat persooni, kelle eeskuju oleks väärt järgimist! Lihtne loogika sosistab mulle kõrva, et siin võib olla tegemist väga hästi kinnimakstud tüübiga, kes seejärel soostub kogu maailma ees kretiini mängima, sest erinevus ju rikastab!
Nõnda kerkivadki päev-päevalt globaalse kartellimeedia mädasoost haisvate seentena aina uued „kangelased“, kes halenaljaka usinusega neile dikteeritud värdjalikku sõnumit võimendama asuvad, vaevumata lahti mõtestama asjade tegelikku olemust, veel vähem räpast eesmärki, mida nad teenima on pandud. Suurepärane näide meie kohalikul kollakartellimaastikul on Sandra Jõgeva, kelle plärisev pasun on ilmselt tuunitud röökima veel pikaks ajaks. Võiks tollele daamile või tont teab, mis soo esindajaks ta end parasjagu peab, soovitada algatuseks kasvõi illuminaatide sümbolitega tutvuda ( http://www.youtube.com/watch?), haige sisu paistab siit kaugele välja ja inimene peaks ikka eelkõige isikliku tervise eest hoolt kandma!
Kogu selle kuritegeliku skeemi jõhkrad traagelniidid saavad eriti hästi nähtavaks, kui keegi üritab uue maailmakorra kehtestajate bandiidilõusta paljastada: sind tembeldatakse otsekohe natsiks, vandenõuteoreetikuks või lausa fašistiks! Õnneks on aga seesama internet, millega kunagi loodeti panna alus kogu inimkonna kontrollimisele ja lõa otsas hoidmisele, avaldamas üha laiemalt sootuks vastupidist efekti – SÕNA levib ja SÕNA võidab!
Kui laseme pead orjadena longu ja nõustume vaikimisi kogu selle kirjeldamatu ebaõigluse ja karjuva vaimse vägivallaga, siis sünnib järgnev põlvkond juba hingelt surnuna, olles füüsiliselt valmis vaid käsku täitma.
Allikas: http://www.koguja.info/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP