RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 18. juuni 2011

VEIKO RÄMMEL; UKRAINLASTEL ON SELGROOGU, KUID EESTLASTEL EI OLE!

Tore lugu küll, ukrainlased on nii kõvad poisid, et keelavad ka punalipu kasutamise 9.mail. Meie Eesti essurattad eesotsas Lõuna prefekti Tarmo Kohviga lausa soosivad punasabateid.

See kõik on kahjuks ilmekaks näiteks, et ilmselt ei ole me iseseisvust väärt, me ei oska olla sirgeseljalised ja iseseisvad. Ennast juhtima aga määrame endised kommunistid. Nii nagu nad siis pugesid ja müüsid meid Moskvale, nii teevad nad täna sedasama Brüsseli suunal.

Ukraina kõrgeima astme kohus andis negatiivse hinnangu hiljuti vastuvõetud 9. mail tähistataval Suure Isamaasõja võidupühal punalipu kasutamist reglementeerivale seaduseelnõule.
Ukraina konstitutsioonikohus punalipu kasutamise võidupühal põhiseadusevastaseks. Kohus põhjendas oma otsust sellega, et Ukraina põhiseaduses loetletud riigisümbolite seas pole punalippu, teatab infoagentuur Ukrajinske Nezaležne Informatsijne Ahentstvo.
Antud seaduseelnõu võeti ülemraadas vastu aprilli lõpul, mis on 1941-45 aasta Suure Isamaasõja mälestuse igavikustamise seaduse paranduseks. See lubas heisata punast võidulippu, koos Ukraina riigilipuga.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP