RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. november 2013

MATTI ILVES: ZOOFIILIA KUJUNEB EUROOPAS ELUSTIILI VALIKUKS!

Euroopa Liit liigub suure sallivuse teel järjest moraalitumasse ühiskonda. Meile pressitakse lausa seaduse jõul (vihakuritegude seadus) peale "homokultuuri" ja abielu mõiste järjest suuremat avardumist, mis läheb välja täieliku absurdini. Hiljuti sotsialistlikul Prantsusmaal abiellus üks naine linnapea "õnnistusel" näiteks sillaga!

Tegelikult elame me siin Eestis sellise "kultuuri" seisukohalt täiesti mahajäänud provintsis ja tõelised üllatused ootavad meid alles ees. "Mail Onlaine" kirjutab, et näiteks eesrindlikul Saksamaal levib praegu laialdaselt seks loomadega ehk zoofiilia.
Zooliilid on läinud isegi nii kaugale, et asutatakse erilisi loomaaedu-bordelle, kus sellised värdjad saavad oma ebaloomulikku kirge rahuldada! Sellistes bordellides on valitavate loomade ring üpris lai, alates eksootilistest laamadest ja lõpetades kitsedega.
Need inimesed võitlevad seksi eest loomadega

Madeleine Martin rääkis "Frankfurter Rundschau´le", et "praegused seadused ei kaitse loomi röövellike zoofiilide eest, kellel on järjest rohkem võimalik pöörduda sellise elajalikuse poole  ja ise nimetavad nad seda lihtsalt elustiili valikuks." Loomakaitsjad proovivad täiendada ka vastavaid seadusi, et muuta seks loomadega jälle karistatavaks, aga arvan, et nende pingutused jäävad tagajärjetuks.
Saksa zoofiilide "inimõigusi" kaitseb rühmitus ZETA, selle esimees Michael Kiok teatas, "Kui 1969. aasta seaduses sex loomadega oli keelatud, siis Loomakaitse seadus võeti vastu selliselt, et see ei sisaldaks konkreetset keeldu zoofiiliale". Viidati ka sellele, et praegune Euroopa moraali- ja õigusruum on muutunud palju vabamaks. Olen lugenud veel sellest, et räägitakse juba ka teiste sarnaste ebanormaalsete rõhutud vähemuste "õiguste austamist".

Tõesti, meil Eestis on palju arenguruumi, et jõuda järele "sallivale ja arenenud" Euroopale!

Kasutatud allikas: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-se x-animals-lifestyle-choice.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP