RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 23. märts 2016

Harri Kingo: Eesti - rassistlik maa!?

Rassism Eestis tekkis hetkel, mil meie riigi valitsejad selle Eestisse tõid, asudes tervet rahvast üleöö rassismis süüdistama. Ja seda miski ühe Tartu päti pärast, kui ma õigesti mäletan. Reaalne probleem Eestis ja Euroopas on aga täiesti teine kui rassism - see on meie kristliku tausta ja migrantide varjamatu, kohati agressiivse islami kokkupõrge, mida aga meie valitsejad kas ei oska või ei julge või ei taha endale teadvustada. Sellest oskamatusest või tahtmatusest siis ka rahva süüdistamised rassismis.

Mõistan - see on hea piits, sest see on miskit, mis süüdistatavat alavääristab, teda madaldab ja halvustab. Ja see on ka midagi, millest süüdistajad ise aru saavad. Lõpuks on see hea propagandistlik tempel, mida kellele tahes otsa ette kleepida. Et asi on täiesti muus ja märksa sügavam - on kristluse ja islami sobimatuses - sellest meil vaikitakse. On see oskamatus seda vastandumist näha, on see tavaline harimatus, on see teadlik reaalsuse varjamine... ma ei tea. Et aga asi pole kellegi pelgas nahavärvis - noh, see on vist selge igale eestimaalasele. Rassismi süüdistuste mõte on selge ja lihtne - tampida kõik, kes on migratsiooni vastu, murust madalamaks. Rassismi kaigas on selleks igati sobiv vahend.

Mis võiks olla rahva mõjus vastuargument nendele rassismi leiutajatele? On olemas üks ja lõplik argument, mille vastu ei saa ükski süüdistaja mitte ühegi oma väitega. See argument on nende rassismi otsijate ja rassismi leidjate väljanaermine. NAER. Kui sinu üle naerdakse, siis pole sul selle naeruga võimalik argumenteerida. Niisiis, säilitades oma head tuju ja optimismi - vastakem nende süüdistustele naeruga. Ega selline algeline ja oskamatu poliitpropaganda muud kui väljanaermist ei väärigi.

Tänaste Brüsseli sündmuste valgel - pommiplahvatused ja tapetud - on raske naerda. Euroopa südames toimub taas otsene ja julm islami vägivald. Ometi, needsamad tänased Brüsseli sündmused muudavad kogu selle meie võimude kavandatud aktsiooni veel kordi naeruväärsemaks kui see niigi on. Eks lugege seda punast loosungit. See ütleb, et meie oleme rassistidest, et meie oleme vägivallatsejad - meile ju seda miitingut korraldatakse. Tänased sündmused Brüsselis räägivad täiesti muud.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP