RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 24. märts 2016

Soomlaste „irtopää mies“ sai kohtus tingimisi


Tegu on iraaklase Ammar Alziadyga, kes väidetavalt pani toime kodumaal mitmeid sõjakuritegusid, muuhulgas raius maha vastaste päid, millega siis hiljem poseeris ja pildid internetti üles riputas. Eelmisel aastal saabus Ammar Alziady nn. pagulasena Soome ja ei unustanud netti ülespanemast pilte õnnelikust reisist uuele kodumaale. Kuidagi sai sellest harrastusest teada Soome sisserändevastane mvlehti.net, kuhu siis mõlemad pildid üles pandi. Kui pilte oli vaadatud 200 000 korda hakkasid Soome ametivõimud „armsa pagulasega“ tegelema.

Siinkirjutaja vahendusel jõudsid ka pildid Eestisse. Kohus nimega „Pirkanmaan käräjäoikeus“ mõistis mehele 17. märtsil (2016) aasta ja nelja kuu pikkuse tingimisi karistuse sõjakuriteo eest. Rootsi „irtopää miehet“ said seevastu eluaegsed vangistused. Neil oli muidugi video, kus nad päid maha lõikasid. Mees oli läbi tõlgi kohtus väitnud, et olevat „irtopää“ vaid leidnud ja see olevat kuulunud ISIS-e enesetapu terroristile, kes end ise õhku lasi. Iraagis on ta kuulutatud sõjakuritegude pärast tagaotsitavaks ja ilmselt on seal üht-teist muudki kui maharaiutud peade üleskorjamine. Loomulikult ei huvitanud see mainitud kohut ega ei tekkinud mõtetki „armast pagulast“ maalt välja saata.

Huvitav, kui ta „rikastab“ soome kultuuri edasi ja järgmine kord poseerib juba mõne soomlase „irtopää“-ga, kas siis saab kohtus natuke rohkem või ikka tingimisi?
Paistab, et globaalsele terrorismile, globaalsele vandenõule, globaalsele majanduskriisile, globaalsele kuritegevusele, globaalsele rändekriisile on lisandunud GLOBAALNE HUUMOR ja see on ka ainus, millele Eesti võiks olla avatud.

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto
Allikas: mvlehti.net

5 kommentaari:

Anonüümne 24. märts 2016, kell 16:08  

Asi paistab olema selles, et kuniks surma saavad peamiselt lihtrahvas, naerab väga hästi turvatud sadistlik ülemklikk meile kõigile näkku. Ise nad ei julgeks ilma turvata sokipoeski käia.

Võibolla polegi see juhus, et surma pole saanud mitte ükski väga kõrge isik???

Teile ei tundu kahtlane?

Astra 25. märts 2016, kell 12:01  

Mõistus tuleks koju kutsuda. Aga see on vist päris kadunud ja enam ei leitagi.

Astra 25. märts 2016, kell 12:02  

Mõistus tuleks koju kutsuda. Aga see on vist päris kadunud ja enam ei leitagi.

Anonüümne 25. märts 2016, kell 15:39  

Millal ta Tallina tuurile tuleb?

Anonüümne 25. märts 2016, kell 15:52  

Mine tea, äkki tahabki Vao külas ja mujal kontaktisikutega infot vahetada?

Rõivas pole siiani meie ees vabandanud, et Vao häma eest oli laviin süüdistusi eesti rahva suunas. Tegija on siiani tabamata, mis võib ise kõnekas fakt olla. Käsilasi ei tahetagi tabada?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP