RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 23. märts 2016

Nõmme TV: Pole midagi parata, aga eesti rahvas ei toeta IRL kava "Isamaa 2.0"

IRL'i väljasuremine ajab osasid selle liikmeid lausmarru. Loomulikult on kõik teised idioodid. Pole midagi parata, aga eesti rahvas ei toeta IRL kava "Isamaa 2.0", milles nähakse ette pea miljoni immigrandi toomist Eestisse. Eks selliseid suremise korinaid kuuleme veel.
Nõmme TV:
Mis järgmiseks? Palju pole puudu, et uuskommunistid hakkavad väitma, et terroriakti panigi toime EKRE rakuke Brüsselis ning EKRE vastutab terrorirünnaku eest.
Nõmme TV:
Allikas: Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 23. märts 2016, kell 14:32  

IRL lasi ise end potist alla. Mitte keegi teine pole seda teinud, IRL tegeles REFi tallalakkumisega, kaasajooksmisega, rahva tahet ignoreeriti ja ignoreeritakse ikka veel edasi, sellise erakonnaga pole midagi teha.

Tegelikult on valikud lihtsad: tegele rahva tahtega ja ära lipitse võõraste kaukameeste ees! Teiseks valikuks on reetmine ja korruptsioon erinevas vormis. Las IRL mõtleb ise, millega nad reaalselt tegelevad. Eraldi tervitused Pakostale, kelle maailmaks on osutunud esmajärjekorras soovahetajad, mitte raskes hädas olevad meie riiki ülestöötanud kodanikud.

Anonüümne 23. märts 2016, kell 18:30  

Kruusimäe vaadaku kamraadide plakatit! https://www.upload.ee/image/5669316/parts.jpg

Anonüümne 24. märts 2016, kell 08:30  

Arvestades millise tola mängimisega tegeles Kojamees Madisoni vanuses ja isegi vanemana, siis võiks küll lõuad pidada ja endale parem otsa vaadata!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP