RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. märts 2016

Neegrid ahistavad juba lapsi!

Allikas: Facebook
_________________
Need on kõrgkoolide poolt meile imporditud neegrid, kellest ainult 20% pidid üldse hariduse poolest olema võimelised õppima kõrgkoolides.
M.I.


9 kommentaari:

Anonüümne 25. märts 2016, kell 12:55  

Oleks pealt näinud oleks kallale läinud! Prussakad välja!

Anonüümne 25. märts 2016, kell 14:59  

Sellisel juhul avalikus kohas tuleks kõva häält teha nagu "käed eemal või Ära ahista mind!, kuid vältida igaks juhuks rassistlikke väljendeid.

Anonüümne 25. märts 2016, kell 15:49  

Selle peale hakkab Rõivas seletama mingist arusaamatusest ja et haavatav tütarlaps ise provotseeris rünnet?

Rõival olevat mingi jõugumure päevakajaliste teemade hulgas kipitamas. Miks ta ei tegele mustanahaliste jõukude valvamisega? Neid jõuke on mitu aastat näha, nüüd hakkavad juba vägagi silma paistma.

maks 25. märts 2016, kell 19:01  

Vaikne, alluv ja tobe eestlane!
Kui selline mustanahaline tüüp puudutaks Moskvas vene tüdrukut oleks Vanjuhha rusikas kohe ta silmaaugus. Ka Hiinas saab aafriklane kohe tänaval jubeda koosa kui ta käsitsi trügib tüdrukutele ligi. Zhangi luine rusikas lööb oi kui valusasti! Vaadake kuidas uiguure pekstakse kui nad oma moslemi värki levitavad, saavad haledalt ja valusasti , armutult.
Oh , seda alandlikku kannatavat vaest eestlast küll!

Anonüümne 25. märts 2016, kell 19:39  

Hiinas ei elaks ükski pagulasgrupp ülbitsemast üle. Seal valitseb elementaarne enesesäilitamisinstinkt.

Euroopas sõda ei korraldata, hävitavaks jõuks tundub olema kombineeritud pagulasvood, kes käituvad sõduritena. NWO.

Kõige huvitavam, et kogu süü on ISIS-e kaela aetud, kuid paljuski on väga hämar, kes või mis on ISIS, kuidas tegelikult rahastatakse ja koolitatakse oma tegevuseks.

Hiinas on välistega konflikti puhul riik alati omade poolt, meil on peaaegu oht et oma kodanik on ainusüüdlane. Inimesed on meie riigi võimude ähvardusest hellaks tehtud. Kaitsed oma noort süütut tütart, võid vangi minna, kuna ründaja ei saanudki oma tahtmist.

Anonüümne 25. märts 2016, kell 23:46  

teil on kõigil nuti-tuti telefonid - filmige selliseid juhtumeid ja postitage . mis siis ,et te pole operaatorid ega ressiseerid, pole vaja filmilikku kvaliteeti vaid näha, mis toimub ja kes toimetavad.

Anonüümne 26. märts 2016, kell 11:52  

Pidi olema salatud tõde aga viimasel hetkel aitab enda täis laskmine. Hählemile on see nagu tuli mis kõrvetab.

Anonüümne 26. märts 2016, kell 18:19  

Olen sama kuulnud, et vägistav tumerikastaja loobus, kui naine lasi end lahinal täis.

Anonüümne 26. märts 2016, kell 21:52  

Väike rahvakild kelle vanemad oma poegi-tütreid maailmavaateliselt müüvad meeldimaks valitsejatele hääbub vääramatult olematusse. Määrav ei ole mis keelt ta räägib, on ateist või millist religiooni kannab. Määrav on käratsemine selle ümber kuidas oma rahvast müüa nii et harimatud müügi olemusest aru ei saa ja vaikselt jätab elu see keegi kes aru on saanud. See on eestlase foto demokraatia peeglilt ja seda ei tee moslem ega neeger, seda teeb eestlane ise selleks et ise mitte olla ja kellelegi meele järele olla. Mistahes hinnaga mida tahes müües tegutsemine hävitab sellise rahva aja voolus kiirelt kuna selle koha peale kus oli esivanemate südametunnistus ja maailmast arusaamine on kasvanud suur ärategemise võidudildo. Laske end lahinal täis, olge neetud ja põlege põrgus. Teie jumal on teid selles õnnistanud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP