RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. märts 2016

MATTI ILVES: MEIL TULEB OLUKORRAGA LIHTSALT HARJUDA

"Vikerraadios" esines üks koalitsiooni ja IRL-i juhtpoliitik  Marko Mihkelson, tema jutt oli äärmiselt ajuvaba. Terrorismist kõneldes märkis ta, et me peame lihtsalt olukorraga harjuma!
Mihkelsoni meelest on globaliseeruv maailm lihtsalt tõsiasi mida ei ole võimalik muuta ja terrorism sellega kaasaskäiv pahe. Olgu aga öeldud, et globaliseerumisest saavad kõige suuremat kasu miljardärid-suurärimehed, tavaline inimene sellest praktiliselt mingit kasu ei saa. Globaliseerumise propaganda inimestele on vaid mitte eriti märkimisväärselt vabam liikumine. Vabalt sai liikuda ka varem ja viisa hankimine ja piiridel dokumentide kontroll ei olnud liikumist piiravaks takistuseks.

Enne esimest maailmasõda oli globaliseerumine isegi suurem kui praegu, aga suurema osa ajaloost on inimesed elanud mitte globaliseerunud, vaid iseseisvate riikide maailmas ja saavad elama ka hiljem, kui see buum lõppeb ja selles võib kindel olla.
 Kummaline on see, et Mihkelson ei rääkinud sõnagi piiride sulgemisest, ega ebaseaduslike immigrantide väljasaatmisest, väites, et muidu me lämbume (huvitav, kuidas inimesed üldse varem elada said) suletuses! Riigipiiride sulgemine pole muidugi veendunud globalistidele ja vasakpooletele liberaalidele meelepärane. Elu on juba näidanud, et kurikuulus multikulti on täielikult läbi kukkunud ja võõrad rassid ning usundid ei sulandu Euroopa kristlikku kultuuri, see jääb vaid liberaaldemokraatide unistuseks, samuti ei õnnestu hävitada rahvusriike ja rahvaid.
Meie propagandaraadio jahvatab aga endiselt terroristide ümberkasvatamisest(!), selline on juba tuntud vasakpoolsete utoopia.

4 kommentaari:

Anonüümne 26. märts 2016, kell 11:18  

Täpselt nii ongi: globaliseerumisest saavad kõige suuremat kasu miljardärid-suurärimehed, tavaline inimene sellest praktiliselt mingit kasu ei saa. Globaliseerumise propaganda inimestele on vaid mitte eriti märkimisväärselt vabam liikumine. Vabalt sai liikuda ka varem ja viisa hankimine ja piiridel dokumentide kontroll ei olnud liikumist piiravaks takistuseks.

Anonüümne 26. märts 2016, kell 13:20  

Jääb mulje, et Mihkelson on kimpus mentaalsete häiretega või ongi avalik riigivastane, rahva vastane, EV põhiseaduse vastane, kartmata õiglast kohtupidamist.

Mitte ühegi negatiivse asjaga ei pea harjuma, kui on olemas vahendid ning need on käepärast. paduvihmaga ei pea harjuma, kui on olemas vihmavari. Näljaga ei pea harjuma, kui enda põllul on raske tööga kasvatatud vili koristada. Hulguseid ei pea riiki lubama, kui saaksime nad piiril peatada ja resoluutselt ei öelda.

Rõivased, Nestorid, Mihkelsonid, Anveltid ja teised paistavad lausa sihilikult meie rahvusriigi hävitamist pooldama, mõni kaalub isegi kohalike ausate inimeste nurina vaigistamiseks spetsiaalset vihakuritegude repressiivseaduse loomist pooldama.

Kõik hakkas kohaliku toidubaasi ehk põllumajanduse suretamisega, siis võeti oma raha ära, ühendati kõigiti võõraste ülbitsejatega, keda pole mitte iial meie heaolu ega rahvusriik huvitanud. NATO laseb meil eesliiniks olla, kusjuures võidakse konflikti tekkimisel hoopis NATO poolt pommitatud saada, kuna vaenlast on ju vaja tabada.

Ainult lausgenotsiid ning salatsemine, varjamine, ülbitsemine, ebaseaduslike otsuste tegemine, parastavad sõnavõtud liigsuurte palkade suhtes.

Genotsiidilembelised ei ole tänaseni kavatsenudki vastu võtta EL sotsiaalharta sissetulekute osa. Samade hindade juures peame elama kolmandiku rahaga, rabades tööd ja saamata korralikke sotsiaalseid tagatisi.

Lilla brigaadi unelm, mida meie peame kannatama.

Anonüümne 26. märts 2016, kell 18:22  

Jube seltskond on meil tänasel päeval võimul. Ja ega teisedki parteid paremad pole,rääkigu nad midatahes. Õiglane oleks ehk nad tirida kohtu ette inimsusevastaste, rahvusevastaste hoiakute ja nende elluviimise pärast.Meie vanaemade-isade näljutamine, enamikule ligipääsmatu õiguskaitse, suur hulk arstiabita kodanikke, tervistlaastavad (väidetavalt)elektrilahendused-kellele kasulikud? Kohutav riik on meil.Karistamatud vargused kõrgtasemel, rida on lõputu.Kas ja kelle poolt on see seltskond kinni makstud???

Anonüümne 26. märts 2016, kell 20:53  

Hardo Aasmäe ütles mõndagi, kuid suri peatselt kahtlastel asjaoludel. :( Ime, et artiklit pole juba arhiivist eemaldatud või ümber kirjutatud, nagu on faktiliselt mõnel pool juhtunud.



"VEB fondiga on üles kerkinud julgeolekurisk Eesti riigile, sest Venemaa saab fondiga seotud isikuid šantažeerida," lausus entsüklopedist Hardo Aasmäe TTV saates „Vaba Mõtte Klubi".

Aasmäe nimetas saates peetud vestluses mitmete Eesti tipp-poliitikute nimesid - nii Lennart Meri ja tema kantseleiülemat ja praegust IRL esimeest Urmas Reinsalu kui ka omaaegset riigikontrolöri Juhan Partsi, kui ka Ken-Marti Vaherit, vahendab Pealinn.

„Siin tekib julgeolekurisk rääkimata usalduskriisist. Julgeolekurisk tekkib sellest, et Venemaal on ju täpselt teada, kuidas see 32,2 miljonit ära jagati. Venemaa aga vaikib ja järelikult on tal huvi vaikimist jätkata ja tal on võimalik varjatult šantažeerida neid isikuid, kes sellega seotud," ütles Aasmäe. Tema hinnangul on VEB fondis juhtunu näol tegemist Eesti ühiskonnale väga kurvastava tõigaga.

http://www.ohtuleht.ee/584370/hardo-aasmae-venemaa-voib-veb-fondiga-seotud-isikuid-santazeerida



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP