RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. märts 2016

Jaak Madison: Euroopa Kontrollikoja audit on väga tähendusrikas...

Link: http://majandus24.postimees.ee/3623295/kontrollikoda-andis-brusseli-randekulutustele-havitava-hinnangu

Euroopa Kontrollikoja audit on väga tähendusrikas, mis näitab väga täpselt ära, millisel tööpõhimõttel töötab Euroopa Komisjon: järgige meie käske, direktiive ja määruseid, mitte meie tegusid.

Kui Euroopa Liidu liikmesriik juhtub rikkuma mingit eelarvenõuet või jätab tähtajal vastu võtmata direktiive, alustatakse menetlust, mis tihti lõppeb trahviga. Kui aga tegemist on Euroopa Komisjoni enda tegevusega, siis pole vahet, kuhu ja millele kulutatakse sadu miljoneid eurosid. Tsiteerides raportit: "Euroopa Komisjon ja liikmesriigid ei taha mõõdetavaid eesmärke," ning "See on poliitika, millel puudub strateegia. Meil on üldised eesmärgid ning poliitika, mis lihtsalt tegeleb selle prioriteediga, mis parasjagu esile kerkib."

Seega tegemist on kahepalgelise liiduga, kus ühele on reeglid ülimuslikumad kui teisele. Enim võidab sellest muidugi Euroopa Liidu bürokraatiamasin, kus iga mutrike üritab tõestada enda õigust eksistentsile. Kaotajaks on aga tavaline Euroopa maksumaksja, kes selle kõik kinni maksab.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP