RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 20. märts 2016

MATTI ILVES: BRITI POLITSEI PEAB TEATUD ALADEL PATRULLIMISEKS LUBA KÜSIMA ISLAMI JUHTIDELT

Seda, et Suurbritannia politsei peab tetud aladel patrullimiseks luba küsima moslemi juhtidelt väitis kõigepealt  USA presidendikandidaat Donald Trump.
Esialgu lükkasid selle Trumpi avalduse ümber ja lausa pilkasid seda nii Londoni linnapea kui ka väidetavalt apoliitiline Metropolitan Police of London.

Aga on tõde päevavalgele tulnud ja selgub, et Trump´il oli õigus. Nüüd on "Daily Mail" teatanud et üks Lancashire Politseiametnik on öelnud: "On moslemite alad ja kui me tahame sinna patrullima minna, siis peame ühendust võtma kohaliku moslemikogukonna juhtidega, et selleks saada luba!"
Teine politseiametnik Yorkshire´ist Põhja-Inglismaal, kirjutas Politsei web foorumis, meil ei ole lubatud sõita teatud piirkondadesse, et seal teha oma tööd ja on tõsine oht sattuda rünnakute alla. Samuti lisas ta, et Trumpi ütlus ei ole vale ja meie poliitilised liidrid on kas halvasti informeeritud, või on lihtsalt ebasiirad.

Selline olukord aga näitab, et britid ja nende politsei on kaotanud kontrolli osa oma territooriumi üle. See on tõesti kummaline. Sarnane olukord valitseb juba ammu mõnedes Pariisi eeslinnades ja ka teistes osariikides on piirkondi, kuhu politsei ei julge lihtsalt minna.

Kas ka Eesti liigub sarnase olukorra poole? Ei ole kahtlustki, kui me veel kauaks Euroopa Liitu jääme. Küll EL juba leiab võimaluse praeguse reeturliku valitsuse kaasabil immigrantide masside saatmiseks ka meile. 

 Kasutatud allikas:
https://themuslimissue.wordpress.com/2015/12/09/uk-cop-there-are-areas-we-have-to-ask-muslim-leaders-permission-to-patrol/

6 kommentaari:

Unknown 20. märts 2016, kell 14:09  

Täitsa perses ikka...mida kuradit...lastakse neil värdjatel pähe istuda ja pärast on juba hilja... nii see euroopa ära tapetakse...kuidas need merkel-junker-jobukari seda ei näe...või ei taha näha...kas me tõesti laseme oma elu ära rikkuda...???

Anonüümne 20. märts 2016, kell 15:27  

See on väga halb. Me ei saa enam elada kui islam sisse tungib.

Anonüümne 20. märts 2016, kell 18:36  

merkel-junker-jobukari ja rõivas sinna otsa. Mina oma lolli peaga ei mõista miks nad sellest aru ei saa kui islam valitsema hakkab saavad nad kõik kinga, heal juhul. Ja peaksid õnnelikud olema kui päid maha ei raiuta. Nii saevad nad oma oksa.

Anonüümne 20. märts 2016, kell 20:23  

Kas selline asi oleks võimalik Iisraelis?

Anonüümne 21. märts 2016, kell 12:01  

See tähendab kodusõda, meil sõltub võit rahvast endast.

maks 21. märts 2016, kell 12:39  

Kas see on võimalik Iisraelis?
Aga Hiinas, Venemaal või Jaapanis ...või Lõuna Koreas?
Vasja või Zhangi luine rusikas teeb seal sellele kiire lõpu ja mingeid erisusi kui kodakondsust nad ei näe. Kes kritiseerib Hiinat kui uiguuri mõrtsuk-pussitajad kõik asfaldil siruli? Ei keegi , nii on seal alati rahvuslikku korda hoitud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP