RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 31. märts 2016

Karm, aga tõsi: homopaaride lapsendamisega on Eestis ots lahti tehtud!

Hea Matti Ilves!
 
Kui me alustasime 2013. aasta kevadel allkirjade kogumist petitsioonile "Kaitskem üheskoos perekonda!", siis kirjutasin petitsiooni kaaskirjas, et kooseluseaduse läbisurumise püüdlused lähtuvad paljuski varjatud eesmärkidest ning et see samm sillutab muu hulgas teed homopaaridele lapsendamise õiguse andmisele.

Sain siis ja olen ka hiljem saanud homoaktivistidelt ja nende püüdlustele  kaasaaitavalt meedialt palju kriitikat, nagu levitaksime valeväiteid ja alusetuid hirme. Paraku saime aga eilses saates “Ringvaade” kuulda, et nüüd ongi ka Eestis homoseksuaalsete paaride lapsendamisega ots lahti tehtud.
 
“Ringvaate” homoseksuaalidest saatejuhid Marko Reikop ja Grete Lõbu, kes igal argipäeva õhtul ETV vaatajate ette astuvad ja sageli kõiki homoseksuaalsusega seonduvaid teemasid eranditult positiivses valguses esitlevad, rääkisid tuntava õhinaga stuudiosse kutsutud homoseksuaalist juristi Reimo Metsa kohtuvõitlusest, mille tulemusel saavutati ühele lesbipaarile vastastikuse lapsendamise võimalus.
 
Oluline on aga tähele panna, mis on sellise sündmuse põhimõtteline tähendus just perekonna ja vanemaks olemise tähenduse seisukohast.
 
Nimelt on Eesti õigusruumis loodud (mittejõustunud) kooseluseadusele tuginedes pretsedent, et lapsel võib õiguslikult olla kaks samast soost vanemat ehk “kaks ema” või “kaks isa”.
 
Sellega on homoaktivistid saavutanud väga olulise põhimõttelise võidu ning edasi on küsimus vaid selles, kuidas antud põhimõtet üha laiemalt kohaldada.
 
Juba kõnealuses saates ütles Reimo Mets väga selgelt, et “neid kaasusi tuleb veel ja veel” ning lisas, et “juba täna on teada, et 10 samasoolist paari on esitanud maavalitsustele avaldused peresiseseks lapsendamiseks.”
 
Samuti ütles Mets välja sõnad, mis annavad kinnitust, et praegu saavutatud võit oli vaid väikeseks osaks tunduvalt laiematest eesmärkidest, mille saavutamise suunas püütakse järk-järgult edasi liikuda.
 
“See oli üks võit pikast jadast, mida hetkel oli võimalik saavutada,” kinnitas Mets, viidates selgelt ambitsioonidele püüelda selle poole, et homoseksuaalidest paarid saaksid lõpuks täieliku lapsendamise õiguse, mis oleks täpselt samasugune kui mehest ja naisest koosnevatel paaridel.
 
Ilmselt on osaks sellest “pikast jadast” ka sõnade “ema” ja “isa” väljatõrjumine ametlikust keelekasutusest ja koolide õppematerjalidest ning nende asendamine sooneutraalsete asendussõndaga, nagu “vanemad”.

Kirjutasin sel teemal lähemalt oma kommentaaris meie portaalis "Objektiiv", mida saate lugeda allviidatud lingi vahendusel:
 
 
Kokkuvõttes on antud lugu ühelt poolt kinnituseks selle kohta, millised on homoliikumise vähem või rohkem varjatud eesmärgid, ent teiselt poolt annab see ka kinnitust ka sellest, kui vajalik on mitte valvsust minetada ning järjepidevalt jälgida, mida avalikkuse eest varjatuna ette võetakse.
 
Teid tervitades ja ilusat kevade algust soovides,
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

4 kommentaari:

Anonüümne 31. märts 2016, kell 12:23  

Ebaseadusliku seaduse eest tuleks asi rahvusvahelisse kohtusse anda, kuna riik rikub juba absoluutseid õiguse alustalasid, asi pole ainult konkreetse seaduse nüanssides.

Seadus ei kehtigi, seega iga tuginev lahend on mittekehtiv. Rõivase valitsus on asunud legaliseerima mittekehtiva seaduse ülimuslikkust?

Anonüümne 31. märts 2016, kell 12:24  

Pole küll kristlane, kuid küllaltki hästi kursis kristlusega. Mida päev edasi, seda rohkem meenutab see nn. Ilmutuse raamatu ettekuulutatud lõpuaegu. Ega, kui rahvas tänavale ei lähe ja õiglust ei nõua, süsteemiga kaasa ei mängi, võlgu aetud raha ei kasuta, siis paremaks ei lähe. Meie oleme sellel lasknud sündida, koorem kasvab kuniks me lõpuks kokku kukume ja see on kõik meie koorem.

On aeg võidelda!

Igal asjal on oma aeg

Koguja 3

1 Igale asjale on määratud aeg,
ja aeg on igal tegevusel taeva all:

2 aeg sündida ja aeg surra,
aeg istutada ja aeg istutatut kitkuda;
3 aeg tappa ja aeg terveks teha,
aeg maha kiskuda ja aeg üles ehitada;
4 aeg nutta ja aeg naerda,
aeg leinata ja aeg tantsida;
5 aeg kive pilduda ja aeg kive koguda,
aeg kaelustada ja aeg kaelustamisest hoiduda;
6 aeg otsida ja aeg kaotada,
aeg hoida ja aeg ära visata;
7 aeg rebida ja aeg õmmelda,
aeg vaikida ja aeg rääkida;
8 aeg armastada ja aeg vihata,
aeg sõjal ja aeg rahul.

Anonüümne 31. märts 2016, kell 14:46  

Eriliselt haige nähtus oli Euroopas kohalike inimeste meeleavalduse keelamine, samal ajal ei ole mitte keegi asunud kohalikke kaitsma sissetungijate getorünnakute eest. Riik oleks pidanud sõjaväe getoülbikute vastu suunama kui kasvõi üks kivi oleks lennanud. Miks ei kasutata sõjaväelist jõudu, kui muidu enam ei jaksa?

Kes on riigi peremees, kas aastatuhandeid kohal elanud inimesed või uustulnukad keda võimud usinasti kaitsevad? Praegu on nii, et grupp suvalisi võimutsevad suurte miljonite üle. See on avalik julmuse diktatuur, mis ületab kõiki kukutatud diktaatoreid.

Anonüümne 1. aprill 2016, kell 07:39  

Eks liberaalid tahavad rahvuslusest ja meie lastest üle sõita samamoodi nagu sekatk meie sigadest, ja veel enne moslemite sisse toomist, milline tore "juhus" küll!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP