RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 16. märts 2016

Jaak Madison: Lapse lihtsalt tellid ja ostad nagu piimapaki Maximast

Täna toimus Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee sotsiaalkomisjoni (originaalis jube pikk nimi, nagu pildil näha paberilt) istung Pariisis, kus peaarutelu käis raporti üle, mis käsitleb surrogaatemandust ja selle legaliseerimist või täpsemalt seadusandluse kohaldamist selle võimaldamiseks igas riigis eraldi.

Raporti koostaja oli aga Belgia parlamendiliige, kes aga ise on aastaid tagasi seotud seoses oma erialase tööga surrogaatäriga ja nende kliinikutega, mis on tekitanud huvide konflikti kahtlustuse. Kuidas oleks see meid mõjutanud? Kes meediat jälgib, siis ikka vahel torkab silma, et Euroopa Nõukogu mingi raport on suunanud tähelepanu või andnud "tungivaid soovitusi" millegi muutmiseks, legaliseerimiseks või ellu viimiseks.

Kui see surrogaatäri soosiv raport oleks leidnud toetust, loeksime varsti Delfist, et Euroopa Nõukogu soovitab kohaldada seadusandlust surrogaatemanduse ja sellega kaasneva inimkaubanduse paremaks kohaldamiseks igas riigis. Teatavasti levib see äri enim Ida-Euroopa riikides, nagu Ukraina, kust lääne paarid või tihti ka geipaarid "tellivad" omale lapse, mille päris vanem ehk teda 9 kuud kandnud ema teenib 10-20 000 dollarit ja kliinik, mis sellega tegeleb ja vahendab "teenust", saab umbes 4000 dollarit. Lapse kohta. Lihtsalt tellid ja ostad nagu piimapakki Maximast. On aga hea uudis - antud raport ei leidnud häältega 16:14 toetust, seega paljudes inimestes ja isegi üllatus-üllatus: Euroopa riikide parlamendiliikmetes on säilinud mingigi terve mõtlemine ja eetika.

Allikas: Facebook

5 kommentaari:

Anonüümne 16. märts 2016, kell 15:48  

Inimene muudetaksegi kaubaks. Inimene pole enam armastuse vili, vaid teda toodetakse ärilistel või egoistlikel kaalutlustel. Laps toodetakse exeli tabeli järgi, ta valmistatakse tööstusliku produktina, kellel on algusest peale hinnasilt küljes.

Inimsus muudetakse olematuks, alates hetkest, kui inimesi lihtsalt toodetakse ning neil on statistiline turuhind, järelikult on tinimest tunnistatud millekski alamaks, lihtsaks tooteks. Inimene pole enam hindamatu ja ühiskondlikult vajalik isiksus. Tõukoer on inimesega võrreldes tohutult kõrgemalseisev olend.

Siit on vaid psamm edasi ja inimesi hakataksegi läbi kreediidiasutuste pakkuma. Soovite last? vaatame teie varad ja sissetuleku üle ning kuumakse xx tagab teile vastava lapse. Kui soovite kuldkliendiks, maksate lisaks ning saate lisateenusena geenilabori teenusena lapsele lisadena tellitud omadusi. Soovite lapsele siniseid silmi, lisandub see summa. Soovite lapsele tugevat tervist, lisandub veel x summa. Soovite kindlasti tütart või poega, see lisa maksab x summa.

Inimene on muudetud tarbekaubaks, ta pol enam jumalik olend, kellel pole mingit hinda ning kellele ei tohikski hinda määrata. Ometi ollakse just sellel teel, et inimene läheb olendina väga suurele devalveerimisele, ta muudetakse kulukaubaks, keda võidakse tulevikus näiteks salongis tellida.

Kogu kaasaegse multiväärse peremudeli idee taga on palju suurem programm, mille üheks eesmärgiks on viia inimene tühisele tasemele. Luuakse geeniäri ning inimesed saavad loodava korra järgi peale sotsiaalse kihistuse veel geneetilise kihistuse. Inimene muudetakse olematuks. Hinnasildiga karbike, keda luuakse ja võidakse lõpetada mingisuguste korporatsioonide suva järgi?

Kuhu jääb meie põhiseaduse preambula järgi traditsioonide, kultuuri ja järjepidevuse järgi heteropere ning ema ja isa armastusest sündivate laste jaoks maailma tagamine? Kas tõesti on monoseksuaalne timukas suutnud meie ajalugu hakata alandama ning kogu meie rahva vaev ning võitlus ellu jääda, lastakse haisva kollase joaga üle?

Muretsetakse mistahes küsimuste üle kuid eesti rahva suhtes pole mingisuguseid tugevaid otsuseid. Halisetakse vihakõnede üle, kuid vihast lolliks läinud poliitikuna ollakse unustanud, et alustaks õige EL sotsiaalharta sissetulekute osa ratifitseerimisega? Ei, ilmuvad artiklid, et meil on ausatel tööinimestel palgad LIIGA kõrged ja tõstmine oleks katastroof. Ometi saab tegelkku keskmist palka saav inimene üle 2 korra vähem kui asotsiaalistunud suvaline saksa baarikärbes, kuna seal on meie hindadega üsna samal tasemel võimalik minimaalpalgana taskusse panna üle 1300 euro.

Ainus mida rahvas kuuleb, on koleda plärina ja haisuga lastav kõhutuul, mida eluvõõrad, ülbusest surmani läbiimbunud poliitmarjonetid meile pruuni vihma saatel lasevad. Nemad saavad ju iga aasta eest tööstaazi, kui vaevu töökoha leidnud inimene ebainimlikul kombel ei saa. meie taskust tulnud raha eest istutakse uude limusiini, millel pole isegi eriseeriaga riiklikku numbrimärki, et oleks palju mõnusam erasõite teha ja ülbitseda riigi tegeliku omaniku ehk rahva üle.

Meenutades Marianne Mikko oksepopulariseerimist, selline ülimalt asendatav ning öövastavalt karistamatu klann ajab lihtsalt oksele.

Anonüümne 16. märts 2016, kell 16:21  

Kuidas kaitstakse inimsust kui inimnkaubanduse masinlik legaliseerimine toob kaasa naise inkubaatoriks tegemise, vaeseid on üle maailma väga palju ning selliseid naisi võib tekkida väga suur arv, kes on vastu tahtmist kuid rahahädas valmis lapsi sünnitama ning pisarates neid üle andma nagu kaupa. Võibolla naisi hakatakse isegi sundima?

Vähihaige üliolulist raviabi ei saa, kuid eufooria soovahetajatega võib tuua keha vigastamiseks ja lõikumiseks rahastuse?

Anonüümne 16. märts 2016, kell 16:31  

Live and let live. Iga selline naine, kes last kannab, teab, mida teeb.

Anonüümne 16. märts 2016, kell 19:14  

Selle peaministri pilku võiks raamistada, kelle valitsuse ajal peab naine sundseisus otsustama kellegi poolt visatud napi raha eest hakkama rasedaks jääma ning elama läbi kõik koos lapse loovutamisega seonduva. Eluaegne kahetsus, mis võib hullumajja viia.

Läänelikud väärtused.

maks 17. märts 2016, kell 16:21  

Energiline EKRE noorpoliitik
ja ta kaaslased vibutavad üldjuhul ikka rusikat Venemaa poole ja sõimavad hirmsat Puutinit , et eesti rahva toetust leida kus to hirmus surmavaenlane Puutin on tugevasti astunud laste kaitseks ja surrogaatemaduse äri vastu , takistab vene laste andmist USA homo või lesbipaaridele.
Seega on noorpoliitik just Puuutiniga samal lainel aga EKRE kurameerib just US ideoloogidega kes seda lasteäri kirglikult toetavad , olgu Hillary või McCain jt
Tehke asi endale kord selgeks kus kohast see lasteäri tuleb , ikka kallist Läänest.
Ka silmakirjalik EKRE?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP