RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 8. märts 2016

MATTI ILVES: ŠVEITSI PARLAMENT TÜHISTAS TAOTLUSE ÜHINEDA EUROOPA LIIDUGA

Riiginõukogu, alamkoda Šveitsi parlamendis hääletas tulemusega poolt 124 ja vastu ainult 46 häält, et võtta tagasi taotlus ühineda Euroopa Liiduga. Taotluse tagasivõtmine otsus saadetakse nüüd Euroopa Nõukogule.

Šveitsi Rahvapartei ettepanekul läks hääletusele see taotluse tagasivõtmise ettepanek. Lukas Reimann rahvaparteist ütles, et "viiane aeg oli taotlus tagasi võtta ja nüüd ei saa käsitleda Šveitsi enam riigina, kes tahab astuda Euroopa Liitu."
EL asus suruma riigile juba niigi enda seadusi peale ja nende mitterakendumisel julges isegi ähvardada iseseivat riiki mitmesuguste sanktsioonidega. Sanktsioonid on kõige mõjusam ja tihti rakendatav vahend ELi poolt, olgu siis tegemist osariigiga või iseseisva riigiga.

Šveits ei ole kuulunud kunagi ELi, kuigi kuulub Schengeni vaba liikumise tsooni. Nüüd läheb ilmselt ka see tühistamisele.
Kaks aastat tagasi šveitslased referendumil kehtestasid ranged uued immigratsioonikvoodid Euroopa Liidust ja nad peavad veel üle vaatama mitmed erinevad tehingud liiduga.

See oli ka selge ja ajalooline sõnum Suurbritannia inimestele, kes varsti hääletavad arvatavasti iseseisvuse poolt ja šveitslased soovivad neile õnne ning meelekindlust.
Samuti lisas Lukas Reiman, et Briti ning Šveitsi inimesed on targad ja nad näevad, mida on Euroopa Liit korda saatnud mandril mitmekesisuse, inimõiguste, konkurentsiga riikide vahel ja tegeliku vabadusega.

Nii saavad julgust ka teised riigid peale Suurbritannia, kes soovivad liidust lahkuda ja taastada uuesti  iseseisvuse. Selles osas soovin ka Eesti poliitikutele julgust, aeg on ammu liidust lahkuda ja hakata enda saatust ise juhtima. Vaid nii saame lahti lõpututest ELi direktiividest, mis ei arvesta meie tegelike oludega ja löövad kõiki osariike ühe puuga, täpselt nii nagu see oli NSV Liidu ajal.

Kasutatud allikas: http://www.breitbart.com/london/2016/03/03/swiss-parliament-withdraws-bid-to-join-eu/

Lisan ka ühe video:

1 kommentaari:

Anonüümne 9. märts 2016, kell 02:19  

Siin on ainult üks aga!

ESM loodi juba algusest peale sellisena, et kui EL laguneb, kehtivad ESMi õigused edasi.

ESMi töötajatel on ülemaailmne diplomaatiline puutumatus, isegi kui tapavad inimese, eeldusel, et seda tehakse ESMi tööülesannete täitmisel. Neil on õigus kasvõi massimõrvaks, juhul kui neil on formaalne tõend, et ups nad tegelesid ESMi tööülesandega kui asi juhtus.

ESMi raha tuleb maksumaksjate taskust, kuid on rangelt keelatud ausatel ja erapooletutel audiitoritel meie rahakasutust üle vaadata. Me peame leppima illuminaatlike pamperslakeide kinnitustega, et kõik raha on imeausalt liikvel.

Kohustused ESMi ees jäävad isegi kui riigid pole enam EL liikmed.

Enne KOV valimisi tuleks see tekst ja ESMi poolthääletajate nimed avalikult ette lugeda.

Juncker tuleks otsekohe vahistada ning õiglase kohtu alla anda!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP