RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. märts 2016

Ühendused nõuavad Taavi Rõivase tagasiastumist


MTÜ Eesti Vanemad, MTÜ Odini Sõdurid ja SA Euroopa Rahvusrinne nõuavad avalikus kirjas Taavi Rõivasele viimase tagasiastumist peaministri ametist ja koha vabastamist liidritele, kes ei karda oma rahva huvide eest seista.

Avalik pöördumise täies mahus:
Avalik kiri peaministrile (nõudmine tema tagasiastumiseks)

Härra Rõivas!
Teie hiljutine vastutustundetu käitumine ja komöödia-show’s väljaöeldud alatu vale on mõjunud hingesülitamisena ja saanud paljude inimeste jaoks viimaseks piisaks nende kannatusekarikas. Оn täiesti ilmne, et Euroopas kogub hoogu sõda siinse põliselanikkonna, kristliku kultuuri ja üldse valge rassi vastu. Теrroriaktid toimuvad meile üha lähemal ning on välja kuulutatud, et ka meie, Eesti, kuulume terroristide sihtmärkide nimekirja. Teie aga ilmutate taktitust ja esinete vahetult pärast terroriakti komöödia-show’s. Nagu näha, ei ole teile see žanr ja eriti valetamine, võõrad.
Palun lubage meil esitada teile avalikult mõned lihtsad küsimused, et mõnes asjas selgust saada. Kuid eelnevalt lubage meenutada teie valitsuskabineti poolt läbi viidud Eesti rahvusriigi hävitamise kronoloogiat:

9.10.2014: võeti vastu kooseluseadus, kuulutades sellega väärastumuse normiks.
19.11.2014: võeti vastu Norra mudeli alusel loodud “lastekaitse” seadus, mille põhimõtete vastu avaldasid 2016. aasta jaanuaris meelt kümned tuhanded vanemad 30 riigis ja neljal mandril.
19.11.2014: võeti vastu tööhõiveseadus, millega sunnitakse invaliide toetuse saamiseks töötama.
29.01.2015: tehti otsus lubada alaealistel neidudel teha aborti nende vanemaid teavitamata, kõrvaldades takistused alaealiste rikkumiseks.
9.12.2015: viidi läbi erakooliseaduse muutmise seaduse esimene lugemine, millega erakoolid kaotavad kohalike omavalitsuste toe oma tegevusele.
2015. aastal hävitati Venemaa vastu suunatud majandussanktsioonidega meie talumajandus. Veel sel aastal võivad 400 Eesti farmi igaveseks uksed sulgeda.
2016. aastast alates on Eestis lubatud GMO-de kasvatamine, millest 19 Euroopa Liidu riiki on otsustanud ettenägelikult keelduda.
2017. aastal on kavas hävitada üks neist vähestest väärtustest, mis meil veel alles on: lõhkuda mõttetu reformiga meie lasteaedade haridussüsteem.
Aastatel 2016–17 tahate vastu võtta seaduse, mille alusel võib iga valitsusele vastumeelset seisukohta määratleda “vihaõhutamisena” (nagu keskajal!) ja võtta selle esitaja kriminaalvastutusele.
Aastatel 2015–2016 võtate rahva tahte vastaselt vastu põgenikke Lähis-Idast, kelle seas on kõikjale Euroopasse imbunud ka ISISe võitlejaid.
31.12.2015: Kiitsite heaks otsuse tuua riiki veel rohkem NATO jõudusid, mille eest tuleb Eesti rahval maksta veel täiendavalt miljoneid eurosid (sealjuures on meil tuhandeid alatoitumuses lapsi), kusjuures kõikide nende hullumeelsete kulutuste juures ei tee NATO mõistetamatutel põhjustel midagi, et kaitsta Euroopat terroristide eest.
2016: Keeldute võitlemast islamiriigi vastu?! Meie riigis ei ole ühtki inimest, kes ei taipaks, et islamiterrorism on Euroopas ja kogu maailmas probleem number üks. Аga teie keeldute inimesi otsese ohu eest kaitsmast!
Seoses kõige sellega on meile teile mõned lühikesed küsimused, millele rahvas sooviks vastust saada:
  1. Palun öelge, kelle huvides te tegutsete (on ilmne, et mitte oma rahva huvides)?
2. Millega te põhjendate enda täielikku soovimatust kaitsta Eesti rahvast ISISe eest?
3. Palun selgitage, kus on siin loogika, et Euroopas valitseva islamiohu ajal kulutatakse vahendeid riigi tagaseina (Eesti-Vene piiri) kindlustamiseks, pöörates end seljaga ründaja poole?

Arvestades eelpoolöeldut, nõuame, et astuksite viivitamatult tagasi ja vabastaksite oma koha liidritele, kes austavad meie riiki ning ei karda oma rahvast ja tema huvisid kaitsta!
MTÜ Odini Sõdurid, SA Euroopa Rahvusrinne, MTÜ Eesti Vanemad

Allikas: http://rahvusrinne.eu/uudised/uhendused-nouavad-taavi-roivase-tagasiastumist/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP