RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. märts 2016

Mart Helme: täna pani valitsus aluse Eesti islamiseerimisele

„29. märts 2016 jääb ajalukku päevana, mil pandi alus Eesti islamiseerimisele,“ ütles Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme kommentaariks täna Eestisse saabunud esimeste kvoodipagulaste kohta.

Helme möönab, et meil juba elab moslemeid ja islamiriikidest pärit immigrante, kuid tema hinnangul on valitsus lasknud kvoodipagulaste maaletoomisega pudelist välja lasknud džinni, millest nad endale isegi aru ei anna.

„Saksamaa, Prantsusmaa, Belgia või Rootsi moslemigetod ei sündinud päevade või nädalatega. Nende kujunemine võttis aastakümneid. Nii nagu täna Eestisse, saabusid ka neisse riikidesse kõigepealt üksikud perekonnad, siis nende sugulased, seejärel tuttavad. Täna kerkivad Euroopas mošeed ja plahvatavad pommid. Praeguse valitsuse poliitika jätkudes võivad ka meil hakata kerkima mošeed ja plahvatama pommid,“ ütles Helme.

„Õnnetuseks on meie riigi etteotsa sattunud vähese elukogemuse ja puudulike teadmistega inimesed, kelle ettenägemisvõime ja julgus hakata vastu oma peremeestele Brüsselis on ümmargune null. Eesti valitsusel polnud vaja teha muud, kui öelda Euroopa Komisjonile, et meie kvoot on null, nii nagu ütles Poola.“
Helme sõnul ei ole Konservatiivne Rahvaerakond sõjapõgenike abistamise vastu. „Aga oleme korduvalt öelnud, et sõjapõgenikke tuleb aidata kohapeal või naaberriikides.“
Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe sõnul on Eesti inimestel õigus olla islami-immigrantide maalelubamise peale nördinud. „Kutsun siiski üles mitte suunama oma pahameelt siia saabuvate kvoodipagulaste vastu. Me peame hoopis näitama, mida me arvame oma valitsusest, eelkõige Rõivasest, Tsahknast, Pevkurist ja Kaljurannast, kelle mahitusel lükatakse tasahilju käima Eesti riiki ja rahvast ohustavad protsessid,“ ütles Helme.

„Konservatiivne Rahvaerakond kavatseb võimule saades lõpetada igasuguse immigrantide vastuvõtmise Euroopa Liidu kehtestatud kvootide alusel. Ainus, mida me selleks vajame, on mandaat Eesti rahvalt. Ma olen kindel, et järgmistel valimistel me selle ka saame.“

Allikas: http://uueduudised.ee/mart-helme-tana-pani-eesti-valitsus-aluse-eesti-islamiseerimisele/

2 kommentaari:

Anonüümne 31. märts 2016, kell 01:06  

http://maailm.postimees.ee/3637693/brussel-keelustab-immigrantidevastase-meeleavalduse-molenbeekis

Võivad lavastada juhtumi ning kohe keelustavadki kõik, mis viitab enesesäilitusele või rahvuste säilimisele. Samm edasi on EKRE ja teiste kainete rahvaesindajate keelustamine.

Islam ei ole rahvusega seotud, ideaalne vahend rahvusriikide likvideerimiseks. Peale suurte tontide sõjalist tegevust ilmus õhust ISIS, keda võidakse kasutada süü kehastusena. Kes hakkab vastu, on kerge sihtmärk süüdistustele ebahumaansuses, et ei tunne khm pagulastele kaasa. Topeltlõks ausatele riikidele ja maksumaksjale.

Anonüümne 2. aprill 2016, kell 03:14  

Kahtlase legitiimsusega kahtlasi ebalegitiimseid? lepinguid sõlmiv valitsev klikk? Kahtlane põhiseadusevastane E-valimine?Kas siis ei järeldu et ka pagulased siin on ebaseaduslikud ja kuuluvad väljasaatmisele???



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP