RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. märts 2016

Jaak Madison: On huvitav sattuda Facebooki lehele "Salliv Eesti/Tolerant Estonia"

Vahel on huvitav sattuda Facebooki lehele "Salliv Eesti/Tolerant Estonia", kus on kena vasakpoolsete pesa ja käib konkreetne viha ning raevu õhutamine. Ilus pärl on eilne postitus, kus kiidetakse ja hõisatakse asjaolu üle, et Hollandi Vabaduspartei esimees Geert Wilders läheb kohtu alla, sest teda süüdistatakse rassismis ja veel mitmes surmapatus, mis pole sobiv äärmusliberaalsele klikile ja nomenklatuurile.

Lihtsalt teadmiseks, et sealne Vabaduspartei on ainus tõsiseltvõetav alternatiiv liberaalidele ning seda tõestab ka nende kolmas koht populaarsuselt. Kergelt arusaamatuks jääb aga Salliva Eesti hõige, et keda konkreetselt peetakse silmas ja soovitatakse kohtu alla anda ning elimineerida, sarnaselt Wildersiga? Sellist üleskutset, kus kiidetakse kellegi tagakiusamist, kes ei nõustu vasakpoolsete ideoloogiaga ning mida soovitakse rakendada ka Eestis mingite "paremäärmuslaste" suhtes, tolereerib ka Facebook lahkelt.

Kui aga Mart Sander postitab pildi, mis näitab ajaloo kordumist ja selle traagikat massiimmigratsiooni puhul, kehtestatakse tsensuur ja võetakse lihtsalt maha kui sobimatu sotsiaalmeediasse. Kui sallivad inimesed teevad üleskutseid kellegi, kelle nime ei julgeta (tüüpiline argus vasakpoolsetel) nimetada, türmi panekuks, siis kui kaugel me oleme vasakdiktatuurist ja totalitaarsest tsensuurist?

Facebook, "Salliv Eesti": https://www.facebook.com/salliveesti/?fref=ts

9 kommentaari:

Anonüümne 25. märts 2016, kell 15:43  

Anvelt esines meedias, et tahaks mingit tüüpi lauskriminaliseerimist riigi peremehe suunas, ehk punuda haiget vihakõnede ja vihakuritegude paketti.

Paistab väga vihane ja ääretult sallimatu sots.

Anonüümne 25. märts 2016, kell 16:00  

Koalitsiooni üheks plaaniks võib olla oodata uue Riigikogu valimiseni ja vahetult enne seda ESM läbisurumise metoodikal läbi suruda EKRE keelustamine. Nad ei suuda mitte kuidagi toime tulla, kuna rahvas on põhjusega vihane koalitsiooni ülbitsemise ja rahvavaenulikkuse üle. Tehakse enne valimisi paar järeleandmist, tõstetakse palkasid 2% ja ongi uus valimisvõit käes?

Pole saladus, et lillad võivad eurolilladega kohtuotsuse juba varakult kokku panna ning teha protsessist suure poliitilise farsi.

Kas EKRE-l on olemas plaan B, kui koalitsioon teeb sellise lükke? See oht on olemas. EKRE-l on vaja palju tuntud figuure, et kui selline rünne tuleb, saab kähku formuleerida teise kollektiivi ning rahvas näeb ju oravate sihvkapuru läbi. Rahvas valib isikuid, mitte kogu aeg pähekakavate tolerastide P-Hooldust.

Reformi üks plaan B paistab olema üks keskide uusi tõusikuid, kes kriitilisel hetkel vahetab otsustes pooli?

maks 25. märts 2016, kell 18:52  

On lähiaja küsimus
kui EKRE keelustatakse kui rassistlik ja Eurolandi sobimatu partei!! Saksa on rahvusdemokraadid NDP juba andnud keelustamiseks Karlsruhe põhiseaduse kohtusse. Ilmselt keelustatakse AfD ja ta juht Petry vangistatakse , noor naisterahvas kui rassist ja mitte homosöbralik poliitik. see , et AfD sai äsja üle 20% valimistoetust ei maksa midagi! Olgu või EKRE toetus rahva sees 55% , ta KEELUSTATAKSE Merkeli nõudel niikuinii ja seda tehakse US abiga ja käsuga.
Miks EKRE on ikka eufoorias ja ei loo sidemeis AfD või vabadusparteidega?
EKRE on naiivne ja usub nn rahva toetus teda aitab. Ei aita!

Anonüümne 25. märts 2016, kell 19:27  

Oleks vaja riiulierakonda EKRE II.

Väliselt ja formaalselt laitmatu, kuid rahvale igati usaldusväärsete inimestega ja kui EKRE peaks saama saboteeritud, läheks käiku teine variant. Erakond ei pea kandideerimagi, ta oleks varuks. Kui uuskommunistid üritaksid halba, Helmed saaksid rahvale kinnitada, et valikuks on see ühendus.

Niivõrd alatu ja vägivaldse koalitsiooni puhul ei maksaks karta vääriliste vastukäikudega.

Koalitsioon töötab vastastega ühekaupa, nad hävitavad keski juba pikemat aega ja nende käsilane ajabki kiilu. Lõhenenud erakond on kerge saak multilembelisele ülbikgrupeeringule.

EKRE ei tohiks liiga enesekindlalt tunda. Miks on piirdutud vaid ajalehekampaaniatega ning tavalise sõnasõjaga? Koalitsioonil on kindlasti varuliigutused. EKRE võiks hakata valmis olema, kuidas nad suudaksid toime tulla pikki aastaid veniva halvustava kohtuasjaga? Meie riigis on inimesi hävitatud kohtu- ja uurimisprotsesside venitamisega, et pinge tekitaks omaette kahju. vaadake välismaad, seal on valitsevale võimule ebasobivaid inimesi hävitatud mistahes vahenditega, kui vaja, kaasatakse prostituute, valeütlusi annavad kinni istuvad retsid jne.

EKRE võiks hoolsamini enda tagalat kindlustada. Meie riigis on kõik võimalik, ilmsüüta inimese ruineerimine, süüdistuste pastakast imemine ning põlistamine, kõik on võimalik. Kui nad saavad juba keskist jagu, mida võtaks ette EKRE?

EKRE vajab kaitsekontseptsiooni. Kas neil on iga ootamatu kohtuasja vastu omakorda kohe mitme asja esitamine? EKRE on uinutatud, nad on liiga julged ega hoolitse enda tagala eest. Rahva toetus ei päästa ebaseaduslike lahendite eest. Mäletate ise ESMi, sooneutralismi ja paljusid teisi asju?

Anonüümne 25. märts 2016, kell 20:03  

Rahva toetus on siiski ülitugev kaitse EKREle. Sest mis meil praegu on? Kas end ebaseaduslikult võimule E-tanud , just põhiseadusega vastuolus valimiskorraldusega upitanud Vanad Kalad? Ebalegitiimsed? Seoses sellega on kehtetud ka selle isehakanud seltskonna vastvõetud seadused, kas pole nii? Ja mida on siis EKREL -l karta?Mida rohkem poriga loobitakse, mida rohkem "kohtuasjadega" kiusatakse, seda kiiremini hukule äramädanenud seltskond suundub? Ja tegelikult pole eesti rahvas veel oma viimast sõna öelnudki.Kas ärkab kord ka jõumeeste südametunnistus?Sest ega neidki rahvas eriti armasta

maks 25. märts 2016, kell 21:52  

EKREl on edust peapööritus
ja ta ei märka keelustamise ohtusid. Kui Savisaar süüdimõistetud , Kadri Simson-Must jäänuk Keski viinud Rõivase allüürnikuks siis ongi järg EKRE süüdimõistmiseks leiutatud formaalsete vigade abil.
Kordan: ka 55% toetus EKREle rahvalt EI maksa midagi kui Euroland_USA ühispoliitika hakkab nn natsiparteisid keelustama. Kui Saksa NPD ja AfD suletud on on ka EKRE suletud. Martin mingu nutku oma McCaini kintsul aga armu ei anta.
Algul purustatakse Savisaar ja Kesk ja siis kohe ka EKRE!

Anonüümne 26. märts 2016, kell 18:50  

Kesk ilma venelaste häälteta on kutu. Ja hääled toob just Savikas.Ei tasu unustada, et oleme üle elanud nõukaaja - see tähendab ridade vahelt lugemist ja ussikesena vingerdamist, et eesmärki täita. EKRE-s pole nii naiivsed vennad, et nad seda ei tea -mida ei saa jõuga, seda saab kavalusega.Ja EKRE pole üksi -lisaks oma rahvale on toeks ka takka üles lööma hakanud vaheeuroopa riigid.Keskis võib saada päästvaks lüliks Karilaid, kes küll aumehena jõuliselt ette ei trügi.Kuid tema aeg on veel ees.simsoni-ratase homolembuse jms seisukohavõtud on veel varasemast meeles.Vastoluline Savisaar on olnud tasakaalustaja rollis, kas just eestlastele kasulik, ei tea.

Anonüümne 28. märts 2016, kell 12:57  

Savisaar on hoidnud venelasi ohjes.

Anonüümne 28. märts 2016, kell 13:36  

Savisaar on hoidnud venelasi ohjes.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP