RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. märts 2016

MATTI ILVES: JUUDID SOOVIVAD KEHTESTADA RAHVUSVAHLISE TSENSUURILIIDU

Iisraeli sisejulgeoleku minister Gilad Erdan kuulutas hiljuti välja uue interneti tsenseerimise kava. Tema sõnul võiksid just sionistid ellu kutsuda globaalse alliansi, mis piiraks eesialgu internetis ketserlike poliitiliste vaadete levitamist.

Sellst teatas Erdan "The Times of Israel´is" ja ta oleks kõigepelt huvitatud koostööst Euroopa Liiduga ning selle osariikidega. Sest eliit Euroopas on püüdnud piirata juba kommenteerimise võimalusi pagulaskriisi tõttu ja Iisraeli minister näeb mitmeid edaspidiseid koostöövõimalusi tsensuuri alal.

Eesmärgiks on luua ühine õiguslik raamistik, mis on kohustuslik kõikidele riikidele ja see määraks lubatud ja karistatava poliitilise mõtlemise piirid. Seadus peaks kõigepealt määratlema rahvusrühmade vastase kihutustöö sotsiaalmeedias ja piirama seda, kui aga seda nõuet meediaväljaannete poolt ei täideta, siis tuleb need rikkujad anda kohtu alla.

Erdani arvates tuleks projekti raames moodustada ühine organ, mis jälgib võrku, et seal valitseks poliitiliselt õige mõtlemine. "See oleks igati loogiline ja õiglane projekt", vätis ka juudi ministri pressiesindaja. Samuti ütles ministri esindaja, et Iisraelil on juba suuri kogemusi kuidas võidelda teisitimõtlemisega.

Kasutatud allikas: http://magneettimedia.com/israel-haluaa-rakentaa-kansainvalisen-sensuuriliiton-internetiin/
______________
Lugege lisaks SIIT.

6 kommentaari:

Anonüümne 17. märts 2016, kell 12:26  

Rõiva ja semude uus mantra?

Samuti ütles ministri esindaja, et Iisraelil on juba suuri kogemusi kuidas võidelda teisitimõtlemisega.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ

maks 17. märts 2016, kell 13:32  

See on alles poolik lahendus!
Saksa võimkond eesotsas USA-Iisraeli meelse Merkeliga on Karlsruhes andnud põhiseaduskohtuse Saksa rohvusdemokraatliku partei NDP keelustamiseks mis on erakordne samm 60 a vahe järgi. See on algus.
On vaid aja küsimus kui selle pretsedendi järgi keelustatakse EKRE Eestis! Seni Helme kui Madison on kui kuldid rukkis ja usuvad , et EKREt ei keelustata. Asjata ootavad. Ei aita neid ei McCain või Hillary kui siis aitab vaid Trumpi valimine etteotsa. Helmedel on pilt segane või on lapsikud oma McCaini ihalusega.
EKRE keelustatakse lähiaegadel niikuinii ja migrandid tulevad samuti! Tuhandetes.

Anonüümne 17. märts 2016, kell 13:55  

Kuidas sellist asja kutsuda siis, demokraatiaks? Pistku siis oma raha ka omale kuhugi, raha nende jõud, paar päeva ei kasutaks seda planeedil, oleksid jõhkrad tagajärjed kõigile, vähemalt saaks otsast alustada. Miks on 6 miljoni juudi surm mingisugune religioon, aga samal ajal tapetud 100 miljoni kristlase surm pohui?

Anonüümne 17. märts 2016, kell 16:17  

Internetti ei saa tsenseerida vaid saab ainult välja lülitada ... Putini sõnad.

Anonüümne 17. märts 2016, kell 16:24  

Lihtsalt suurepärane. Mida rohkem rahvusvaheline juutlus tõmbleb, seda rohkem rahvas MÕTLEMA hakkab.

Anonüümne 17. märts 2016, kell 18:21  

EKRE võiks ülemaailmsele poliitrastide pareerimiseks leida varuvariantideks mõned varukehad. See pole normaalne, et rastid sekkuvad meie iseseisva Eesti ellu.

Mida teeb jaapan? Saja miljoni inimesega riik piirdus 27 pagulasega, kuna suurem hulk oleks ohtlik ja ongi ohtlik, sest need hakkavad sigima ja levitama oma propagandat.

Maailmas on suurriike, kes sisuliselt omavad teisi riike, et kasutada neid oma tegevuse toetamiseks.

Kui EKRE keelustatakse, võiks varuks olla mitu x keha, mis on lihtsalt enneolematult jokk.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP