RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. märts 2016

Nõmme TV: Palgatõus on põhjendamatu?

Kuidas saab pidada analüütikuks inimest, kes ei adu, et majandusel kui sellisel pole mitte mingeid võimeid. Majandus on sotsiaalne fenomen. Võimed on inimestel kui on üldse. Hämmastav kuidas lausvaledega lollitatakse sind, et sinu palgatõus on põhjendamatu. Tööd.ee andmetel jääb suurem enamik palgapakkumisi vahemikku 480 kuni 800 bruto ehk 400 kuni 650 kätte. "Eksperdi" arvates on nende inimeste ootus palgatõusule põhjendamatu, lausa saatanast endast!
Allikas: Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 13. märts 2016, kell 16:20  

Ah et meie koalitsiooni ja semude meelest on nende endi laristamine hädavajalik ning igasuguste ESMide nuumamine (eraärimehed, kellele kuuluvad erapangad ja raha liikumine oli tegelikult avastamatu), samal ajal kui meie oma rahva saab kaduvväikse osa eurooplase minimaalsest sissetulekust, lausa vaieldamatu ning Euroopa Komisjonile pugemise eesmärgil igal juhul vajalik?

Elagu Rõiva eralennud luksuslennukiga. Elagu limusiinide hulgi ostmine ja nendega kontrollimatult ringisõitmine, kuna maksumaksja ei saa oma vara kasutamist kontrollida!

ERISEERIAGA REGISTREERIMISNUMBRIMÄRGID AVALIKÕIGUSLIKE ASUTUSTE AUTODELE!

Marianne Mikko lubas oksendada. Võibolla on tema palk liialt tõusnud ning hakkab juba mõlemast otsast välja pressima?

Millal alustatakse EL sotsiaalharta sissetulekute osa ratifitseerimisega või tuginedes meeletule vaesusele, lõpetatakse mistahes nõudmised EL suunas ja veel vähem, mingisuguste abirahade saatmised, kui me ise oleme ahastavalt vaesed?

Pakosta oma soovahetajatega ongi koalitsiooni tegu ja nägu. Inimesed surevad vähiga võitluses, soovahetajad on eriline prioriteet?

Anonüümne 14. märts 2016, kell 10:37  

Tänud Matti Ilvesele, et ta edastab Nõmme TV uudiseid ja ka teisi Facebook´i uudiseid, sest kõigil ei ole põhimõtteliselt FB ja on kahju, kui inimesed peavad hakkama kontot tegema lihtsalt selleks, et uudiseid lugeda.

Anonüümne 14. märts 2016, kell 15:12  

Rahvuslane blogi on muutunud igapäevaseks ning vaieldamatult objektiivseks infoallikaks.

Raadiost tuleb enamuses möla ja haige jutt, TV uudistes on palju kokkuliimitud iba. Nõukaajal oli avalikus meedias rohkem objektiivsust.

Matti teeb tänuväärset tööd!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP