RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 23. august 2013

Baltimaade rahvuslased kirjutavad alla koostöölepingu

Pressiteated   22.08.2013
23. augustil külastab Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna delegatsioon Bauskas Balti keti 24. aastapäeva mälestusüritust, mille käigus kirjutavad kolm Baltimaade rahvuskonservatiivset erakonda alla ühisdeklaratsiooni. Konservatiivse Rahvaerakonna delegatsiooni juhib erakonna esimees suursaadik Mart Helme, lisaks on esindatud ka Läti valitsuserakond „Kõik Läti eest!“ (Visu Latvijai!) ja Leedu Rahvuslaste Liit (Tautininkų sąjunga).
Vastuvõetav deklaratsioon tunnistab Baltimaade ühist ajalugu ja väärtusi, hoiatab nii idast kui ka läänest lähtuvate ohtude eest ja kutsub üles jääma truuks rahvusluse ning patriotismi ideaalidele. Kolme Balti riigi rahvuslased näevad põhiliste ohtudena oma poliitilisele ja majanduslikule iseseisvusele imperialistlikku ning globalistlikku maailmapoliitikat, mis soosib massiimmigratsiooni ja rahvusüleste institutsioonide loomist.
„Baltimaade koostöö on määrav, kui me tahame oma riikides rahvusena püsima jääda,“ kinnitas Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige Ruuben Kaalep. „Eesti, Läti ja Leedu seisavad täpselt samasuguste probleemide ees ja ühiselt on palju lihtsam kaitsta oma õigusi sellistes küsimustes nagu piirileping või okupatsioonikahjude hüvitamine. Rahvuslaste edu ühes riigis peab levima ümberringi nagu tuli heinakuhjas. Täpselt seda kartsid näiteks kommunistid sõdadevahelisel ajal kõige rohkem, kui võeti eesmärgiks Balti sõjalise liidu nurjamine.“
Kõnekoosolek, millest pärast deklaratsiooni allakirjutamist võtavad osa Baltimaade rahvuslased, algab Bauska linnaväljakul reedel kell 20:00.

Allikas: http://www.ekre.ee/baltimaade-rahvuslased-kirjutavad-alla-koostoolepingu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP