RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. august 2013

Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa

Roth 4 Punane heksagramm Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa
Finantsmaailma tipus troonivad Rothschildid on maailma üle valitsenud juba väga pikka aega ja nende võimu kombitsad ulatuvad kaugele. Käesolev ajalooline kronoloogiline ülevaade aitab mõista, kes Rothschildid on ja kuidas nad võimu juurde jõudsid. Selles osas antakse ülevaade 19. sajandi teisest poolest.

1850: Sellel kümnendil algasid mõisate ehitused Mentmore’is Inglismaal ja Ferreres’is Prantsusmaal. Rothschildide mõisu, mis olid täis hinnalisi kunstiteoseid, lisandus veelgi.
Prantsusmaal resideeriva Jacob Rothschildi varandus oli väidetavalt 600 miljonit franki – seda oli tol ajal 150 miljonit franki rohkem kui kõigi ülejäänud Prantsuse pankurite varandus kokku.
1852: N. M. Rothschild & Sons alustas kulla ja hõbeda rafineerimist Suurbritannia kuninglikule rahapajale Royal Mint, Inglismaa Pangale ja teistele rahvusvahelistele klientidele.
1853: Nathaniel de Rothschild, Jacob Mayer Rothschildi väimees, ostis Bordeaux’ veinitehase Chateau Brane Moutoni ja nimetas selle ümber Chateau Mouton Rothschildiks.
1854: Suri Caroline Stern, Salomon Mayer Rothschildi naine.
1855: Surid Amschel Mayer Rothschild, Salomon Mayer Rothschild ja Kalmann Mayer Rothschild.
1858: Pärast selle seaduse muutmist, et parlamendis tohivad olla vaid kristlased, võttis Lionel de Rothschild lõpuks sisse koha parlamendis: temast sai Briti parlamendi esimene juudist liige.
1861: President Abraham Lincoln (Ameerika Ühendriikide 16. president aastatel 1860–1865) hakkas pidama läbirääkimisi New Yorgi suurte pankadega, lootes sealt saada laenu Ameerika kodusõja toetamiseks. Kuna need suured pangad olid Rothschildide mõju all, pakkusid need talle tehingut – 24% kuni 36% intressiga laenu. Lincoln ei jäänud nii kõrge intressiga nõusse ja hakkas trükkima omaenda raha, mis teatades inimestele, et see on nüüd seaduslik tendents nii riigi- kui ka eralaenude puhul.
1862: Aprilliks oli Lincolni laenuvaba raha trükitud 449 338 902 dollari väärtuses. Ta ütles: “Me andsime sellega rahvale suurima õnnistuse, mis neil iial olla saab – nende endi paberraha, et maksta nende endi võlgasid.“
Samal aastal ilmus London The Timesis artikkel, mis sisaldab järgmisi sõnu: “Kui see nurjatu rahanduspoliitika, mis sai alguse Põhja-Ameerika Vabariigist, peaks leidma kinnitust, siis valitsus varustab iseennast rahaga, mille eest nad ei maksa. See (valitsus) maksab võlgu ja on ise võlavaba. Sellel (valitsusel) on olemas kogu vajalik raha, et oma äritegevust jätkata.
Sellest saab pretsedenditult maailma edukaim valitsus tsiviliseeritud valitsuste ajaloos. Kõigi maade ajud ja rikkus läheb Põhja-Ameerikasse. See valitsus tuleb hävitada või ta hävitab iga monarhia maailmas.“
1863: President Abraham Lincoln avastas, et Venemaa tsaaril Aleksander II-l (1855–1881) on Rothschildidega probleeme, kuna tsaar keeldus korduvalt nende katsetusest rajada Venemaale keskpank. Tsaar aitas president Lincolni, kinnitades, et kui Inglismaa ja Prantsusmaa sekkuvad aktiivselt Ameerika kodusõtta ja aitavad unioonil Lõunat võita, siis on Venemaa nõus kaaluma Lincolni poolele asumist. Et näidata, et tal on tõsi taga, saatis ta osa oma vägedest San Francisco sadamasse ja teise osa New Yorki.
Rothschildide pank Napolis Itaalias – C.M. de Rothschild a figli – suleti Itaalia ühinemise tõttu. Rothschildid kasutasid ühte omadest Ameerikas – John D. Rockefellerit, et asutada naftakompanii Standard Oil, mis lõpuks sõi välja kõik teised naftaettevõtted.
1864: August Belmont Rothschild, kes oli saanud demokraatliku partei riiklikuks juhiks, toetas kindral George McClellanit  kui demokraatlikku kandidaati, kes kandideeris president Abraham Lincolni vastu selle aasta valimistel. Belmonti meelehärmiks Lincoln võitis.
1865: Oma avalduses kongressile ütles president Abraham Lincoln: “Mul on kaks suurt vaenlast – Lõuna väed minu ees ja rahalised institutsioonid minu kõrval. Neist kahest suurem vaenlane on see, kes on minu kõrval.“
Sama aasta 14. aprillil president Lincoln mõrvati – Ameerika kodusõja lõpuni oli jäänud vaevalt kaks kuud.
Pärast lühikest õpiperioodi Rothschildide Londoni Pangas tuli üks Rothschilde, Jacob Schiff (sündinud nende Frankfurdi majas),18-aastaselt Ameerikasse. Tal olid kaasas põhjalikud juhised ja vajalik raha, et end sisse osta sealsesse pangandusse. Tal oli neli peamist eesmärki.
1. Saavutada kontroll Ameerika rahandussüsteemi üle keskpanga loomise kaudu.
2. Leida vajalikud mehed, kes oleksid raha eest nõus teenima käsualustena illuminaate ja neid Kongressis, ülemkohtus ja mujal riigivalitsuses kõrgetele kohtadele aitama.
3. Luua rahvuste vahel väikesed vaenugrupid, kes eriti ründavad valgeid ja musti.
4. Luua liikumine, mis hävitaks Ameerika Ühindriikides religiooni, peamiseks märklauaks oli kristlus.
Nathaniel de Rothschild sai Aylesburys Buckinghamshire’is parlamendi liikmeks.
1868: Vahetult pärast Chateau Lafite’i ostu, mis oli üks neljast suuremast Prantsuse mõisast, suri Jacob Mayer Rothschild. Ta oli Mayer Amschel Rothschildi viimane poeg.
1870: Suri Nathaniel de Rothschild.
1871: Ameerika kindral, 33. astme vabamüürlane Albert Pike, keda oli illuminaatide leeri ahvatlenud Guissepe Mazzini, jõudis oma sõjaplaani, mis hõlmas kolme maailmasõda ning mitut revolutsiooni üle maailma, lõppetapi juurde. Esimese maailmasõja eesmärk oli hävitada Vene tsaar – nagu seda oli lubanud Nathan Mayer Rothschild aastal 1815. Tsaar tuli asendada kommunistliku valitsusega, mis pidi ründama religioone eesotsas kristlusega. Briti ja Saksa impeeriumide vahelisi erinevusi tuli ära kasutada sõjaõhutamiseks. Vaata selle kohta siit.
Albert Pike 223x300 Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa

Albert Pike

Teise maailmasõja eesmärk oli tekitada vastuseis fašismi ja poliitilise sionismi vahel (juutide hukkamine Saksamaal pidi looma vihkamist sakslaste vastu).
15. augustil 1871 kirjutas Albert Pike (kirja hoitakse praegu Briti Muuseumis) Guiseppe Mazzinile: “Me päästame valla nihilistid ja ateistid ning provotseerime suurt sotsiaalset kataklüsmi, mis oma suures õuduses näitab kõigile rahvastele absoluutse ateismi mõju – kõige verisema nõiakatla metsikut päritolu. Siis on inimesed sunnitud end kaitsma maailma revolutsionääride eest ning hävitavad need tsivilisatsiooni rõhujad ja kristluses pettunud rahvahulga. Inimeste hinged on alates sellest hetkest ilma juhita ja õhinal uue ideaali jaoks valmis, kuid nad on teadmatuses sellest, kuhu oma imetlus suunata. Siis võtavad nad vastu tõelise valguse Luciferi doktriini kaudu.
satanismi pilt Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa

Illuminaatide religioon on satanism.

Pike oli Ameerika Ühendriikide kõige mõjuvõimsam vabamüürlane ja seda kuni oma surmani 1891. aastal. Ta andis välja ka raamatu “Šoti vabamüürlaste iidne aktsepteeritud moraal ja dogmad“ (Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry), milles ta kirjutab järgmist: “Lucifer – valguse kandja! Kummaline ja müstiline nimi on antud sellele Pimeduse Hingele! Lucifer – Hommiku poeg! Tema kannab valgust, ja tema vastupandamatu suursugusus pimestab mannetud, nõrgad või isekad Hinged. Selles pole kahtlust!“ Loe rohkem siit.
pike raamat Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa


1873: Grupp inimesi, kuhu kuulusid ka Rothschildid, ostsid ära Hispaania vasekaevanduse, mis oli Euroopa suurim.
1875: 1. jaanuaril võttis Jacob Schiff (nüüd Solomon Loebi väimees, peale tema tütre Teresaga abiellumist) kontrolli panga Kuhn, Loeb & Co üle. Ta finantseeris ka John D. Rockefelleri Standard Oili kompaniid, Edward R. Harrimani raudteeimpeeriumi ja Andrew Carnegie teraseimpeeriumi. Nende kõigi taga on Rothschildide raha.
Sel viisil samastus ta teiste Ameerika pankuritega – J. P. Morganiga, kes kontrollis Wall Streeti ning Drexelitega ja Biddlesitega Philadelphiast. Kõik ülejäänud rahandustegelased tantsisid nende kolme pilli järgi. Schiff sai Euroopa Rothschildid nõusse, nii et nad rajasid nende kolme suure panga harud ning et Schiff (ja seega ka Rothschildid) saaksid New Yorgi panganduse (seega ka USA panganduse) ülemvalitsejaks.
N. M. Rothschild & Sons aitas rajada esimest tunnelit Prantsusmaa ja Inglismaa vahel. Pool sellest kapitalist tuli Rothschildide firmast Compagnie de Chemin de Fer du Nord.
Sel aastal andis Lionel de Rothschild peaminister Benjamin Disraelile Briti parlamendist laenu, et ta saaks endale osta Suessi kanali osakuid. Rothschildidel oli tarvis, et nende kontrollitud valitsusel oleks sellele ligipääs, et nad saaksid sõjaväge kasutada oma ärihuvide kaitseks Lähis-Idas.
1876: Otto von Bismarck kirjutas: “Ameerika Ühendriikide kaheksrebimine otsustati ammu enne sõja puhkemist ära Euroopa rahavõimude poolt. Need pankurid kartsid, et Ühendriigid saavutavad ühtsena majandusliku ja rahalise sõltumatuse Euroopast, mis ohustanuks nende valitsemist maailma üle. Rothschildide hääl kõlas üle kõige. Nad nägid head saagilõikamise võimalust, kui nad asendavad selle tugeva ja enesekindla demokraatia kahe mannetu demokraatiaga, mis on võlgu oma rahastajatele. Nad lülitasid mängu oma agendid, et kasutada ära orjapidamise küsimust ja lüüa kiil vabariigi kahe poole vahele.” Loe selle kohta siit.
bismarck Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa
Otto von Bismarck

1879: Suri Lionel de Rothschild.
1880: Rothschildi agendid alustasid pogrommide õhutamist peamiselt Venemaal, aga ka Poolas, Bulgaarias ja Rumeenias. Need pogrommid lõppesid tuhandete juutide hukkamise ja umbes 2 miljoni juudi põgenemisega peamiselt New Yorki, aga ka Chicagosse, Philadelphiasse, Bostonisse ja Los Angelesse.
Nende pogrommide loomise põhjuseks oli juutide massi tekitamine Ameerikasse, aga kui nad sinna saabusid, hariti neid demokraatlikeks hääletajateks. Umbes 20 aastat hiljem oli nad sulandunud demokraatliku valijaskonna hulka Ameerikas ja neid kasutati, et võimule valida Rothschildide esimehi, nagu näiteks Woodrow Wilson.
1881: USA president James A. Garfield (Ameerika Ühendriikide 20. president, kes püsis võimul vaid 100 päeva) ütles kaks nädalat enne, kui ta mõrvati: “Kes iganes kontrollib raha meie riigis, on kogu tööstuse ja kaubanduse juht… ja kui sa seda taipad, on mõnel võimukal mehel ühel või teisel viisil väga lihtne kontrollida tervet süsteemi. Ja sulle ei pea keegi selgitama, kuidas inflatsioon ja majanduslangused tekivad.“
Edmund James de Rothschild sai poja: sündis Maurice de Rothschild.
Edmond R Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa
Edmund James de Rothschild

1883: Pärast seda kui 6000 jalga (1,8 km) tunnelit oli ära kaevatud, peatas Briti valitsus projekti, teatades, et see on brittidele ohtlik.
1885: Nathaniel Rothschildist, Lionel de Rothschildi pojast, sai kõrgaadlik (peer), ta võttis endale nimeks lord Rothschild.
1886: Rothschildide Prantsuse pank – de Rothschild Frères, sai oma valdustesse tähelepanuväärse koguse Venemaa naftaväljadest ja moodustas Kaspia and Musta mere naftakompanii, millest sai kiirelt maailma suuruselt teine naftatootja.
1887: Oopiumivedaja Hiinas, Edward Albert Sassoon, abiellus Aline Caroline de Rothschildiga, Jacob Mayer Rothschildi lapselapsega. Aline Caroline’i isa Gustave võttis koos oma venna Alphonse’iga peale isa Jacobi surma üle Rothschildide prantsuse tiiva.
Rothschildid finatseerivad Kimberly teemandikaevanduse ühinemist Lõuna-Aafrikas. Nendest saavad selle firma (De Beers) suurimad aktsionärid.
1888: Sündis Noemie Halphen, Maurice de Rothschildi tulevane naine.
1891: Briti ametiühinguliider väitis Rothschildide kohta järgmist: “See vereimejatest kamp on olnud sel sajandil uskumatute pahanduste ja viletsuste põhjustajaks Euroopas ning nad on oma varanduse kokku kuhjanud sõdadega, mis poleks ilma nendeta kunagi puhkenud. Millal iganes on Euroopas mingi jama, kui levivad kuulujutud sõjast ja meeste päid vaevab hirm, võid olla kindel, et kuskil seal lähedal on ka Rothschildid ja nende mängud.“
Sellised kommentaarid panevad Rothschildid muretsema ning 19. sajandi lõpus ostavad nad Reutersi uudisteagentuuri, et neil oleks kontroll ka meedia üle.
1895: Edmund James de Rothschild, Jacob Mayer Rothschildi noorim poeg, külastas Palestiinat ning varustas hiljem rahaliselt sealset esimest juutide kolooniat, eesmärgiks luua Rothschildide riiki.
1897: Rothschildid asutasid Sionistide Kongressi, et teha reklaami sionismile ja korraldada nende esimest kohtumist Münchenis. Aga kohalike juutide tugeva vastuseisu tõttu, kes on olukorraga üsna rahul, lükati see kohtumine edasi 29. augustiks Baselis Šveitsis.
Kohtumine toimus aškenazi juudi Theodor Herzli juhatusel, kes kirjutas oma päevikus: “On äärmiselt oluline, et juutide kannatused… läheksid hullemaks… meie plaanide realiseerumisel… mul on suurepärane idee… ma kallutan antisemiite juutide rikkust likvideerima… antisemiidid assisteerivad meid selles osas ja nad tugevdavad juutide tagakiusamist ja rõhumist. Antisemiidid saavad olema meie parimad sõbrad.“
Hezl1 Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, III osa

Theodor Herzl

Herzl valiti järgmise sionistide organisatsiooni presidendiks, mis võttis Rothschildide punase heksagrammi sionistide lipuks järgmiseks 51 aastaks ning millest sai hiljem Iisraeli lipp.
Edward Henry Harrimanist sai Põhja-Ameerika suurima raudtee-ettevõtte Union Pacific Railroad direktor ning ta võttis kontrolli Southern Pacific Railroadi üle, mida rahastavad Rothschildid.
1898: Suri Ferdinand de Rothschild.

Järgneb.
Allikas: Humans Are Free

Fotod: humansarefree.com, tunnusfotol Mayer Rothschild

Toimetas Meeli Seermaa

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/kes-on-rothschildid-pilguheit-eliitperekonna-ajalukku-iii-osa#.Ugh2C1tLH7O
__________________
2. osa:  http://www.telegram.ee/nwo/kes-on-rothschildid-pilguheit-eliitperekonna-ajalukku-ii-osa#.Ugh_SltLH7M
1.osa: http://rahvuslane.blogspot.com/2013/07/kes-on-rothschildid-pilguheit_29.html


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP