RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. august 2013

Mart Helme: järgmistel riigikogu valimistel võidavad juba uued erakonnad

www.DELFI.ee

Mart Helme
Oktoobris toimuvatel valimistel Tallinna linnapeaks pürgiv Mart Helme usub, et koalitsiooni moodustamiseks peaksid EKRE-ga koostööd tegema kõik kandideerivad parteid.
"Arvan, et kumbki pool ei saa hakkama ilma meieta koalitsioonis," ütles Mart Helme Delfile. "Meid tahetakse kangesti samasse patta panna Keskerakonnaga ja näidata, et loome nendega koalitsiooni, aga ma ei väsi korrutamast, et tegemist ei ole sama erakonnaga, isegi kui oleme end üles ehitanud vana Rahvaliidu vundamendile."
Helme sõnul usub ta rahva toetusesse ning väidab, et 2015. aastal toimuvatel riigikogu valimistel võidutsevad uued tekkivad erakonnad.
"Praegu valitseb Eesti erakondade seas olukord, kus kõik vanad on stagneerunud ja rahva usalduse kaotanud, nende kohad võtavadki üle uued erakonnad," sõnas Helme.
"Praegu on tegemist küll kohaliku omavalitsuse valimistega, aga riigikogu valimiste ajaks ennustan ma seda, et kõik vanad erakonnad on pildilt kadunud, võidavad juba uued erakonnad. Meil on vaja uusi erakondi, mis täidaks vanade ja stagneerunud parteide kohad ära," ütles Helme.
Mart Helme kandideerib Tallinna linnapeaks Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas ning on varem enda väljaütlemistes lubanud muu seas linnapeaks saades kaotada pealinnas kakskeelsuse.
Kohaliku omavalitsuse valimised toimuvad 20. oktoobril.

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=66545714

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP