RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. august 2013

MATTI ILVES: LÄÄS VALMISTAB ETTE SÕJALIST SEKKUMIST SÜÜRIAS

Lääneriikide sõjaline sekkumine Süürias oli vaid aja küsimus ja nüüd on see aeg kätte jõudmas. Esiteks ei talu USA ja tema käsilased Euroopast ühtegi iseseisvat poliitikat ajavat riiki ja teiseks enne "kodusõda" avastati Süürias suured naftaleiukohad. Naftat leiti ülisuurtes kogustes ja kui need kasutusele võtta, võib naftatoodang tõusta seal sama suureks kui on naftarikkas Kuveidis.
Oli vaja vaid ajendit, et minna Süüriat "vabastama". Nüüd on ka see leitud. Praegu pasundavad kõik meediaväljaanded, et Assadi režiim on pannud toime koletu keemiarünnaku ja surma sai rohkem kui tuhat inimest, ka lapsi. Väiksemaid rünakuid olevat korraldatud ka varem. Süüria valitsuse väiteid, et pealinna Damascuse kaguosas korraldasid keemiarünnaku mässulised, kes üritavad seda valitsusvägede süüks panna, ei panda muidugi üldse tähele.

Nüüd on kogunenud juba palju andmeid, et pidada seda keemiarünnakut mässuliste ja lääneriikide provokatsiooniks. Pealegi oli sellega kiire, sest mässajate olukord võitluses valitsusvägedega (Assadi toetavad NATO tellitud uurimuse kohaselt 70% süürlastest, teatas USA nädalaleht World Tribune) oli muutunud juba üsna kriitiliseks.

Toon nüüd mõned väljavõtted ja viited ajakirjandusele mida ei arvastata:

1."The Washington Times": "Süüria mässulised kasutavad närvigaasi sariin, mitte aga Assadi režiim." http://www.washingtontimes.com/news/2013/may/6/syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-assads-regi/

2."Telegram" kirjutab artiklis "Washington kiitis heaks keemiarünnaku lavastamise Süürias?": "Avaldatud e-kirjades konsulteeritakse muu hulgas keemiarelvade varjatud toimetamist Süüriasse. Ühes kirjas küsib Britami äriarenduse juht David Goulding firma direktorilt Philip Doughtylt viimase arvamust Katari pakutud tehingu kohta, millel olevat ka Washingtoni toetus. Siit lingilt saad näha ka e-kirja ekraanitõmmist: http://static.prisonplanet.com/p/images/january2013/280113email.png

3."Reuters": "ÜRO tunnistas, et Süüria mässulised on kasutanud närvigaasi sariin": http://www.reuters.com/article/2013/05/06/us-syria-crisis-un-idUSBRE94502Y20130506

4."Minut": "Türgi politsei tabas Süüria mässajad 2 kilo sariiniga": http://www.minut.ee/article.pl?sid=13%2F06%2F01%2F2215221

Nüüd peaks meil olema täiesti selge, kes kasutas närvigaasi ja korraldas väidetava rünnaku, kui see tõesti toimus. Sest DELFI kirjutas: "Tõendid Süüria režiimi keemiarünnakust võivad olla juba hävitatud, ütles Briti välisminister William Hague." Läänlased paistavad olema hirmul, et võib-olla ei leia ÜRO ametnikud, kes viibivad praegu Süürias enam keemiarünnaku jälgi, kuna seda piirkonda olevat nüüd palju pommitatud. Süüria ründamise soov on aga suur, siis valmistatakse ette võimalust, et sõda siiski läbi viia ka sellel juhul kui ÜRO Julgeolekunõukogu selleks heakskiitu ei anna. Tegelikult peaks Süüria valitsus olema täitsa hull, kui nad võtsid kasutusele keemiaralva, hoolimata korduvatest hoiatustest. Pealegi ei mõjuta see sariinirünnak kuidagi sõjalist olukorda seal, mis on ka kõige kindlam tõend, et seda ei teinud valitsusväed Assadi korraldusel.
Mäletame hästi kindlaid tõendeid, mis põhjustasid Iraagi ründamise ja hiljem osutusid blufiks.

3 kommentaari:

Anonüümne 27. august 2013, kell 15:00  

Sõda Süürias pole mitte ainult sõda nafta pärast. See on n.ö kaugsõda venemaa vastu. Ühtlasi vallandaks USA sekkumine Süürias Kolmanda maailmasõja. Kas meil on seda tarvis?
See sõda saaks mõjutama meid kõiki ning kui Venemaa kistakse sõtta siis ei jaa ka meie riik puutumata.

Anonüümne 27. august 2013, kell 15:45  

diktaat Benjamin Fulfordi(jaapanis elav kanada ajakirjanik) bogist:

The ongoing attempts by these religious fanatic criminals to start Armageddon, this time with an operation in Syria is nothing more than a sign of desperation. The list of countries that has agreed to attack Syria based on the obvious cabal staged poisonous gas attack in Syria is also a list of the countries still under cabal control. These are the US, Canada (to my deep shame), France, Israel, Italy, Turkey, Qatar and Saudi Arabia. The fact that other NATO countries, notably Germany, are not participating is a sign the cabal no longer controls the NATO alliance. Globally, the cabal now controls only 8 out of the 195 nations on earth.

It is true these cabal controlled nations still control considerable military power on paper but it is extremely unlikely the pentagon will go along with this latest cabal gambit. From their point of view it is difficult to see what sort of legitimate US interests would be served by attacking Syria.

Instead, they realize this latest horror is just a desperate attempt to start war in order to save cabal control of the financial system. That is not going to be allowed.

Anonüümne 28. august 2013, kell 09:36  

Londoni parlamendihoone ees käivad juba ammu ja pidevalt inimesi sõja vastu vaikset protesti avaldamas. küll rohkemate, küll väiksemate salkadega, aga ikka käivad. Huvitav oleks kuskilt teada saada, kas neil päevil toimub ka protest antud kohas ja kui suures ulatuses?
Inglased ju nüüd otsustavad Süüria suhtes midagi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP