RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 10. august 2013

MATTI ILVES: JÄRJEST LAIENEV PROPAGANDA NARKOOTIKUMIDE LEGALISEERIMISEKS EESTIS

Nüüd on kahjuks ERR asunud tegema täiemahulist narkootikumide legaliseerimise propagandat Eestis, seni avaldati vaid trükiajakirjanduses mõningaid seisukohti "kergemate" narkootikumide ametlikuks lubamiseks.

Ühes raadiosaates esines Tartu Ülikooli  kiminaalõiguse professor Jaan Sootak ja rääkis meie karistussedustikust peamiselt narkokuridegudga seoses, ning leidis, et karistused on liiga karmid. Erilise hukkamõtstu osaliseke sai aga eluaegne vanglakaristus narkootikumidega äritsejatele, kuigi seda ei ole minu teada kordagi rakendatud. Tegeliult on meie seadused häbiväärselt liberaalsed, sest narkomaane ei ole võimalik krininaalkorras selle eest karistada, see aga tähendab, et narkonaania ei ole karistatav.
Samuti võttis ta sõna kui väljaõppinud narkoloog ja väitis, et "kergemad" narkootikumid (kanep) võiksid ka meil lubatud olla. Sootaki sõnul on selleks isiklikul tasandil toetust avaldanud ka mitmed poliitikud ja ministeeriumide esindajad.
See on väga ohtlik propaganda, mis on ka meil nüüd hoogu saanud. Narkootikumide levikust on peamiselt huvitatud globalistid ja suurkapitali esindajad (kes on mures inimeste suure arvu pärast maailmas), on isegi teada, et vähemalt üks hiljutine USA president on olnud seotud  narkokaubandusega.
Teame, et Soros on rajanud oma instituute narkootikumide legaliseerimiseks ja surmaabi andmiseks. Nende kontorid paiknevad tema "heategevuse sihtasutuses", Avatud Ühiskonna Instituudis.
Narkomaania levikule kaasaaitamise kujukas näide on Afganistan ja seal toimuv sõda. Taliban, nagu nüüd on selgunud, hävitas ka tegelikult moonipõllud, moonist saab oopiumi ja morfiini. Aga NATO ja selle vägede tegevus seal näib narkokaubandust vaid soodustavat ja see saab olla ainult teadlik tegevus, sest nüüd on oopiumi toodang Afganistanis tõusnud 40. kordseks, võrreldes Talibani aegadega.
Tuleb ütelda, et ei ole olemas kergemaid narkootikume, vahe on vaid selles, et üks (morfiin) tapab inimese kiiremini ja teine (kanep) aeglasemalt.
Põhiline propaganda ja jutt käib kanepi kasutamise lubamisest. Kanepist valmistatakse kolme uimastit: marihuaanat, hašišit ja kanepiekstrakti. Pealegi on kanep on väga salakaval aine, mis jõuab kiiresti kesknärvisüsteemi ja ladestub pikaks ajaks rasvkoesse. Ajus kestab selle mõju neli-viis tundi. Kanep tekitab samuti sõltuvust, nagu kõik narkootilised ained ja ei ole sugugi ohutu.

Tervisekahjustused: Kanepi pidev tarvitamine muudab käitumist, tekib sõltuvus, mälukaotus, keskendumishäired. Kanepisõltlase tüüpilisemad kehalised tagajärjed: valgete vereliblede, siit tulenevalt immuunsuse vähenemine, nina- ja suu limaskestade haigused, üldine halb enesetunne, peapööritus jne. Meestele toob kanepisõltuvus peale muude ebameeldivuste ja tervisehäirete kaasa areneva impotentsuse, naistele häired menstruatsioonis, iseeneslikud abordid ja vastsündinu väärarengu - lapse väike sünnikaal, arengupeetus, väärastunud nägu. Kanepisuits on tunduvalt ohtlikum kui tavalise sigareti suits – nimelt tekib selle põlemisel, võrreldes tavalise tubakaga, kolm korda rohkem kantserogeenset (vähkitekitavat) tõrva ja viis korda rohkem mürgist süsinikmonooksiidi, (lõigus kasutatud allikas - http://www.akliinik.ee/narko.html).

Eesti on juba narkosurmade poolest esikohal Euroopas, kuid poliitktartellil ja globalistide käsilastel on sellest ilmselt veel vähe ja tahame jõuda terves maailmas kindlale esikohale.
Lõpuks lisan, et kanepi legaliseerinine viib meie niigi madala iibe üha enam miinusesse ja eestlaste väljasuremine kiireneb veelgi!

42 kommentaari:

Silver 10. august 2013, kell 12:51  

Olen kanepit suitsetanud 10 aastat ja kunagi ei ole see toonud mulel halba enesetunnet ega muud artiklis kirjeldatud. Samuti ei usu, et vastab tõele artiklis esitatud fakt nagu sisaldaks kanepisuits rohkem kantserogeene, kui tubakasuits. Pigem on mitmed uuringud tõestanud vastupidist - nimelt kasutatakse üha enam kanepit vähi ravis ning muude haiguste ja nende sümptomite leevendamiseks.

Anonüümne 10. august 2013, kell 13:05  

Kanep pole kunagi kedagi tapnud, tee endale faktid selgeks, enne kui hakkad sellist paranoilist solki kirjutama.

Anonüümne 10. august 2013, kell 13:08  

Inimestel peab olema õigus valida seaduslikke ohutumaid alternatiive alkoholile ja tubakale. Praegu neid ei ole. Tuleb teha laiaulatuslik teavitustöö kergemate narkootikumide mõjudest, ohtudest, kõrvalmõjudest ja viimase otsuse jätta täiskasvanule. Meil on õigus teha enesega, mida me tahame, nii kaua kuni me ei häiri kaaskodanikke ja ei saa koormaks ühiskonnale. PUNKT. Ja ma ei räägi siinkohal ei heroiinist, kokaiinist, amfetamiinist, metadoonist.

Anonüümne 10. august 2013, kell 13:31  

ega eriti pole statistikat ega ajalugu selle tekjsti kirjutamisel uuritud....
tavaline tõesest infost väga kaugel olev negatiivne tekst....mitte midagi uut ega tõest

Anonüümne 10. august 2013, kell 13:35  

Täis pask jutt...

Jap 10. august 2013, kell 13:40  

Olen kanepi kohta lugenud, kuulanud kogemusi ja arvamusi. Ise proovinud, kuigi vähem kui 10 korda.

Ei tea, kas ise seda üldse kasutama hakkaks, kui siis harva. Küll olen tugevalt valikuvabaduse ja vaba ühiskonna poolt, mille osaks on ka seadusega mitte-keelatud kanep.

Dmitri 10. august 2013, kell 14:04  

NÖ ''miinused'' said siia kirja. Kas tahate öelda et plusse polegi?

Anonüümne 10. august 2013, kell 14:34  

Huvitav,et ma pole kuulnud,et ükski Kanepi sõltlane oleks vähki surnud? Kanepis on hulgaliselt anti-kantserogeenseid aineid, ning need on organismile tunduvalt ohutumad,kui keemia ravi.
Ma ei usu ka seda,et (eesti) meditsiini maffia lubaks iialgi Kanepi legaliseerida, pigem legaliseeritakse ennem amfetamiin, LSD jt tugevad psühhotroopsed ained. Mis omakorda võivad tuua küll esile sümptomeid,mida kirjeldatakse selle blogi artiklis.Samuti sisaldavad tavalised ravimid,mida apteegist ostate samamoodi nõrgalt LSD-d ja selle analooge.

Tony 10. august 2013, kell 15:52  

Kallis rahvuslane, kui sa nii pagana tark oled, siis seleta, kuidas saab see meie kõigi hea roheline sõber olla nende mõjudega, mida sina oma postituses kirjeldasid, samal ajal, kui pool maailma kasutab asja ravimina. Mina arvan, et enne, kui ise ei ole midagi teinud või proovinud, ei ole sa piisavalt tark selles teemas sõna võtma.
Ning kui sa suudad nüüd mulle kindla valemi tuua, kuidas kanepi legaliseerimine eesti iivet veel rohkem negatiivsuse poolele ajab, siis PALUN kirjuta minule ka sellest, mind tõesti väga huvitab. (Minu arusaama järgi legaliseerimine hoiaks rohkem rahvast eestis, sest elu paraneks, turism, majandus, moraal) Kui oled oma valemi valmis nuputanud, anna teada - tony.zimmermann@icloud.com

Siil 10. august 2013, kell 17:26  

Paraku peab tõdema, et Matti Ilvesel ei ole tõesti vähematki aimu kanepist, selle tarbimisest, ohtudest ning hüvedest. Taaskord on meediasse jõudnud väga potentsiaalika ning maailma ühe vanima kultuveeritud taime kohta käiv alusetu, ignorantne ning aegunud hirmujutt. Faktiks jääb, et narkootiliste ainete reguleerimine on alati kordades tõhusam kontrolli ja haldusviis kui selle illegaliseerimine ning hirmukampaaniad mis loovad pikas perspektiivis ainult viljakat maad kriminaaltegevuse ning väärkasutamise tekkeks. "Raskematest" narkootikumidest ma siinkohal rääkima ei hakka. Aga närvi ajab, et näiteks kanep on samale latile asetatud tugevat füüsilist sõltuvust tekitavate mürkidega nagu heroiin või sünteetilised derivaadid. Viimati kui ma kontrollisin, ei olnud inimajus täiesti naturaalselt esinevaid heroiiniretsptoreid, küll aga sadu miljoneid kannabinoid-retseptoreid.

Tungival soovitaks pisteliselt mitte võtta sõna asjadest, millest mitte midagi ei tea. Natuke harivat meediat siinkohal - http://www.youtube.com/watch?v=MESZh-_uyUQ

sickboysid 10. august 2013, kell 17:58  

Kui sa nüüd täiesti tõsiselt võtsid kõike seda, mis sa siia kokku kirjutasid, siis on viimane aeg vaimuhaiglast läbi minna.

Anonüümne 11. august 2013, kell 01:13  

rahvuslane?
küsimusi sulle rahvuslane..
mis aine tekitab kanepist sõltuvust? tahaks ka teada vb olen aastaid juba ennast vaikselt hauda viinud..
mis aineid üldse kanep sisaldab ja miks pole neid siin kirjas, kui jutt on rahvale rahvuslaselt siis anna julgelt märku, et sind tasub sellise tiitliga pärjata! ( tähendab, et tee oma tööd korralikult!!! )

kõigepealt võiks vaadata ja mõelda oma peaga ka enne, kui hakkad ennast lolliks tegema. narkootikum on kanepile külge pandud nimi ja selle klasifikatsoon on riigi määrata.. kui siin kirjas, et oleme narkosurmas esimesed jamuudsitta siis kas ja kui on siis kirjuta mulle nimeliselt kes, ükskõik kus maailmas on surnud kanepi ükskõik mis viisil tarvitamisel siis anna teada ja vahepeale võiksid uurida ka hetke meditsiini surmasid ja siis ajast tagasi med. põhjusel surnud inimeste kohta
uuri veel mida tubakas sisaldab, kuidas töödeldakse jne. pane siis se tubakas võrdlusesse kanepiga ja vaata LOOGILISELT mis seal kirjas on ( ainete näol ).. kunagi on asi niikaugel, et valitsused peavad lihtsalt leppima sellega, et kanep ja sellega seotud tegevused (legaalsed) on inimesele kasulikud ja alternatiivsed paljudes praeguses majanduses kisa tekitavatest asjadest!

Anonüümne 11. august 2013, kell 01:18  

http://www.youtube.com/watch?v=PSKJrgGqx_E
alternatiivsed teemad
MATTI ILVES see siin on sinu lollile peaksesele, kui inimene isegi ei suitsetaks, küpsetaks ja ei kasutaks õli ravi või muul eesmärgil siis seda saaks veel teha!

Anonüümne 11. august 2013, kell 10:27  

Rahvuslane, väga õige jutt! Ma ise süstisin viis aastat kanepit aga nüüd olen sellest jamast prii.

Anonüümne 11. august 2013, kell 10:33  

khazarperefirma tugikeskus.ee hea pisnis. kõik suguased-sõbrannad koos. samas ka tall.volikogu-riigikogu liikmed ja sünakooki külastajad. mardi-karu tn seltskond.

Anonüümne 11. august 2013, kell 14:38  

Hehe.. las rumal inimene jaurab :) Ükski haritud inimene naguinii seda blogi siin tõsiselt ei võta.

Anonüümne 11. august 2013, kell 18:37  

pole nii debiilset ila ammu lugenud
haige propaganda

Anonüümne 5. oktoober 2013, kell 13:11  

10 aastat intensiivset suitsetamist, menstruatsioon on nagu kellavärk, mäluhäire on ainult suitsetamise ajal või vahetult järgnev nähe, millega lepin, sest mälutestide kohaselt on mul selge peaga parem mälu kui keskmisel inimesel. Samuti on mu IQ keskmisest tunduvalt kõrgem. Lasen endale igasuguseid teste teha aastas kord kaks puhtast teaduslikust uudishimust. Õppetulemused on cum laude väärilised. Tööl olen kirkaimaid kriite. Kanep ei mõjuta enam minu kognitiivseid ja motoorseid oskuseid. Sõidan kanepis peaga quadiga rajal ja tegelen mäesuusatamisega. Luu olen murdnud korra- selge peaga komistades. Külmetushaigus piinab 2 korda aastas, ilmselgelt mitte kanepist. Olen lugenud ohtralt teaduslikke uuringuid kanepi mõjudest, vaadanud läbi kõikvõimalikud dokfilmid narkootikumidest ja võin käsi südamel öelda, et Matti Ilvesel ei ole aimugi, millest ta räägib.

Anonüümne 6. oktoober 2013, kell 14:44  

Kuidas sellist asja üldse lubatakse internetti riputada..? Laus lollus ja täielik propaganda.
Kahju küll et propaganda levitamise ja idiootsuse eest inimesi ei karistata.

Anonüümne 6. november 2013, kell 15:22  

Mida asja ma just lugesin ? Õnneks ma olen ärganud ja ei usu seda hullu juttu !

Matti Ilves 6. november 2013, kell 17:12  

Narkomaanidega pole mõtet vaielda, nad pevad ennast ikka targemaks kui on narkoloogid ja arstid!

Jynger 6. november 2013, kell 17:39  

Mati, ole hea ja jaga oma allikaid, mille alusel sa selle kirjatüki valmis said. Sooviksin näha viiteid! Hetkel näib su sõnavõtt pimeda vihana. Kas sa oled ise kanepit proovinud? Oled sa suhelnud inimestega, kes seda on kasutanud-kasutavad? Oled sa kohanud vähihaiget,kes on kanepit kasutanud valuvaigistina? Kas sa oled tuttav mõne sclerosis multiplexi põdeva inimesega, kes on seda tarvitanud? Tead sa mida se roheline taim neile on andnud? Oskad sa ehk öelda palju sureb Eestis- maailmas inimesi alkoholi-tubaka kätte. Palju sureb neid kanepi kätte?

Anonüümne 6. november 2013, kell 19:53  

Häbilugu, kui niivõrd pime ja rumal inimene end rahvuslaseks nimetab.

Matti Ilves 6. november 2013, kell 20:00  

Pimedad olete või? Tervisekahjustuste allikas on siin:
http://www.akliinik.ee/narko.html

Anonüümne 6. november 2013, kell 20:04  

Vaheta plaati! Kah mul narkoloog tuli välja!

Soovitus 6. november 2013, kell 22:06  

Tere Matti

Ma ei kavatsegi hakata teiega kanepi teemal vaidlema, sest sellest artiklist on ilmselgelt näha, et teil puuduvad selles vallas igasugused kogemused või teadmised. Küll aga juhiks tähelepanu ühele tugevale loogikaveale teie tekstis.

Üldiselt teie blogi uurides on näha, et globalistlikku niiditõmbajate võrgu olemasolu te ei eita, pigem vastupidi olete veendunud, et neil on maailma asjade kulgemises oluline roll. Samas väidate, et nende huvides on narkootikumide legaliseerimine. Vägisi tekib küsimus, et kui sama huvigrupp, kes kontrollib maailma rahandust ja seeläbi ka paljude riikide poliitikat ja seadusandlust tõesti sooviks neid legaliseerida,kas see ei oleks juba ammu mitte ära toimunud?

Ma täitsa usun, et heroiini ja USA näitel crack kokaiini paiskamine teatud ühiskonna kihtidesse aitab nende arengut pärssida ja ohtralt nende ridadesse hirmu, majanduslikku ebakindlust ja terviserikkeid süstida. Point on lihtsalt selles, et kanep ei ole nende ainetega sugugi samast klassist. Enne sööd sa ennast kartulitest surnuks, kui suudad kuidagi läbi kanepi ennast loojakarja saata.

Vaatamata sellele, et meil on erinevad maailmavaated, on meil siiski ka palju ühist. Edu oma asja ajamisel, kuid soovitaks tulevikus enda jaoks täiesti võõraid teemasid vältida. Selle asemel, et valju häälega puhtalt emotsioonidele ja isiklikule arvamusele rajatud ja lollide mõttemolekulidega rikastatud sooja õhku keset küla kahest otsast korraga välja ajada, võiks teiesugune soliidses vanuses härrasmees hoopis vait olles ja mõtlikku nägu tehes tarka inimest etendada ;)

Anonüümne 28. september 2014, kell 14:57  

Täitsa rumal jutt ikka. Kommentaare vaadates on vähemalt selge et enamus inimesi nii ei mõtle.

Enrico 28. september 2014, kell 15:05  

Väga ebaintelligentse jutuga inimene, samuti võiks artikli kirjutanud isik uurida millest ta üleüldse kirjutama on asunud, näiteks hämmastab mind tema eriti neandertaalne seisukoht ,et eesti seadused on narkootikumide koha pealt liiga leebed, no johhaidii.
Ühe kanepitaime kasvatamisega vahelejäänud inimest ootab meie riigis tavaliselt miinimum 1,3 aastat tingimisi, samas hiljuti räige koguse lapspornoga vahele jäänud ja 12aastase tüdruku voodisse meelitamisega vahele jäänud meest ootas ees 5 kuud tingimisi.

Tahaks tegelikult sinusugused inimesed saata arvutikasutamis kursustele, seal õpetatakse palju muu hulgas ühtlasi sellist toredat trikki nagu "GOOGELDAMINE"
Kui kõik inimesed enne oma lollide mõtete avaldamist natukene GOOGELDAKSID jääksid oioioioioi kui paljud idiootsused välja kirjutamata/ütlemata

Anonüümne 28. september 2014, kell 15:39  

Olen 33 aastane ja suitsetanud ca. 15 aastat. Kindlasti pole selle seadustamise poolt, kuna hoolin Eesti ühiskonnast. Omast arust tarkade dopeheadidega on mõttetu vaielda, kõik on enda arvates jube targad, kuna internet selliseid ülistavaid artikleid täis. Kui tahad tõelist infot saada, et miks pole hea regulaarset suitsetada, siis mine suvalise psühhiaatri juurde ja kuuled. Loete mingeid ülistavaid artikleid netist ja peate seda tõeliseks ja õigeks informatsiooniks? Ole nüüd nii hea ja mine kohtu suvalise psühhiaatriga, kes sinust ikka grammi võrra targem ja kes puutub selle teemaga/patsientidega kokku igapäevaselt.

Minu põhjused miks ma enam intensiivselt ei suitseta:
1. Tahaks ikka normaalselt pidu panna - naised, alkohol, klubitamine jne., mitte istuda kuskil dopeheadidega ja "vahva" olla.
2. Kuna ma kõva trenni mees (8 aastat maadlust), siis järgmine päev peale suitsetamist pole ikka trennis üldse jõudu.
3. Psüühikale paneb ikka kõva litaka (sellest saad aru siis kui intensiivselt suitsetanud ja otsustad loobuda. Kui jätkad terve elu kimumist, siis vast ok).

Anonüümne 28. september 2014, kell 16:36  

Ma ei viitsinud lugeda isegi seda teksti, sest ilmselgelt see teeks ainult rumalamaks. Kommentaaridest võib lugeda juba, et olete te rumal tont ikka :D

madis 28. september 2014, kell 16:42  

debiilik oled w?

Miit 28. september 2014, kell 16:49  

Esiteks:
Kanep ei tekita füüsilist sõltuvust, nagu teised narkootikumid. Palun viita teadustööle, mis seda väidab. See viide, mis Sa andsid, on täielikku jama ja valeväiteid täis.Psüühilist sõltuvust ta võib tekitada, aga psüühilist sõltuvust võib tekitada ka seks, spordi tegemine, arvutimängud või koogi küpsetamine. Keelame need ka ära?
Teiseks:
Palun näita ametlikes dokumentides, kus ja kes on kanepi tarbimise tõttu surnud (väidad, et kanep tapab aeglaselt). Kanepi tõttu pole mitte üheski riigis mitte ühtegi dokumenteeritud surma (nagu on näiteks alkoholi ja tubakasuitsu tõttu).
Kolmandaks: Kanep on illegaliseeritud just neil põhjustel, mis sinu väidete põhjal ta tahetakse legaliseerida. Kanep on suur oht ravimitööstusele ning paljusid inimesi on aidanud see looduslik taim vabastumaks depressioonist, migreenist ja isegi vähist. Tegelikult aitab ta väga paljude haiguste vastu, võin omast käest öelda, nii mõnestki haigusest lahti saanud. Kui kanep legaliseerida kaotavad ravimifirmad suure osa oma värviliste tablettide käibest.
Neljandaks: Sul on mõistlik blogi, Matti, aga pole mõtet sõna võtta teemal, millest sa praktiliselt midagi ei tea (ei taha halvasti öelda, lihtsalt mõne inimese jaoks kaotad usaldusväärsuse).

Markus 28. september 2014, kell 16:50  

normaalse peopanemise, trennitegemise ja alkoholi koha pealt:

1. Väga paljud juhtivatel kohtadel töötavad inimesed suitsetavad regulaarselt kanepit. Nad ei ole hipid ega dopeheadid, see viimane on kõigest grupp inimesi, mis moodustab kanepisuitsetajatest väga väikese osa. Samas kui sulle meeldib rohkem alkoholiga pidu panna, siis on see sinu teha. Objektiivne fakt asja juures on, et oma keha kahjustad nii rohkem kui kanepiga.

2. See, et trennis pole järgmine päev jõudu, on sinu individuaalne eripära, mitte kanepi omadus. Väga paljud bodybuildinguga tegelevad inimesed suitsetavad kanepit ning paljud neist on oma tulemuste põhjal väitnud, et kanepi lõõgastav toime lihastele aitab kaasa lihasmassi kiiremale kasvule. Keha on vähem stressis, lihased taastuvad kiiremini. Pealegi mängib siin rolli asjaolu, kas suitsetad lisaks kanepile ka tubakat või mitte (vere hapnikumahtuvus jne)

3. Psüühika poole pealt on asi jälle täiesti individuaalne. Kui kanep annab intensiivsel tarvitamisel su psüühikale "ilge litaka", siis kuidas võrdleksid seda alkohooliku võõrutusnähtudega? Esimesel juhul on võõrutusnähud vaid ajukeemiaga seotud (aju loomulik dopamiini tase on langenud, sest keha on harjunud seda väljastpoolt ehk THC-d manustamisel saama), kuid teisel on võõrutusnähud raskemad ning juba füüsiliselt märgatavad.

Anonüümne 28. september 2014, kell 17:31  

1. Juhin ise neid juhtivatel kohtadel töötavad inimesi ja sellega kõik ok. Lihtsalt, et kui võrrelda ühte tõelist pidu, siis ei kujuta ettegi, et joomise asemel suitsetaks :) Suitsetatakse ikka siis kui pohmell.

2. See siis pole minu individuaalne eripära, vaid meie kõigi 22 trennikaaslase "individuaalne" eripära.
Palun mitte võrrelda maadlust ja bodybuildingut. Meil käib trennis nii, et kui kellegil pole jõudu, et maadlust teha, siis läheb jõusaali.

3. Alkoholi võõrutusnähud on jah raksemad ja füüsiliselt nähatavad, ei vaidle vastu, kuid need on lühiaegsed. Kanepi tarvitamisel on see aga väga pikk seoses just aju loomuliku ja iseenesliku dopamiini tootluse vähenemisega ja just siit tulevadki igasugused erinevad psüühilised häired. Mina pole tark selle kohapealt rääkima, aga saad väga põhjaliku informatsiooni kui külastad psühhiaatrit, neil see nii vana ja igapäevane teema.

Anonüümne 28. september 2014, kell 18:46  

Kulla Mati kui sellise pauguga lajatada ja lauad veel serviti ka pole, nagu SIIL soovitas,siis võid küll endast kentsaka mulje jätta ju..... kui too juhuslikult KALEVIPOEG ei juhtu olema

Anonüümne 28. september 2014, kell 21:43  

100% garanteeritud vähiravi kanepiõite õli abil. Vaata eesti keelset dokumentaali siit: http://www.youtube.com/watch?v=WYN_Z3Xg99k

Äkki lõpetaks kanepi kallal targutamise?

Anonüümne 28. september 2014, kell 22:03  

sellised olematute teadmistega ning suhteliselt harimatu taustaga inimesed, ei tohiks kunagi kuskile valitud saada. kui siis ainult tagasi mingisse haritust andvasse õppeasutusse :) äärmiselt äärmiselt loll ja asjatundmatu jutt. kahjuks on eesti poliitikakoridorid selliseid imbetsille täis...

Anonüümne 29. september 2014, kell 00:38  

to 28. september 2014 15:39, kes sa arvad, et normaalne pidu on naised ja alkohol.. ma tõesti mõtlesin, et ütlen sulle midagi head selle jama kohta, mida sa siia kokku kirjutad, aga peale su esimese lause lugemist kaotasin kogu oma entusiasmi sulle üldse midagi selgeks teha. Kujutan ette, et sinu kui Holliwoodi ja Venus Clubi külastaja jaoks võivad need vahvad dopeheadid tõesti igavad olla ja palju parem on ju kuskil alkoholis peaga naisi panna ning pärast seda maadlema minna ja siis mõelda, et miks küll võhma pole. Millegipärast ma ei usu, et su intensiivse kanepisuitsetamise juurde ei kuulunud tubakas ja alkohol, mis on hoopis teine teema. Ma võin öelda samamoodi, et ma jõin viina apelsinimahlaga ja jube paha oli olla, aga raudselt oli apelsinimahla süü. Lisaks su psühhiaatri jutt. Miks sa arvad, et need inimesed on need kõige targemad kui oma kogemus puudub? Arvad, et need suured teadlased ja arstid on jube huvitatud sellest, et inimesed nende värvilisi tabletikesi ei osta ja selle asemel maandavad end loodusliku kanepiga? Loomulikult nad räägivad sellest halba.. kui sa oleks alkopoe omanik, siis sa suudaks ka inimestele alkoholi kasulikkusest nii palju kokku valetada, et su pood pankrotti ei läheks, eksole? Miks peaks olema psühhiaatri huvides pakkuda inimestele alternatiive kui tema teenistus reaalselt sõltub sellest kui palju tema tabletikesi ostetakse? Miks ta peaks inimesi heast peast hoiatama kanepi mõjude eest kui väidetavalt on kanepi mõju all olevad inimesed tema suurim sissetuleku allikas? Sa uuri oma Hollika külastuste vahepeal millele on meditsiin üles ehitatud ja tõsiselt, tarbi vähem alkoholi... ajurakud põlevad läbi ja inimene ei suuda enam oma peaga mõelda.. jube jama on niimoodi elada, tõesti :)

Anonüümne 29. september 2014, kell 02:18  

Issand, ma lubasin, et ei hakka dopeheadidega arutlema, aga hämmastav kui juhmid nad (enamus) ikka on. Sinu laused:

"Arvad, et need suured teadlased ja arstid on jube huvitatud sellest, et inimesed nende värvilisi tabletikesi ei osta ja selle asemel maandavad end loodusliku kanepiga?"

Arstid ja teadlased on huvitatud, et inimesed ostaks ravimeid?



"Kui sa oleks alkopoe omanik, siis sa suudaks ka inimestele alkoholi kasulikkusest nii palju kokku valetada, et su pood pankrotti ei läheks, eksole?"

Nii loll jutt, et ei oskagi kohe kuidagi kommenteerida, annan parem soovituse...ära oma äri küll kunagi tee.



"Miks peaks olema psühhiaatri huvides pakkuda inimestele alternatiive kui tema teenistus reaalselt sõltub sellest kui palju tema tabletikesi ostetakse?"

Jälle, psühhiaater saab palka selle alusel kui palju tabletikesi tema välja kirjutab?
Miks peaks politsei üldse pätte püüdma kui tema teenistus ju sõltub sellest? :)


"Miks ta peaks inimesi heast peast hoiatama kanepi mõjude eest kui väidetavalt on kanepi mõju all olevad inimesed tema suurim sissetuleku allikas?"


Ma küsin vastu niimoodi. Miks peaks õpetajad heast peast lapsi õpetama kui õpilased on tema suurum sissetuleku allikas. :)

Ok, ma enam oma aega siin ei raiska. Nagunii ei saa suitsupead aru. Kes väidab, et arstide töö on tablette välja kirjutada, kes väidab et kanep ravib 100%-liselt vähki jne.

Anonüümne 29. september 2014, kell 06:16  

Kuule Matti, sina oled see propagandamasin siin. Sinu loogika järgi peaks nii mina kui ka vähemalt 300 minu tuttavat noort vangi trellide taga istuma? Mille eest, sest SINU ARVATES pole see õige? Ela oma elu, vaba inimene teeb enda eluga mida tahab. Noored, kes käivad tööl ja ei taha seadust rikkuda. Aga kui seadus on nii karjuvalt ebaõiglane, on kodanike KOHUSTUS seda eirata. Probleem on ennetus- ja teavitustöö (faktuaalne rahva harimine, mitte see sinu propaganda kanepi kohta) vähesus ja rahva vangistamine ja karistamine aitamise asemel. Aitab sellest lollist iganenud jutust, nagu kanep oleks teab mis narkootikum ilma igasuguse meditsiinilise väärtuseta. Teadlik inimene, kes asjasse on süüvinud, leiab kõik info internetist, ülekaalukas tõendusmaterjal narkosõja LÄBIKUKKUMISE ja kanepi kasude kohta on internetis laialdaselt saadaval, hari end enne kui suu lahti teed. Idioot

Anonüümne 29. september 2014, kell 06:35  

Lisan veel, et meie kõigi raha raisatakse järjepidevalt meie enda noorte inimeste vangistamiseks. Kanepi negatiivsed mõjud ühiskonnale on köömes narkosõja negatiivsete mõjudega. Muidugi pole minu asi inimesi harida, eriti (nagu ma su profiilist loen) poliitikuid ja ajakirjanikke (fact checking on non-issue vist) kes peaks enne suu lahti tegemist enda väidete tõesust kontrollima. Ma jätkuvalt väidan, et Eesti väärib paremat klassi poliitikuid ja ajakirjanikke, kellest momendil suurem osa ei ole kursis, ega isegi huvitatud sellest, kuidas asjad reaalselt toimuvad ja mis on moraalselt õige. Peale 15 aastat kanepi suitsetamist tean ise, et see pilt mis massidele kanepist maalitakse on täis pask. Minu ja mu tuttavate elu on see vaid parandanud, isiklikult oleks selleta arvatavasti ennast tapnud juba ammu, ma olen aastaid depressiooniga võidelnud. See pilguheit enda sisse ja see fookus , mida kanep mulle andnud on, on minu jaoks asendamatu ja maolen valmis lõpuni minema võideldes enda õiguse eest seda varjamata ja kartmata teha.

Anonüümne 29. september 2014, kell 14:07  

Täiesti õige!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP