RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. august 2013

MATTI ILVES: TEADAANNE

Head blogi lugejad!
Olen sunnitud Teile teatama, et tänasest päevast ei ilmu siin enam ühtegi artiklit Andres Laiapea blogist, aadressilt: http://infopartisan.blogspot.com/

Hr.Laiapea kirjutas eile Facebookis, toon ära vaid asjassepuutuva osa: "Ka uudiseid võib refereerida tegelikult ainult piiratud mahus, mitte lihtsalt igalt poolt omavoliliselt kopeerida (nagu seda teevad oma blogides näiteks Matti Ilves ja Veiko Rämmel). Materjalide kooskõlastamata kasutamisel on täiesti võimalik nõuda sisse summasid, näiteks: http://www.goodnews.ee/reeglid".

Siit selgub, et Andes Laiapea tahab kohaldada nn. suure meedia (koos palgaliste ajakirjanikega) ebatäpseid reegleid ja autoriõigust alternatiivmeediale ja ka blogidele.
Kuna mina olen vaid vaene pensionär, siis on tõesti õigem enam mitte seda blogi kasutada infoallikana ja ka artiklitklite kopeerimiseks, kuigi ma olen seda teinud alati lingi lisamisega sellele blogile või siis vastavale artiklile. Ei tea, kas Hr.Laiapea ei taha, et rahvuslasi huvitav info leviks, aga äkki soovib tõesti tulevikus blogi abil teenima hakata või mis? See polegi minu asi arvata. Igatahes ma ei taha saada tulevikus arveid selle blogi kasutamise eest, või mis veel hullem, leida kunagi postkastist kohtukutse.

Mina ise kirjutan enam-vähem 10 artiklit blogis kuus, neid on avaldatud ilma minult luba palumata ja raha pakkumata erinevates saitides, portaalides ja blogides, toon vaid mõned aadressid: http://www.telegram.ee/, http://bhr.balanss.ee/, http://www.eesti.ca/, http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/ jne.
Pean sellist tegevust igati normaalseks ja alternatiivmeedia eluspüsimiseks lausa hädavajalikuks!
____________
P.S. Lugejatele lohutuseks ütlen, et hr.Laiapea blogist ei olegi viimasel ajal midagi eriti avaldada, kui ainult Vabadussõjalaste ajalehe "Võitlus" artiklid, aga need on lugemiseks kõik kättesaadavad siit: http://dea.nlib.ee/index.php?lid=81
_____________
NB!
Hr. Andres Laiapea tagasihoidlik soov oli, et kustutaksin siit blogist kõik tema artiklid, tegin siis seda.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 9. august 2013, kell 21:09  

Kummaline lugu. KaitseOmaTervist.ee on küll tänulik, et Matti Ilves meie artikleid oma lehel avaldab.

Meie arvates võimaldab see tähtsal informatsioonil kiiremini levida. Eriti just praegustel segastel aegadel.

Jõudu soovides ja tervitades
Mihkel Oja

Matti Ilves 9. august 2013, kell 22:19  

Tänan, Mihkel!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP