RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. august 2013

Inglismaa: „Ärge uurige moslemite tegusid, muidu süüdistatakse teid rassismis!”

Inglise politseinikud ei julge uurida seadustrikkunud moslemite tegusid, sest kardavad, et neid hakatakse süüdistama rassismis ja nende vastu algatatakse juurdlus, kirjutab Poola poliitikaalane internetiportaal „Wpolitice.pl”.

Poola portaali andmeil osutab Inglismaal Liverpoolis käiv kohtuprotsess mõne islamiusulise pedofiili vastu Inglise politseinike üha kasvavale kartusele, et seaduserikkumises kahtlustatavate moslemite tegude uurimise korral sattuks politseinikud ise mittetulundusühingute, islami huvigruppide ja rassismivastaste võimuorganite poolse tagakiusamise alla, ja saaks süüdistuse just rassistliku suhtumise eest moslemitesse.
Justnimelt politseinike hirm säärase tagakiusamise ees raskendas juurdluse läbiviimist islamiusuliste seksuaalhälvikute küsimuses, kes olid briti tütarlapsi kuritarvitanud. On ärevusttekitav, et üks kuritarvitatud tüdrukutest pöördus abipalvega 15 riigiasutuse poole, kuid sai kõikjalt eitava vastuse just põhjusel, et asutusetöötajad pelgasid saavat moslemitelt ja rassismi vastu võitlejatelt süüdistuse rassismis. Poola portaali sõnul viitab see multikultuursuse-poliitika järjekordsele varjuküljele.
Ärevusttekitav on, et Rotherhami linna (Inglismaa) sotsiaalhoolekande töötajad olid moslemisalkade seksuaalvägivallast vägagi teadlikud, kuid hirmust saada rassismisüüdistus ei sekkunud ning kaks moslemit tappis pärastpoole tütarlapse ära.

Islamikogukonnast pärit seksuaalhälvikute jälitamine pole ainus probleem, mis võib tuua rassismisüüdistuse. Näiteks Leicesteri linnas Inglismaal tungis Somaaliast pärit islamiusuliste naiste kamp kallale alkoholitarbivale mehele ning Inglise (!) kohtu kohtunik mõistis nad õigeks, kuna islamiusulistena olevat võinud neid ärritada alkoholi joova inimese nägemine. Londonis jälle laskis kohus vabaks kaks ühe 24-aastase naise korduvas vägistamises süüdistatud moslemit, ja seda põhjendusega, et need polevat ohtlikud, ning tunnistas kartust saada nende süüdimõistmise korral rassismisüüdistuste märklauaks.

Küllap ilmekaimaks näiteks selle kohta, kuhu võib viia praegusaja Euroopa Liidus ja Suurbritannias pealesurutav poliitkorrektsus, on aga juhtum autojuhiga, kelle autol oli Suurbritannia lipp ja kellel liikluspolitseinik käskis autolt lipu eemaldada põhjendusega, et lippu võidaks muidu pidada rassistlikuks ja moslemi sisserändajaid solvavaks rünnakuks. Briti poliitik Philip Davies oli sellest juhtumist vapustatud ja ütles: „Kuidas ma saan olla rassist, kui sõidan oma isamaa lipuga?”
Õnneks pole meil Tšehhi Vabariigis asi veel samakaugel kui on Suurbritannias, kuid on vaid ajaküsimus, millal ka Tšehhi vasakpoolseil, multikultuursuse-äärmuslastel ja Euroopa Liidul õnnestub „koolitada” meie riigiametnikud, politseinikud, kohtunikud jts. mõtlema sarnasel moel kui õnnestus Inglismaa puhul.

LUKÁŠ LHOTAN

Tšehhi keelest tõlkinud Tõnu Kalvet.

Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 9. numbri (juuni-juuli 2012) arvamusküljel ilmunud kirjutis.
Autor on Tšehhi publitsist. Kirjutis ilmus ta kodulehel (lukaslhotan.blog.idnes.cz) 14. juulil 2012.
_____________
"Rahvuslikku Teatajat" saate tellida kui võtate ühendust levijuhtidega

Levijuhid:
Tallinnas ja mujal Põhja-Eestis: Johanna Ranne (e-post: johanna.ranne.armane [ät] gmail.com; telefon: 59037103).
Lääne- ja Kesk-Eestis: Jaan Hatto (e-post: stuvsta [ät] hot.ee; telefon: 51903374).
Tartus ja mujal Lõuna-Eestis: Osvald Sasko (telefon:55542270).
Levijuhtidelt saab ka varasemaid „Rahvusliku Teataja“ numbreid.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja
Telefon: 55900564

4 kommentaari:

Anonüümne 30. august 2013, kell 10:44  

vaata
http://www.youtube.com/watch?v=rZbK38SnFP8 ja teised selle teadlase videod!

Anonüümne 30. august 2013, kell 10:44  

vaata
http://www.youtube.com/watch?v=rZbK38SnFP8 ja teised selle teadlase videod!

Anonüümne 30. august 2013, kell 15:16  

No meil umbes samamoodi: ma olen kindel, et kui siduda auto salongipeegli külge Eesti värvides lindike, siis heaga see ei lõpe.

Anonüümne 30. august 2013, kell 20:18  

Ma sõidan pidevalt Eesti lipp autol ja katsugu mõni urka,itske või ruberoid midagi öelda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP