RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. august 2013

Täname Edward Snowden´it!

Maailma rahvad tänavad Edward Snowdenit, ühineme ka meie selle aktsiooniga!

Link: http://cms.fightforthefuture.org/snowden/
_________________
Lugege lisaks SIIT.
M.I. 

3 kommentaari:

Anonüümne 8. august 2013, kell 17:58  

Edward Snowden ei ole avalikustanud maailma rahvastele mitte ühtegi viidet või õpetust kuidas vältida NSA jälitustegevust.Seega, ei ole tegu päästjaga vaid lihtsalt vilepuhujaga reklaami eesmärgil.Kuna info haldaja saab võimu aga infot saab alati osta."Vilepuhuja" on väga õige väljend ,kuidagi ei mäleta mis muinasjutuga oli tegu kus lummava vilepuhuja sabas sörkis hüpnotiseeritud mass?

Matti Ilves 8. august 2013, kell 19:32  

Tema ülesanne ei olnud sugugi jagada õpetusi ja et Snowden avalikustas sellise totaalse nuhkimise on ainult tervitatav. Nüüd vähemalt inimesed teavad, mida selle maailma vägevad endale lubavad ja saavad olla ettevaatlikumad.
Ilmselt tema tegevus Teile ei meeldi ja mis siis? Mina olen aga teistsugusel arvamusel, lugege veel juba toodud kirjutist kui seda ei teinud: http://rahvuslane.blogspot.com/2013/07/matti-ilves-mikseri-jarjekordne-lollus.html

Anonüümne 9. august 2013, kell 21:23  

Saite minu mõttest veidi valesti aru.Loomulikult on tegu auväärne kuid ei tasu alahinnata luureagntuuri kelle agent on Snowden.Võtan seda avalikustamist veidi skeptiliselt ja pean meest cia agendiks kes on hetkel missioonil Venemaal.Ei ole olemas endiseid agente!Mitte midagi sellest avalikustamisest ei muutu ,nuhkimine käib edasi ja on koguaeg toimunud.Küll aga on antud elanikele teada ,et ... me jälgime sind ja kui jääd jalgu siis kõrvaldame ... Arvan ,et see ei ole juhus vaid teadlik tegevus ja pikalt ette plaanitud.Aga eks elu näita ,sest see "lõvikoobas" kuhu mees nüüd maandus ,ei ole just lollide killast.Eks Venemaa ja Hiina ole uuele maailmakorrale suuresti jalus ja seda ei ole raske mitte märgata.Ei ole Venemaa ega ka USA austaja kuid olen täielikult diktatuuri vastane ja tänan õnne ,et rohkem suuriike kui üks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP