RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. august 2013

Jüri Lina loeng ”Skorpioni sünged saladused”

Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina Rootsist on kirjutanud rootsi lugeja jaoks uusima variandi teosest ”Skorpioni märgi all”. Raamat on avardunud 175 lehekülje võrra, sisaldades täiendusi ja ajakohastusi ka igal vanal leheküljel. Eelmised trükid olid selle suurteose eeltöö. Teosel on nüüd algselt kavandatud vorm. 19 aastat tagasi ei olnud hulk materjali veel kättesaadav. Nendest pöörastest uutest leidudest loengu algul juttu tulebki, sealhulgas illuminaatide ninamehe päevikust, mis Saksamaal mõni aasta tagasi avaldati, prantsuse ajaloolaste revisionistlikust suhtumisest revolutsioonilise terrori ulatusse aastail 1789-1793, Nõukogude arhiivide pärlitest (Gilani nõukogude vabariigi kohta, Lenini praktilistest ettevalmistustest hakata tapma vene rahvast, nii et riik pankrotti ei läheks jne). Autori hinnangul on esialgne versioon uusima trüki kahvatu vari. Uut väljaannet ei soovitata nõrganärvilistele.

Leige huvi tõttu Toivo Kurmeti muusikaloomingu vastu Eestis jääb tema popsümfoonia pidulik ettekanne ja autori loomingusaladuste õhtu ära. Popsümfooniat tutvustatakse üksnes põgusalt õhtu esimese osa lõpu eel.
Enne vaheaega tuleb ka juttu uusimatest andmetest, mis aitavad säilitada ja tugevdada tervist.

Pärast vaheaega lõpetab Jüri Lina oma kolmeosalise sarja ”Näilus ja tegelikkus”.

Näilus ja tegelikkus” III osa

Õhtu teisel poolel räägib ta varjatud andmeist Euroopa Liidu tegeliku majandusolukorra kohta, mis on katastroofiline. Juttu tuleb neist nõukogulikest sundmeetmeist Küprosel, mis meenutavad riigilaenuobligatsioonide pealesurumist Nõukogude Liidus. Vaadeldakse USA majandusliku pankrotistumisprotsessi süvendumist, infrastruktuuri laostumist ja poliitilisi survemeetodeid.
Juunis viibis Jüri Lina Horvaatias, kus ta tegi jahmatavaid avastusi jugoslaavia kommunismi kohta, millest ta ka räägib. Ta kõneleb diktaator ja massoon Tito salasidemeist Suurbritannia ja USA juhtivate ringkondadega. Tito terror ei jäänud meetodite poolest maha Stalini omast. Jugoslaavia oli üks kahest kommunismiriigist, kus vabamüürlus tegutses avalikult. Jüri Lina hankis raamatuid, mis käsitlevad massoonide roimi Horvaatias ja Serbias. See materjal lülitatakse uude suurfilmi ”Jaanuse efekt. Baali orjad”, millega töö kestab. Film esilinastub enne jõule 2014.
Lina tutvustab salamotiive, miks avalikkus eelistab uskuda näilisi andmeid ja eirata tegelikkust, kuigi silmanähtavad asjaolud viitavad ilmsetele valedele. Neid on võimalik paljastada, esitades lihtsaid küsimusi. Kas või tolle globaalse pettuse kohta, mida etendati juulis 1969.

Ta toob uusi näiteid kultuuriliste, teaduslike ja poliitiliste illusioonide kohta.

Üritus kestab kolm tundi. Müügil on Jüri Lina raamatud, filmid (DVD-l, mis on varustatud eestikeelsete subtiitritega) ja CD-plaadid (Toivo Kurmeti ja Gian Piero Reverberi harmooniline looming ja eetilised muinasjutulavastused), sealhulgas Kurmeti värskelt ilmunud popsümfoonia. Viimane film ”Meloodiate lummuses” on eestikeelne.

Tere tulemast!

Aeg ja koht:
Esmaspäeval, 7. oktoobril 2013 kell 19 Tallinna Technopolise Zappi seminariruumis, Lõõtsa t 6,
A uks, II korrus, Ülemiste Citys, buss 15, peatus Dvigatel. Sissepääs 8 eurot.
Teisipäeval, 8. oktoobril 2013 kell 19 Tartus hotelli ”London” konverentsikeskuses Rüütli 9, sissepääs 7 eurot.
Kolmapäeval, 9. oktoobril 2013 kell 19 Pärnus hotelli ”Viiking” konverentsisaalis, sissepääs 6 eurot.

Jüri Lina loeng ”Tervisesõnumid”. Praktilisi andmeid tervise säilitamise ja taastamise kohta, millest arstid ei räägi midagi, kuigi tutvustatav materjal on ilmunud teadusajakirjades.
11. oktoobril 2013 kell 19 Kuressaare hotellis ”Arensburg”.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP