RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. august 2013

MATTI ILVES: MIKS KEEGI EI TÕSTA HÄÄLT?! KOOLIKORRALDUSEST...

Kirjutasin üle kahe aasta tagasi meie valest koolikorraldusest (SIIN), misstõttu meie noormehed jäävad võrreldes tüdrukutega märksa madalama haridustasemega. Kõrgkoolides õppis siis kaks korda rohkem naisi võrreldes meestega ja pakkusin välja ka abinõud, mis tuleks selle disharmoonia parandamiseks kasutusele võtta.

Nüüd aga ainult veidi rohkem kui kahe aastaga on olukord veelgi hullemaks muutunud ja meil on juba 70% kõrgharitud naisi ja mehi ainult 30%. Mitte keegi ei löö sellise ebanormaalsuse peale häirekella, tegelikult peaks siin lausa karjuma!

Üks põhjus võib olla selles, et haridusjuhid kardavad jääda Euroopa Liidus maad võtnud radikaalsete feministide rünnaku alla, kes ilmselt soovivad kehtestada vähemalt osalist matriarhaati.
Teine põhjus on ilmselt selles, et naised on üldjuhul leplikumad ja kergemini juhitavad, ning selline olukord rahuldab kõrgeid juhte E Liidus. Kohalikele asehalduritele on ka see olukord ilmselt praegu sobiv. Kusjuures on võetud suund kogu elanikkonna haridustaseme langetamisele, sellest lugege SIIT.

Foto: Selles hoones asus kuulus Pärnu poeglaste gümnaasium, pilistanud Henn Soodla

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP